- 15 Nisan 2017
- 3.413
- 8.878
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Kusura bakmayin mesajinizi yeni farkettim. Aslan burcuyum. Aslinda kindar bir insan degilimdir ama beni zorla o noktaya getirdiler. Bende esime karsi artik eskisi gibi sevgi beslemiyorum cok sogudum ama ozunde kotu bir insan olmadigini bildigim icinOğlak misin?Bu nefret beni de tüketiyor hatta daha da ileri giderek eşimden de soğudum.Beni savunmayan ezdiren bir adama karşı duygu beslemiyorum artik onunla yaşamak bana işkence boşanmak istiyorum.birakmiyor.
Cok guzel yazmissiniz elinize saglik. Iyi geldi yszdiklariniz.Aile ne kadar kötü olursa olsun iş eşinizde bitiyor önce bunu kabullenin.
Ben de geçmişte bana ciddi zarar vermiş insanları düşündükçe deliyordum. Ama baktım böyle olmuyor kendime bazı telkinler verdim.
Öncelikle bu durumlardan ben mesul muyum, değilim.
Ikıncı olarak bana yasatilanlar bitti mi, bitti.
Üçüncüsü (güzel bir hayatınız olduğunu söylemişsiniz ) hayatta her şey her zaman dört dörtlük olmak zorunda mi, hayır.
Şimdi sorumlusu olmadigim seylerde neden hala kendime yükleneyim? Bitmiş gitmiş şeyleri düşünerek neden hala geçmişi yasatip aynı acıları kendime yaşatmaya devam ederek bu yillarimi da mahvedeyim ? Son olarak da insan denen varlık zaman zaman sıkıntı da çekmeli , imtihan da olmalı ki pişsin ve olgunlaşsin.
Insallah bu düşüncelerinizle basa çıkabilirsiniz.
Evet haklisiniz en buyuk ofkem esimeydi zaten ama simdi o kendini duzelttikce ona olan ofkem azaliyor ama ailesinden hala tiksiniyorum cunku ayni kafadalar. Diplomaya gelince trde denklik kapsaminda bir suru sinava tabi tuttular buyuk bir cogunluguna girdim bir kac tanesi kaldi uzak bir sehirde sinavlara girdigim icin bebegimden dolayi dondurmak zorunda kaldim. Yurtdisima yerlesme konusunda yavas yavas esimi yumusatmaya baslasim ama ikna olmasi zamana bagli.Ben senin öfkenin su an hala bu kadar canlı olmasını biraz da eşinden umduğunu bulamamana bağlıyorum.Bu duygu su an ailesine karşı ama yakında yön değiştirecek ve eşine yönelik olacak....sana tavsiyem diplomalarını paraya çevirmen yani çalışman...veya ailenin yanına yılda bir -iki gidip orada da düzen oturtma çabalarına girismen.