Sabırsızlanıyorum ...!

canım yazdıklarını yeni okudum allah en kısa zamanda nasip etsin canım burada benim bir arkadaşım vardı doktor asla senin çocuğun olmayacak dedi onların bebeği oldu düşünsene allah nasip ettikten sonra olacaktır

canım benim onlar bizim gibi tepki vermiyo malesef herşeye
filmlerdeki sevinçten uçan ,çıkıp herkese baba oluyorum diye haykıran kocalar var mı merak ediyorum
benimki hayatta yapmaz da

ama düşününce oda haklı hayat çok zor bazen eşim işten gelince ben evdeyim ya akşama kadar kendimi kötü hissediyorum sanki ona hiç bir faydam olmuyor diye oda kızıyo bana sende evde çalışıyorsun diyo ama içim hiç rahat olmuyo yinede ev geçindirmek çok zorlaştı arkadaşlarımın yarıdan çoğu maddi sebeblerden boşandılar onun için kocalarımızı allah başımızdan eksik etmesin

bence çok acele etme oulu bitsn herşeyiniz garanti olsun bizim bocumuz var hamile kaldığımdan beri üzüntü yaşıyorum nasıl geçineceğiz diye aslında geçinilir çok boç değil ama insan hep iyisini istiyor biz 3 yıl düşünmedik 3 yılımızda oldu benim okulum bitti düğün borcumuz bitti doğu görevini tamamladık en iyi zamanda oldu ama hemen olsa yıpranırdık

canım benim onlar bizim gibi tepki vermiyo malesef herşeye
filmlerdeki sevinçten uçan ,çıkıp herkese baba oluyorum diye haykıran kocalar var mı merak ediyorum
benimki hayatta yapmaz da

öyle deme olsa senden daha çok sevinir şimdi o kendini garantiye alıyo olmasın diye ama birde hamile kalırsan bak nasıl değişecek ve üzülme birde daha yeni evlisin sen onu ikna edeceksin eminim buna

bizim de daha düğünden kalan taksitler,onların üzerine yeni aldığımız eşyaların taksitleri
burcucum bende 2-3 yıl iyi diye düşünüyorum
şimdi çok erken bizim için zaten
benim üzüntüm hep diyorum şimdi olmaması değil,eşimin çocuk fikrine hep olumsuz yaklaşması

biz evlendiğimizde hiç istemiyordu yeni evliydik hayat güzel sorumluluk yok benim eşimde konusunu açmıyordu ama evlilikileredikçe evde birbirine alışıyorsun üçüncü bir kişiye ihtiyaç duyuluyor benden önce eşim istemişti hiç istemeyen adam ister zamanı gelince senden çok ister

böyle söyleyenleri duydukça çok seviniyorum inan
sanki bana benim kocam hiçbir zaman çocuk istemicek gibi geliyor

burcucum hıc uzulme duzelır erkekler dısa wuramıyo duygularını
benım ılk hamılelıgımde esım aglamıstı sewıncten dusuk oluncada hungur hungur agladı
ama dun test yaptık ıkıncı kez hamıleyım dedım
ama bu kez donuktu ne yapalım bız sewınelımde emın ol onlarda sewınıyor
adaşşşş senınkıde ıster merak etme ıkna etmeye bak canım ben hıc ıstemıyordum ben bıle olsun dıyorum artık 10 aylık ewlıyım bıde daha

canlarım size iyi geceler allah bütün dileklerinizi kabul etsin hamilelere hayırlı ve sağlıklı evlat versin sizi seviyorum kendinize iyi bakın banada dua edin olur

emel ablam gelmıs ama artık benımle ılgılenmıyooo

hiii ben sana kıyar mıyım minik kuşum geçmişi okuyordum bilgisayar kafasına göre takılıyor tam yazıyorum kapanıyor yoksa ben sana kıyamam bebeğim bal sana dondurma aldım :icecream:a.s.çiçek de aldım barıştık mı güzelim küsülmez ablalara taş olursun taşşklava:

canım yaaa okudum okudum bitmedi yaaaa. valla son 17 sayfayı okuyamadım. benim kursum başladı tüm gün yokum. eve geldim ders çalıştım. şimdi açıp size bakim dedim maşallah ne yazmışsınız kaydirigubbakcemile3 ben dün adet oldum 5 gün erken geldi. ağrılarımda var. ben çıkıyorum canımcım uyku bastırdı yatıp dinleneyim. kızlara selam söyle. öpüyorum seni Şeniz

hımmm o wakıt dondurmamı yedım
çiçğimide aldımmmmm
mersılerden bır buket ablacım
nerdesın yıne gıtmıssınnnn
ayde barıstık ama gel hadı ya bugun hawa ne guseldı haa
ew ısın ne oldu ablakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…