Sabırsızlanıyorum ...!

bunu bugün ben söylemiştim dekaydirigubbakcemile3

ay canım çok hoşsun :) ama emin ol sadece senle kalmadı. ha şöyle bişeyde var, aynısını bende başkasına söylerdim, ümidi kırılmasın üzülmesin diye.. ama ben o gereksiz ümide kapılmamak için kendimi bu şeklide güya kaptırmamaya çalışıyorum :)))

evet canım biliyorum mutlaka kontrol amaçlı kan testi ister.. napalım artık prosedür neyse onu uyguluycazzz ((

hoşgeldin yeni hamişimizzzz.......
nasılsın bakalım. eşine söyledin mi.. nasıl söyledin. ne yaptı.. ay çok heyecanlı. yaz hadi... :)))

Söledim kuzu
Ama zaten daha önceden idrar testi yapmıştım
Ozaten kesin hamilesindir diyodur
Beklediği için çok bi tepki vermedi ama
Oda benim gibi çok heyecanlı
,acaba kızmı olacak erkekmi
Kime benzeyecek falanb diye tahminlerde bulunuyor ancak

Şükretmez olurmuyum canım
Allahım en kısa zamanda bu güzel duyguyu sizede yaşatsın
İnan hamile olduğumu öğrendiğimden beri hepinize dua ediyorum
Sizde bu duyguyu en kısa zamanda yaşayın diye

uygulayacaksın bizde sende rahat etcez sonunda :)

Ben hiç eşime söyleme hayalleri kuramıyorum ya! Niye acaba?:roflol:

ay ne güzel yaaa...
Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin....
:))))

bebiş çok güzel ama sanki çok uzak ya.kimi görsem imrenerek bakıyrm ne güzel bebişi var.nasıl hamile kalmışlar yaaa diyorum içimden :))

büşra nasıl söyledin gerçekten eşine o ne dedi mutlu oldumu ne yaptı?

Canım ya telefonda söyledim çünkü
Geçen ay hamile kaldığımı öğrendiğimde
Bi tane bebek patiği alıp içine idrar testimi birde babacığım bu patikleri iyi saklla çünkü 9ay 10gün sonra senden giymek için geri alıcam diye bir not yazıp koymuştum.
Öylece eşime verdim eşim çok duygulandı ağladı
Sonra düşük yapıncada çok üzüldü
Onun için bu sefer telefonda söyledim
,Zaten 3gün öncede idrar testi yapmıştım
çift çizgi çıkmıştı
Az çok biliyordu yani

Şükretmez olurmuyum canım
Allahım en kısa zamanda bu güzel duyguyu sizede yaşatsın
İnan hamile olduğumu öğrendiğimden beri hepinize dua ediyorum
Sizde bu duyguyu en kısa zamanda yaşayın diye

amin canım...
inşaallah bizde en yakın zamanda hamileler kervanına katılırız.. belki aramızda haftalar farkı olur.. hatta doğum zamanı her hafta birisi doğuruyomuşşş. ay ne heyecanlııı :)))

varya.. hiçplanlı olmuyo.. insan kendisi şokta olduğu içn, söylerkende çok özelbişey yapamıyo :) yanibende öyle olmuştu ve ben eşimin doğum gününde öğrenmiştim hamile olduğumu :)))

bende hiç düşünemiyorum ki şuan hamile kalsam eşim kesin çok geç olmadan aldıralım der
yok o ikna olduğu zaman hamile kalsam iyi hayırlı olsun der kesin:roflol::roflol:

bebiş çok güzel ama sanki çok uzak ya.kimi görsem imrenerek bakıyrm ne güzel bebişi var.nasıl hamile kalmışlar yaaa diyorum içimden :))

bende hep hamilelere imrenerek bakıyorum çok hoşuma gidiyolar

süpersin canım ilk bebiş haberini harika vermişsin.benimde öyle hayallerim var canım.inşallah bi gün gerçek olur:Saruboceq:

Öyle düşünme canım ya neden uzak olsun
Bak bende öyle düşünüyordum
ama uzak deilmiş işte
birde ben düşük yaptım geçen ay bu ay hiç umudum yoktu aslında
Bebek olsun diye bi çabamızda yoktu
Ama oldu
Yeterki allahım yazmış olsun

Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde gerçi çok kısa sürmüştü ama eşime söylediğimde gözün aydın hayırlı olsun demişti.

ay ömür kusura bakmada kendi eşimle beraber senin eşine de sinir oldum
hiç bebek hevesim kalmadı biran senin yazdığını okuyunca

Yok anacım bizimkilere allah hiç o duyguyu vermemiş. Gamsız bunlar. Aynen öyle demişti. Seninki de öyle der. Zaten benim kocam üzüntüsünü de sevincini de pek belli etmez. Yani üzüldü mü sevindi mi hiç anlamamıştım.

elifcim öyle olumsuz düşünme yaa.eşininde kendine göre kardeşinden dolayı korkuları var hamiş olsan eminimki oda sevinir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…