Sabırsızlanıyorum ...!

kızlar aklıma bişey geldi biz yumurtladığımıızı anlayabiliyoruz ya döllenme olduğunuda anlayabiliyormuyuz bilen varmı

canım benim hoşgeldin ah kuzucum kendini de eşini de ne kadar çok üzüyosun böyle
kıyamam sana Allah çok büyük ümidini kesme tatlım nolur

canım benim hoşgeldin ah kuzucum kendini de eşini de ne kadar çok üzüyosun böyle
kıyamam sana Allah çok büyük ümidini kesme tatlım nolur

sağol canım arkadaşım ama elif bu aralar hiç iyi değilim kendimi çok yanlız hissediyorum ve evden çıkamıyorum bu benim elimde olan bir şey değil böyle yaşamayı sindiremiyorum kendime ya tamam olmuyo ama olmaması için bir rahatsızlığımızda yok bu beni kahreden ne yapayım ya allah büyük

ama bitanem biliyosun ki stres çok büyük etken diye yazıyor herkes,sen stres yapmayı geçmişsin kendini kahrediyosun
kendini eve kapatma çık biraz değişiklik yap,ailenin yanına git ya da eşinle bikaç günlük bi tatil yapın imkanınız varsa yani eşinin tatili falan
bu kadar stres altında çok zor değil mi zaten?
canım benim güzelim biraz kafanı dağıt,başka şeylerle meşgul ol
üzme kendini bu kadar:teselli:

teşekkür ederim arkadaşım eşimde istiyo tatil yapmayı ama hastalarının yüzünden gidemiyoruz bende onu üzmek istemiyorum ben toparlarım bir kaç gün sonra mecburen canım sen sen ol sakın benim gibi stres yapma allahımın bir bildiği var vermiyo işte

daha önce de hep söyledim kuzum Allah sabrını deniyo kullarının çeşitli sebeplerle,inşallah tatlım sende isyan etme,kendini kahretme eminim eşin de çok üzülüyodur.rabbim seni de isteğine,dileğine kavuşturucak inşallah.olmuyosa da vardır bi hikmeti dediğin.mevlam neylerse güzel eyler,sabır güzelim:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…