- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #9.841
bunu bugün ben söylemiştim dekaydirigubbakcemile3
dr giitiğin zaman sana hayatta söktürücü vermeyecek önce helen adet olmadıysan kan testi ister.o zaman mecbur yaarsın artık.neyse hayırlısı olsun.aman eşinide takma kafana alıngan oluruz bu dönemlerde buluttan nem kaparız.sıkıntı yapma kendine bişey
hoşgeldin yeni hamişimizzzz.......
nasılsın bakalım. eşine söyledin mi.. nasıl söyledin. ne yaptı.. ay çok heyecanlı. yaz hadi... :)))
canım benim inşallah bu defa bebişine bişe olmaz bol bol dua oku onun için.allahım sağ salim bebişine kavuştursun seni canım.geçen ay düşük yaptın ve bu ay hamile kaldın demek bence şükret canım çok şanslısın tatlım
ay canım çok hoşsun :) ama emin ol sadece senle kalmadı. ha şöyle bişeyde var, aynısını bende başkasına söylerdim, ümidi kırılmasın üzülmesin diye.. ama ben o gereksiz ümide kapılmamak için kendimi bu şeklide güya kaptırmamaya çalışıyorum :)))
evet canım biliyorum mutlaka kontrol amaçlı kan testi ister.. napalım artık prosedür neyse onu uyguluycazzz((
Söledim kuzu
Ama zaten daha önceden idrar testi yapmıştım
Ozaten kesin hamilesindir diyodur
Beklediği için çok bi tepki vermedi ama
Oda benim gibi çok heyecanlı
,acaba kızmı olacak erkekmi
Kime benzeyecek falanb diye tahminlerde bulunuyor ancak
büşra nasıl söyledin gerçekten eşine o ne dedi mutlu oldumu ne yaptı?
Ben hiç eşime söyleme hayalleri kuramıyorum ya! Niye acaba?:roflol:
Şükretmez olurmuyum canım
Allahım en kısa zamanda bu güzel duyguyu sizede yaşatsın
İnan hamile olduğumu öğrendiğimden beri hepinize dua ediyorum
Sizde bu duyguyu en kısa zamanda yaşayın diye
bebiş çok güzel ama sanki çok uzak ya.kimi görsem imrenerek bakıyrm ne güzel bebişi var.nasıl hamile kalmışlar yaaa diyorum içimden :))
Canım ya telefonda söyledim çünkü
Geçen ay hamile kaldığımı öğrendiğimde
Bi tane bebek patiği alıp içine idrar testimi birde babacığım bu patikleri iyi saklla çünkü 9ay 10gün sonra senden giymek için geri alıcam diye bir not yazıp koymuştum.
Öylece eşime verdim eşim çok duygulandı ağladı
Sonra düşük yapıncada çok üzüldü
Onun için bu sefer telefonda söyledim
,Zaten 3gün öncede idrar testi yapmıştım
çift çizgi çıkmıştı
Az çok biliyordu yani
bebiş çok güzel ama sanki çok uzak ya.kimi görsem imrenerek bakıyrm ne güzel bebişi var.nasıl hamile kalmışlar yaaa diyorum içimden :))
Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde gerçi çok kısa sürmüştü ama eşime söylediğimde gözün aydın hayırlı olsun demişti.
Yok anacım bizimkilere allah hiç o duyguyu vermemiş. Gamsız bunlar. Aynen öyle demişti. Seninki de öyle der. Zaten benim kocam üzüntüsünü de sevincini de pek belli etmez. Yani üzüldü mü sevindi mi hiç anlamamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?