- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #8.801
kaydirigubbakcemile2höttt gelmeyın len kırmızılarrr
aha korktular
Benimkini de bi korkutunda gelmesin. Hadi arkadaşlar.
ya sekerlemeler bızımkı hala uyanmıyo yoruldumu acepplülülülülülü
ayrıca herkes nerde yaaaaaaaa
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakayım görüşpmeyeli kızlar bebek olayından vaz geçdim allah size sağlıklı bebekler nasip etsin
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakayım görüşpmeyeli kızlar bebek olayından vaz geçdim allah size sağlıklı bebekler nasip etsin
bezı elıne alıp sılerken bı gormelıydınız kafasını salladı hıcde beceremem ama dedı
bı basladı ama pırıl pırıl yaptı ama bakırkoye gıdıp gelınce bıde userıne bu yoruldu
kızlar hadı gelın cay ıcelımmmm
hoşgeldin canım benim biz iyiyiz sen nasılsın?
neden vazgeçtin bebekten ya :1no2:
bezı elıne alıp sılerken bı gormelıydınız kafasını salladı hıcde beceremem ama dedı
bı basladı ama pırıl pırıl yaptı ama bakırkoye gıdıp gelınce bıde userıne bu yoruldu
kızlar hadı gelın cay ıcelımmmm
tatlım çok piskolojim bozuldu 8 kilo verdim ve şuan daha vermekteyim bebek diye yapmadığım kalmadı kendimi çok yıpratdım ne yapayım olmayınca olmuyor ama sen en yakın zamanda bebek düşün canım
canım eşinin değerini bil vallahi bizimki daha bezin nerde olduğunu bilmez seninki maşallah
Benim canım kahve çekti ama neyse koyda içelim.
tatlım ondan vaz geçdim zaten eşimle istanbula gitdik ve tedavi olmak içindi ama çok korktum ne bileyim trakkekinden haberin varmı sayfa çok ilerlemiş okuyamadımda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?