- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #8.841
arkadaşlar merhaba bugün benimde canım sıkkın eşimle kavga ettim sanki hiç hayatımız değişmemiş gibi davranıyor hiç heyecanı yok o kadar çok istiyorduk ki kaç ay bekledik daha bide beni kırıyor çok gücüme gitti inanın ki
bir aydır hap kullanıyorum bi de canım ya
ertelendi bizim bebek işi bilinmeyen bi zamana
eşime kalsa hiçbir zamana biliyosun
şuanda maddi,manevi kendimizi toparlamamız lazım
o yüzden sesimi çıkartamıyorum bende
ben gündüz,eşim gece çalışıyor
eşimin okulu daha bitmedi
kiraydı,taksitti daha çok işimiz var yani
canım benim onlar bizim gibi tepki vermiyo malesef herşeye
filmlerdeki sevinçten uçan ,çıkıp herkese baba oluyorum diye haykıran kocalar var mı merak ediyorum
benimki hayatta yapmaz da
biz evlendiğimizde hiç istemiyordu yeni evliydik hayat güzel sorumluluk yok benim eşimde konusunu açmıyordu ama evlilikileredikçe evde birbirine alışıyorsun üçüncü bir kişiye ihtiyaç duyuluyor benden önce eşim istemişti hiç istemeyen adam ister zamanı gelince senden çok ister
canlarım size iyi geceler allah bütün dileklerinizi kabul etsin hamilelere hayırlı ve sağlıklı evlat versin sizi seviyorum kendinize iyi bakın banada dua edin olur
emel ablam gelmıs ama artık benımle ılgılenmıyooo
hiii ben sana kıyar mıyım minik kuşum geçmişi okuyordum bilgisayar kafasına göre takılıyor tam yazıyorum kapanıyor yoksa ben sana kıyamam bebeğim bal sana dondurma aldım :icecream:a.s.çiçek de aldım barıştık mı güzelim küsülmez ablalara taş olursun taşşklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?