evli değilim ama benimde nefret ettiğim insanlar var ve zamanında bana yakın olan insanlar bunlar ki en büyük sebep bence haklı olmak ve bizim sürekli kafamızı mesgul etmesinin nedeni belirli bir süre sonra takıntıya dönüşüyor ,şunu fark ettim ben ,zamanla yumuşuyorsun fakat o insanla karşılaştıgında hala aynı tavırlar sergilendiğinde nefretin iki katına çıkıyor anlıyorsun ki hiiiç değişmemiş hiiç pişman değil utanmadan karşında duruyor işte bu yüzsüzlük ,şahsen ben intikamı alına kadar rahat edebileceğimi düşünmüyorum,yok olmuyor, ki şans verdim ,, ayy beni bir görseydiniz var ya ne kadar düzeldiklerine ikna etmişim hemen kendimi az saftirik değilim ve sonra ne gördüm
Selam verin geçin aynı ortamda bulunsanız bile onu izlemeyin söylediklerini düşünmeyin hiiiç önemsemeyin saygısızlık derecesinde değil tabi ama insanlar ciddi insanlara saygı duyar ,haklıyım diye kendinizi de yırtsanız anlamazlar eşinizinde sizi anlamasını beklemeyin ,sürekli düşünmemeye çalışın zaten zamanla bu duruma o kadar alışırsınız ki önemsememeye başlarsınız belkide birşey olur affedersiniz ama sunu net biliyorum ki düşündükçe takıntı haline gelir zaten aynı ortamda bulunmak bile eziyet oluyor nefret ettiğiniz insanla şahsen benim için ortamı geç adları söylenince sinirim tepeme çıkıyor ,patlıycak bomba gibi hissediyorum