- 26 Şubat 2019
- 413
- 553
- Konu Sahibi Beyazrugu90
Yok kesinlikle istiyorum ama gerçekten kizdirma durumunda yapma potansiyeli var . Bir arkadasin eşi geçmişten tanıyanlar durumu doğruluyor. Ancak uzak duruyor veya susuyorlar. Boşan bir an once diyen bir tanesine direk söyledim ; tamam senin önünde oldu bu durumu kanıtlayacak birşey. Sahit ol . Sadece doğruları söylemeye gel. Ya da kimlik numarani ver bulmuş bir şekilde dersin korkuyorsan dedim. İkna etmeye çalıştım durumun vaziyetini anlatabilecek birşey yaşandı önünde . Dedi şahitte olmasa boşanırsın korkma. İyi de dedim ben zaten bir şekilde boşancağımi biliyorum. Sadece çocuğuma zarar vermemesi için önlem alıyorum. Gosterseler bile ne bileyim belki polis şartı vardir ; yada bagimlilik ofke tedavisi yapilmadan gorusme kaldirilir. Bu yüzden şahitliğe gel diyorum sana dedim. Evet yapabilir diye kabul ediyorsun sen de dedim. Ben gelemem belki bize zarar verir diyor . Göze alamam . Hak mi vereyim kizayim mi bilemedim. İnceledim illa sahit istiyor. Alkolun zarar verdigini kanıtlayacak. Yani beyan var ama belki yalan söylüyorsun. Sahit getir diyor. Eve gelen giden birşeyler gören yakin cevresi onun arkadaşları. Ailen gelse sahitlige taraflı oluyor. Tarafsiz bir tanesi bile dese ki gelirim. Ama malesef. Bir tane yetcek anliycan. Ama yanaşmıyor kimse. Evden bir yakin parka bir markete gidiyorum . Çünkü icip icip ne belli ananla bulunmadığın der. Ama sonra istedigin yere git ben esime karismam der. Herkesin önünde sanki olağanüstü mutlu hayatimiz varmis gibi davranır. Arada fire veriyor . Fire verdikleri yerdeki kisilerde yanaşmıyor.Korkularınızı anlıyorum ama bu adamla,evli kalmak yerine mutlaka başka bir çözüm vardır. Okurken psikolojim bozuldu resmen. Nedense bana pek de istemiyor gibi geliyorsunuz
Son düzenleme: