- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #8.761
bende iyiyimm tatlımm.. mide bulantılarımm çok hafif oluyor o da rahatsız etmiyor alıştımm artıkk...3 aylık oldukk teyzesiihihoyyyt
kııss seninn hiçç canın yokmuşş amaaaannn desenee ben senin yanındaa at gibi dururummm:roflol::roflol:
kızlar bu prolaktinin yükselmesi herhangi bir belirti veriyo mu?
kızlar bu prolaktinin yükselmesi herhangi bir belirti veriyo mu?
yookk canıımm biraz çıktıı amaaa herkes zayıflamışsınn diyooo anlamadımmkiii....yüzümm solgun görünüyoo sanırıımm .....amaa ben kendimee hamile pantolonu aldımmlaelaelaelaelae......söylesemm bana gülerlerr.....kaydirigubbakcemile3
evet canım dostinex kullandım ilk ölçümde 68 di kutunun yarısını kullandım 0,94 de düşmüş doktor kullanmana gerek yok dedi artık seninki kaçtı
canım bende hiç belirti vermedi tamamen rastlantı sonucu ortaya çıktı ama belirtileri adet düzensizliği adetin az olması ve göğüslerden süt gelmesi ama bazende benimki giibi belirti vermedende yükseliyomuş
hadi kızlar ben eve kaçıyorum
öptüm siziŞeniz
kaybolmayın aaa:))
en son 65 ti 1 kutu dostinex kullandım..
bir kutum daha var..
bende göğsümden süt geldiğini blmiyordum. ama geçenki doktor kontrolümde doktor göğsümü sıktı ve süt çıktı inanamadım yaaaaaaaa... delikafadulden
halecım hormon testı yaptırdım bende hepsı normal dedı.prolaktın 19.85 cıktı.25 kadar normalmıs galıba.
canım ölçtürdünmü bidaha belki düşmüştür ben bi kutunun yarısıyla hallettim
halecim bu arada 17:!7 saat 17 dklık gecikme yaşıyorsun hadi hayırlısı bebiş geliyo heralde
hahahahha....
ay vallaha ne güldürdün beni yaaaa :)))) :roflol: :roflol:
alemsin kızzzz :)))
elifin dediği gibi korkuttunuz tabi bak şimdi geleceği varsada gelmiyo :))))
kız resmen dakika saymışsın ay canım benim yaaa..
ama dur hele.. şöle bi akşamı geçireyim ozaman deriz geçikme diye.. daha var :))))
olsun canımbana göre gecikme başladı gelmediği her dk bebişin lehine işliyo inş ya senden çok umutluyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?