Run missi Run!

yaaaaa sorma ben iradeliyimdir ama bi tadına bakma huyundan vazgeçemedim(sanki bilmediğim bişey :)) fotoları görünce iyi oldu bana

canım boy 158
şuan kilo 53
hazirana kadar ki hedef 50
asıl hedef 47-48(en son lisede bu kilodaydım ve ciddi fit oluyorum o kiloda)

Hemen hemen aynıyız ftm27. Ve hemen hemen yemek konusunda aynı duygularımız var malesef :KK43: ŞU ağzımızı tutmaktan başka çaremiz yok sanırım. O tadına bakıyımlar birikiyo birikiyo hooop bi bakmışız göbek ve basen oluvermişler. o_O

BEN 63,5 ile başladım şu an 60,6 kiloyum

Bişi sorcam therapne, çocuğun var mı peki? Evlendikten sonra aldım diyorsun ya. Bence kilon gayet iyi şu an 60.6! Elbette ki hedefine ulaşman için destekliyorum seni. Ama ben 3 buçuk yıl önce 62 kiloydum ( çocuk yok koca yok :KK53:) İnanıyorum vereceğine o kiloları.

cd8d47472f3fed3c247eb8dd112ba4ea.jpg

Eveeet gelelim öğlen ne yediğime?

12.00

Mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
cherry domates ve yeşil soğan

şu an itibariyle de bol limonlu bitki çayımı içiyorum.

Akşam yemek yemeyi düşünmüyorum. İşten çıkarken kivi yiyeceğim. Ya da eve varınca bi kase yoğurt. Yani saat 5-6 gibi. Sonrasında da spor salonunun yolunu tutacağım. İnanılmaz sıkılıyorum şu koşu bantlarının üstünde ama yapacak bi şey yok disipline girmem şart. O yüzden şimdiden akşama hazırlık adına playlistimi oluşturmaya başlıyorum. Alabildiğine hırs ve tempo sağlayacak müzikler!:KK76:

Hemen hemen aynıyız ftm27. Ve hemen hemen yemek konusunda aynı duygularımız var malesef :KK43: ŞU ağzımızı tutmaktan başka çaremiz yok sanırım. O tadına bakıyımlar birikiyo birikiyo hooop bi bakmışız göbek ve basen oluvermişler. o_O

basen ve popo :KK43: üst yok bende

Bişi sorcam therapne, çocuğun var mı peki? Evlendikten sonra aldım diyorsun ya. Bence kilon gayet iyi şu an 60.6! Elbette ki hedefine ulaşman için destekliyorum seni. Ama ben 3 buçuk yıl önce 62 kiloydum ( çocuk yok koca yok :KK53:) İnanıyorum vereceğine o kiloları.
çocuk yok başımdan bir hamilelik geçti ama mlesef 4 aylıkken sonlandırılmak zorunda kaldı:KK43: ordada 2kilo almıştım evliliğin ilk yılı çok dikkat etmek gerek.. bnm boyum kısa malsef 156 boyum var :)

çocuk yok başımdan bir hamilelik geçti ama mlesef 4 aylıkken sonlandırılmak zorunda kaldı:KK43: ordada 2kilo almıştım evliliğin ilk yılı çok dikkat etmek gerek.. bnm boyum kısa malsef 156 boyum var :)

kızzz bende evlenince 5 kilo aldım, hemde ne ara nasıl aldığımı anlamadan:KK57:

Ay ben de nişanlıyım, o zaman siz beni ilk yıl görün bakayım ilerde nası olcam, sizin maşallahınız var valla :KK53:
Bu arada Allah tekrarını yaşatmasın bi daha o üzücü olayın umarım therapne. Hazır olduğunuz ve karar verdiğiniz de fıstık bir anne adayı olursun eminim:anneadayı:

Ay ben de nişanlıyım, o zaman siz beni ilk yıl görün bakayım ilerde nası olcam, sizin maşallahınız var valla :KK53:
Bu arada Allah tekrarını yaşatmasın bi daha o üzücü olayın umarım therapne. Hazır olduğunuz ve karar verdiğiniz de fıstık bir anne adayı olursun eminim:anneadayı:
Teşekkür ederim tatlım inş. hepimizin güzel sağlıklı bebişleri olur inş... Dileklerin içinde çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun kısmet:)

Sabah:

1 greyfurt
1 kivi
Bol limonlu yeşil çay

Öğlen yaklaşırken 1.25 lik suyum bitmek üzere.

Bu arada paylaştığım video basen ve kalça eritmek için güzel duruyor. Henüz izledim ben de, bi çok etkili hareketi bi videoda toplamış. Her gün düzenli olarak yapılırsa sonuç alınabilir.

67ca7b6852233e0959baf7a41f756611.jpg

MEVSİM GÜZELİ GREYFURT!

Evet ilk başlarda yemesi oldukça zordu. Kötü bir deneyim olarak değerlendirmiştim greyfurtu ancak düzenli olarak her gün yenilince müptelası olmamak kaçınılmaz! Hele o mayhoş acı tada alışınca artık portakalın tadı epey şekerli gelir oldu. Ben greyfurtu sabahları aç karnına tüketiyorum. AMA SİZ BÖYLE DENEMEYİN. çünkü uzmanlar tok karnına yenmesini, aç karnına yenirse mideye zarar verebileceğini söylüyor. peki ben manyak mıyım da aç karnına yiyorum. Evet öyleyim, kendimi sizin için feda ediyorum. İşin aslı koca bi greyfurtu yemeğin üstüne yemek bana pek cazip gelmiyor, ara öğünde yapmıyorum onu başlı başına öğün olarak değerlendiriyorum. Memnunum, midemde kötü bi durumda yok, bütün bir kışı bu şekilde geçirdim. Ama siz yine de denemeyin.:KK53:

rre.png

Gün nasıl geçti?

Sabah
bir greyfurt
1.25 lt su

Öğlen
tarhana çorbası
yoğurtlu ıspanak
2 cherry domates

şekersiz türk kahvesi

1.25lik öğleden sonra içilecek suyumu yudumlamaya devam ediyorum.

Akşam için planım fitness! Salona yazılıyorum evet. Gazamız mübarek olsun.

9869c1af3a43fffc2205516e7e855765.jpg

Daha çok push canım daha çoook!

Dün dediğimi yaptım ve salona yazıldım. Ancak o koşu bandının üstüne çıkana kadar ki süre "ay gitmesem mi" "üff halim yook" larla geçti. Sonuç olarak bir saatlik fitness tamamlandı, spor sonrası kendimi kuş gibi hissettim. Dilerim geri kalan 29 gün de böyle geçer.

Spor sonrası yemek yemedim. Saat beş buçuk gibi bir kivi ve light sütle yapılmış şekersiz kahve içmiştim ,spordan sonra da bol limonlu bir yeşil çay ile günü kapadım. Özellikle erken yattım ( 21.30) çünkü yatağa girerken karnım guruldamaya başlamıştı ve bunu ancak uyuyarak bastırabilirdim. Bedenimi bunu hazırlamam için 21 günüm var yani saat 17.30dan sonra bi şey yenmeyeceğini bu süre zarfında anlamalı.

Haftaya spora hız vericem. Vücudun tempoya alışması için bu hafta akşamları yapılan salon sporları kafi. Ancak haftaya belirli günlerde sabahları iş öncesi jillian ile güne merhaba demeye hazırlanıcam. Ayyy çok heycanlı günler beni bekliyorrrrr :KK17:

10168169_777387665676732_4479164408753040202_n.jpg

Bu sabah böyle başladı gün. (7.00)

Normalde evde haftaiçleri kahvaltı yapmam ancak aç uyuyunca inanılmaz aç bi şekilde uyanıyor insan. E kalkmam gereken saatten evvel uyandığım içinde mini bi kahvaltı yapabilirim diye düşündüm.

Mutlu güzel bir sabah.
En mutlu edici yanı dinamik uyanmış olmak.

Eki Görüntüle 1457757

Bu sabah böyle başladı gün. (7.00)

Normalde evde haftaiçleri kahvaltı yapmam ancak aç uyuyunca inanılmaz aç bi şekilde uyanıyor insan. E kalkmam gereken saatten evvel uyandığım içinde mini bi kahvaltı yapabilirim diye düşündüm.

Mutlu güzel bir sabah.
En mutlu edici yanı dinamik uyanmış olmak.

Masa örtüsü benimkinden:KK70:

X