- 11 Aralık 2008
- 681
- 2
-
- Konu Sahibi Kelebek_00
canım bu kadar kafaya takarsan benim gibi soluğu piskiatriste alırsın ben 7 yıldır heyecanlanıyorum sen acele etme hele bir adet günün yaklaşsın ondan sonra test yaparsın inşallah hemen hamile kalırsın çünkü beklemek çok zor hele benim gibi uzun bekleyiş yıpratıyor insanı acele etme tatlım
benimde 5 gün var cnm ..aynen bende çokk sabırsızlanıyoruumm..bakalımm ne olacaakkk..:1hug:
bende ikibuçuk yıldır bekliyorum ve bu heyecan hiç bitmiyor bu umut özellikle son bir hafta kala hat safhada oluyor malesef. inşallah bu heyecanlar mutlu sonlarla biter en en en en kısa zamanda mümkünse bu ay :) benimde 7 günüm var . kolay gelsin
inş cnm ....haber veririm ...şu idrardaki tortu olayına takmış durumdayım bende...
inşallah Allah gönlüne göre verir. önceleri gebelik bölümlerini hiç okumuyordum burda şimdi herkesle birlikte bende heyecanlanıyorum. bu ayı bende acabalarla geçirdim ama adetim 6 gün geçtikten sonra adet oldum.
iyi haberlerini bekliyoruz:)
ewet var cnm tortu ama başka bir topikte bende hiç yoktu ve hamile olduğumu öğrendim diyor ..yani hiç bir zaman umudunu kaybetme..her an herşey olabilir bol bebişli bi ay olur iiinşşşş...
Benim de 8-9 gün var tahminimce yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti. Dün geceden itibaren kasıklarımda ağrılar başladı adet olacak gibi ama daha değişik göğüslerim zaten 3 haftadır şiş. Ben de çok sabırsızlanıyorum dediğiniz gibi son bir hafta zor geçiyor biraz:))Ben kafamı dağıtmak için eşimle balığa bile gidiyorum:)))) Ne yapalım artık beklemekten başka çaremiz yok.
Canım arkadaşım hiç takma kafana oluruna bırak.Allahım ol derse olur zaten biliyosun.
Hem test yapmıycam diye bana söz vermiştin unutma emi..Şeniz
canım bende sabırsız bekleyenlerdenim benimde 10 gün var ama benim yumurtlamam erken oluyor yani otomatik hesaplayıcılar 10 ocak gösteriyor ama benim 6-7 ocakta oldu merakla bekliyorum inşallah hamileyizdir hihoyyyt