Valla korkar oldum gerçekten, bende böyle bir anne olacağım diye? Böyle bir anne derken "kime ne benim çocuğumun ojesinden" diyen anneden bahsediyorum. Ya bu devrin anneleri mi bir tuhaf oldu, çocuklar mı bir tuhaf oldu? Resmen artık, çocuklar yönetiyor anneleri-babaları. 2 yaşında ki velet , istediği kıyafeti annesi giydirmedi diye ortalığı yıkıyor, annesi de "tamam annecim, senin dediğin olsun annecim" diyerek resmen çocuğunun bu kötü davranışını pekiştiriyor. Ya biz böyle değildik, çekinirdik ses etmeye, okul demek disiplin demekti, öğretmene saygı duyulurdu, değil öğrenci, öğrencinin velisi bile öğretmenin karşısında saygıyla eğilirdi. Şimdi ohooo, zaten öğretmenlere saygı bitti, ne veli ne de öğrenci takmıyor öğretmeni. Öğretmenin ufacık bir uyarısı veya bağırması olay oluyor. Yok valla ne annemize şımarıklık yaptık, ne öğretmenlerimize. Özgüvenli çocuk yetiştirmeye çalışan yeni nesil anne-babalar maalesef saygısız, her dediği olsun isteyen şımarık bir nesil yetiştiriyor. Anne adayı olarak böyle olmaktan korkuyorum!!!!
Konu sahibinin anlattıklarında tek dikkat çeken nokta, diğer velinin tavrı bence. Evet çocuklar kavga eder, çocuklar itişir kakışır falan,küserler barışırlar o ayrı da diğer veli gerçekten ilginçmiş.Söylenecek söz yok.
Konu sahibinin anlattıklarında tek dikkat çeken nokta, diğer velinin tavrı bence. Evet çocuklar kavga eder, çocuklar itişir kakışır falan,küserler barışırlar o ayrı da diğer veli gerçekten ilginçmiş.Söylenecek söz yok.