• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Hiç farketmez Elifcim. Çay da olur kahve de.:içelim: Gerçekten pek uğramıyo da Özlem buralara.

Bahar çarpmıştır Özlemcim. Benimde sürekli uykum var. Sabahları zor uyanıyorum ya.

ben de ıyıyım nolsun ya bugun sabah bas garısıyla uyandım aksama ancak gectı valla

ıdare edıyorum ıste cnm ya neselı degılmıyım artık oyle mı goruyosun kı:1no2:

bilmem gelip buralara uğramıyosun artık
cıvıl cıvıl anlatmıyosun hiçkaydirigubbakcemile3

Ben de kakaolu ıslak kek istiycektimcokacimcoookÇatalımı bıçağımı da hazırladım.

Bahar çarpmıştır Özlemcim. Benimde sürekli uykum var. Sabahları zor uyanıyorum ya.
VALLA BILMIYOM BI HALLER OLDU AMA NEYSE GUNESE HASRET KALDIK VALLA YAGMUR YAGMUR BARAJLAR DA DOLMUSTUR YETERINCE ARTIK:emir_bebek:
bilmem gelip buralara uğramıyosun artık
cıvıl cıvıl anlatmıyosun hiçkaydirigubbakcemile3

yafrucum valla anlatılcak bısı olmadıgı ıcın oyle... hele adet gunu yaklassın bak ozaman gor sen sırnaşık şey

Doldu barajlar yeter biraz da güneşin tadını çıkaralım.

Baktım Yarencim. Esmer bomba! Fıstık gibisin kıııızzzz! Maşallah!

kızlar kekin yanında biide bol çerez olsa antep fıstığı fınddık fıstık hadi onuda ben getiririm nasılsa ben çerez memleketinde yaşıyorum burda bol

kızlar kekin yanında biide bol çerez olsa antep fıstığı fınddık fıstık hadi onuda ben getiririm nasılsa ben çerez memleketinde yaşıyorum burda bol

gelsin kilolar
biraz önce bi resmimi çektim koydum bakın bakalım kızlar sizde çok tombik mi gözüküyorum

Hiç tombik değilsin Elifcim. Gayet normal çıkmışsın resimde. Ben pek zayıflık sevmem.

Back