Sabırsızlanıyorum ...!

çok keyfim yok bitanem yaa...
kocişle atıştık biraz.. moralim yok yaniii

neden tatlımm.ya sen kendini çok stres yaptın aslında.sakin ol biraz farzet adet oldun rahatla lütfen.benimde böle oldugu ve kızgınlıgımı eşimden çıkardıgım zamanlar oluyr tabiki ama onlarada yazık.bırak herşeyi relaxx olll tamam mı?

çok keyfim yok bitanem yaa...
kocişle atıştık biraz.. moralim yok yaniii

h.g tatlımm
üzülme canım
ne oldu kı hem olur oyle seyler
benıde sen tesellı ettın
ama sımdı mutfaga gıdım bı corba yapım
yemekler kokuyo
corba ıyı gelır
sızı opuyom
halem ne olur sıkma canını ya

halecim kan testi yaptırmaya niyetin yok mu

niyetim yok canım..
zaten pazartesi doktora gidicem, söktürücü versinde bir an önce adet olayım diye...
adet olayım ki çalışmalara başlayalım dimi????

idrarda çıkmayıp kanda çıkan var deme :)))))))
çünkü ben hamile olmadığımı çok iyi biliyorum.. en ufacık bir belirti bile yok çünkü tatlım.. bu ay böle bir aksaklık oldu maalesef, şimdi çaresine bakmak lazım...

bu arada nisanda tam 1 sene oldu bebiş isteyeli.. ama 4 ay önce bebeğimi kaybettim ben.. yani 2 aylık bir macera hüsranla noktalandı :çok üzgünüm:

bende 1.70 boyundayım 67 kiloyum.65 kiloyu bende görsem ne güzel olurdu.tabi görmeden hamiş kalmayada razıyım yaniii

ayy bende 1.70 ım kılom 66 cok sısmanladım yaaaaasenağlama hamıs olunca 90ları bulurus bız heraldeelaelaelaelaelae

Sende de adet öncesi gerginliği mi var? Oluyo böyle şeyler evlilikte takma kafana canım.

saolun kızlar yanımda olduğunuz için..
inanın hiç suçum yokken kırdı beni. adet sendromu falan olsaydı keşkede naz buğuz yapsaydım...
dünden beri küsüs ((((((((((((((((((

sende benim gibi adet gerginliği mi yaşıyosun kuzu?akşam bizde atıştık kocişle:çok üzgünüm:

sizdemi atıştınız.. üzüldüm yaaa...
bu olayla birlikte sıkıntıya soktu beni, artık hiç gelmez benim bu adet ((((((((((

kuzuu sen çok kızmışsın bize ya

iyi akşamlar Kızlar bende geldimm
Guleysa canım biz 3aydırlı bebek istiyorduk
Geçen ay 5haftalık bebeğimi düşürdüm
ınşallah bunada bişey olmaz

Halecim kuzum sende moralini bozma erkekler anlamsız saçma şeyler için kırarlar hep
Çünkü onlar bizim kadar düşünceli deiller doğalarında yok adamların
Onun için boşuna bozma moralini

kuzuu sen çok kızmışsın bize ya

niye yaa...
valla kızmadım canım.. aşk olsun size kızarmıyım hiçççç...
bazen yazılanlar yanlış anlaşılabiliyor. eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..
ama valla kızmadım :)))) hatta orda hafif bi espiri bile var :)

idrarda çıkmayıp kanda çıkan var deme :)))))))

bunu bugün ben söylemiştim dekaydirigubbakcemile3

dr giitiğin zaman sana hayatta söktürücü vermeyecek önce helen adet olmadıysan kan testi ister.o zaman mecbur yaarsın artık.neyse hayırlısı olsun.aman eşinide takma kafana alıngan oluruz bu dönemlerde buluttan nem kaparız.sıkıntı yapma kendine bişey

hoşgeldin yeni hamişimizzzz.......
nasılsın bakalım. eşine söyledin mi.. nasıl söyledin. ne yaptı.. ay çok heyecanlı. yaz hadi... :)))

evet halecim bak güleysanın dediği gibi kan testini mutlaka yapar
ben adet olduğum halde kan testi yapmıştı bana

canım benim inşallah bu defa bebişine bişe olmaz bol bol dua oku onun için.allahım sağ salim bebişine kavuştursun seni canım.geçen ay düşük yaptın ve bu ay hamile kaldın demek bence şükret canım çok şanslısın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…