- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #8.821
Ben çıkıyorum kızlar şu Elveda Rumeliyi seyredeyim. Görüşürüz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun tatlım inşallah
sabriye arada sırada giriyor sadece
bulantıları çoktu onun
bayadır girmedi ama
canım allah sana hayırlı evlat nasip etsin gerçekten insan eşine olan sevgisini hiç bir şeye değişmiyor ama bu çocuğu olan biri için söylenemez sende kendine dikkat et yorulma bebişin şikayetçi olmasın ne güzel ya karnında bir varlık ve o senin ve eşinin bir parçası allahım tamamını erdirsin canım
Ay evet canım ya. Sanki yanyanayız gibi:içelim:
sagoL canım benım cok tatlısın
allah sana da kısmet etsın en kısa zamanda ınsallah we ısteyen herkese
yarın dr gıdıyoruz dualarınızı eksık etmeyın bende sızlere edecegım
adas sen dusuk yasadınmı
adas sen dusuk yasadınmı
dualarım seninle sana bir şey diyecem benim için elini arada bir karnına koyarmısın hayatda en çok istediğim hamile olunca elime devamlı karnıma koyup bebeği hissetmekti sen yaparmısın gerçekten his uyandırıyormu acaba arkadaşım hep söylerdide bana bunu ve onun 4 yaşında kızı var
güzelim benim ya yemin ederim ağlattın beni
rabbim senin gibi kadınlara anneliği mutlaka tattırsın inşallah
dualarım seninle sana bir şey diyecem benim için elini arada bir karnına koyarmısın hayatda en çok istediğim hamile olunca elime devamlı karnıma koyup bebeği hissetmekti sen yaparmısın gerçekten his uyandırıyormu acaba arkadaşım hep söylerdide bana bunu ve onun 4 yaşında kızı var
seni üzmek istemezdim canım ya valla bazen içimden intihar etmek istiyorum ama eşim aklıma geliyo vaz geçiyorum ya evde bütün bebekleri kaldırdım hamile kadın görüncede kafamı kaldırıp bakmıyorum çok imreniyorum kıskanmak değil yemin ederim ama ne bileyim ya insan kötü oluyo allahım düşmanımı bile annelikten mahrum etmesin:Saruboceq:
intihar mı Allah korusun
çok şükür sağlıklısın, seni çok seven bi eşin var
hani tatlım evlat edinmeyi düşünüyodun olmazsa
belki küçük bi bebeğin hayatını kurtarmayı yazmıştır rabbim senin yazına
arkadaşlar merhaba bugün benimde canım sıkkın eşimle kavga ettim sanki hiç hayatımız değişmemiş gibi davranıyor hiç heyecanı yok o kadar çok istiyorduk ki kaç ay bekledik daha bide beni kırıyor çok gücüme gitti inanın ki
evet tatlım düşünüyordum ama şuan bu piskoloji ile ne yaptuğımı bilmiyorum inşallah düzelirimde yapmak istediklerimi en kısa zamanda yaparım ama gerçekten sen eşini ikna et bebek için bak yıllar akıp geçdi koskoca 7 buçuk yıl dile kolay ölecem aklıma gelirdi ama bebeğim olmıyacağı gelmezdi onun için sen çok geç kalma