Sabırsızlanıyorum ...!

selam uykucu şirin

selam güzellik
ay napım hem dıkkat etmek ıcın yatıyom arada kalkıyom ufak tefek bıseler yapıyom
ama yatıncada uyku bastırıyo ahanda bu mınıgın sebebınden,
ya bende cam fıstıgı ısterımmmm:1closedeyes:

büşracım tebrik ederim ben sana dedim kesin hamişsin diye.çok ama çok sevindim.buarada ne kadar zamandır istiyordun bebiş?darısı başımıza güzelim
arthur tedavi gördünmü aşılama ve tüp bebek tedavisi falan.canım ne olur canını sıkma allah büyük o bizim için hayırlısı ne ise onu verir emin ol tatlım eşin doktor falan mı hastaları var dedin diye sordum

hamişlerde uyku hali oluyormuş zatan tatlım.aman uyu tadını çıkar valla.ben hamiş kalsam uykuyada mide bulantısınada razıyım.:ecrin_bebek:

ah o miniklerden bizde de olsun da tembellik yapalım
gerçi şuan bile uyku hal var bende fena halde kaç gündür gözümü zor açıyorummirmirmirmir

hamişlerde uyku hali oluyormuş zatan tatlım.aman uyu tadını çıkar valla.ben hamiş kalsam uykuyada mide bulantısınada razıyım.:ecrin_bebek:

ewet sekelım
otekı gebelıgımde de ben cok uyurdum
allah en kısa zamanda zanada nasıp kısmet eder ınsallah gulum:Saruboceq:

elsecim yani elifcim canım ne tombiği ya.gayet iii görünüyorsun.sadece göbiş sorunun mu vardı senin.benimde basenler var yaaa.stres oluyrm kilocukları vermeliyiz tatlım.sen iyisin ya şekercik

canım benim maşallah çok şekersin.alımlısın inanki.sana hamilelik süper yakışacak bence.
buarada kızlar kaç kilo ile hamiş kaldınız merak ettimde

cok tesekkurler canım
walla ben su an 65 kıloyum
kısmet olur ılerısını gorebumılırsem 85 olurum allahtan boy 1.71 de ordan yırtıyorymm:teytey:

ewet sekelım
otekı gebelıgımde de ben cok uyurdum
allah en kısa zamanda zanada nasıp kısmet eder ınsallah gulum:Saruboceq:

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn inşallah tatlım da bu aydan pek umutlu değilim.ilaç tedavime ara verildi.geçen ay 4 tane çok kaliteli yumurtalarla hamile kalamadım bu ay ilaçsız tek yumurtayla zorr sanki yaww.keşke tek yumurtam çok kaliteli olsada tesadüfende döllense valla süper olurdu.hamişsin dua etmeye devam et güzelim:Saruboceq:

elsecim yani elifcim canım ne tombiği ya.gayet iii görünüyorsun.sadece göbiş sorunun mu vardı senin.benimde basenler var yaaa.stres oluyrm kilocukları vermeliyiz tatlım.sen iyisin ya şekercik

resimde de belli olmuyo mu tatlım basen sorunum var benimde pantolonla daha çok belli oluyor.
o zaman kocişim bana şişko deyip duruyooosenağlamasenağlama

bende 1.70 boyundayım 67 kiloyum.65 kiloyu bende görsem ne güzel olurdu.tabi görmeden hamiş kalmayada razıyım yaniii

kız booncugum kalırsın hamıle
zaten ummadıgın anda gelıwerır
merak etmeee
yumurta war sperm war eee
dımekkı olacagı bı saat war
sabrett canım dua edıyorum bennn:ecrin_bebek:

resimde de belli olmuyo mu tatlım basen sorunum var benimde pantolonla daha çok belli oluyor.
o zaman kocişim bana şişko deyip duruyooosenağlamasenağlama

valla benim kocişte beni tontişim diye seviyor ama tontiş oldugumdan değil balık etliyim ya yüzden :))) kocişe bakma sen onlar kendi göbişlerine baksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…