• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

canım benim 5. günü bu gün bitmek üzere ilaç çiyorum klomen haftaya kontrole gidicem bakalım ne diyicek doktor

hadı halecım bende senden umutlıyum.

ay kız durup dururken ümitlendirmeyin beni yaaa..
kendi kendime gelin güvey olurum bak görürsünüz :))))

bu ay hiiiiççççç umut yok canım..
olay tersine döndü yaa,
siz beni alıştıracağınıza, benim sizi bebişin olmadığına alıştırmalıyım galiba :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlaaaarrr! Ben geldim. Kocişi tutamadım evde. Maça gitti. kaydirigubbakcemile Yarın gezdircek beni artık. Eli mahkum:jeyyar:

bende geldim kızar
süper uyudum tam 2 saatmirmirmirmir
hale daha gelmedi midelikafadulden
ömür tutamadın mı kocişikaydirigubbakcemile

bende geldim kızar
süper uyudum tam 2 saatmirmirmirmir
hale daha gelmedi midelikafadulden
ömür tutamadın mı kocişikaydirigubbakcemile

gelmedi elif.. :)
koktu galibaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ama ha geldi ha gelecek vaziyetteyim kafamçokkarıştı

gelmedi elif.. :)
koktu galibaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ama ha geldi ha gelecek vaziyetteyim kafamçokkarıştı

hadi inşallah gelmez
ümitlendirmek istemiyorum sonra daha büyük hayal kırıklığı oluyor
ben de daha önce beklentim olmamasına rağmen burda o kadar çok ümitlenmiştim ki beklememe rağmen çok üzülmüştüm
hayırlısı olsun inşallah canım benim

Halecim inşallah gelmez. Gecikti bilekaydirigubbakcemile3

Eliifff tutamadım kıııızzzz kocişi kaçtı.kaydirigubbakcemile3

hadi inşallah gelmez
ümitlendirmek istemiyorum sonra daha büyük hayal kırıklığı oluyor
ben de daha önce beklentim olmamasına rağmen burda o kadar çok ümitlenmiştim ki beklememe rağmen çok üzülmüştüm
hayırlısı olsun inşallah canım benim

evet canım haklısın.. hayal kırıklığı büyük oluyor.. her ne kadar da adet olacağımı hissetsemde yine de o kahrolası ümit insanın peşini bırakmıyor.. ama ümitsizde yaşayamayız dimi yaa.. aman napalım.. Allah büyük üzüntüler yaşatmasın kimseye..

selam kızlar ne kaynatmıssın ız be tum sayfaları okudum bızde kociş le temısslık yaptık bugun bakırkoye gıttı bana wıste kagıdı aldı bende ufak tan bı odayı sıldım
yemek yaptım koca geldı yerlerı sıldı halıları sılkeledı ewı supurdu sımdı de sızdı uyuyo bende cay koydum kalkınca ıcıcez. kasıklarım cok fena agrıyo
halecımm bak bende de aynı agrılar war ama hamıleyım senınkı gelmedıyse galıbaaa bebıs gelıyoooooooo

Elifff Hale'nin saatlerini saymaya başladık.kaydirigubbakcemile3

Back
X