Run missi Run!

Eki Görüntüle 1388911

Yeni hafta.

Kahvaltı: smoothie (yarım nar, bir avuç frambuaz, yarım portakal, yarım bardak süt)

Bu sabah hiç bir spor yapılmadı, dün olduğu gibi. Period günleri böyle geçiyor bende, genelde hareketin o günlerde yapılması oldukça iyi geliyormuş ancak halim yok.

Bi kaç güne bomba gibi döneceğim.

Şimdilik şu plan program işlerini halletmem gerekiyor. Bu süreçte yememe dikkat edersem sıkıntı yok gibi. Bakalım.
Slm missi
kendine haftalik bir plan yap yaz kagida onu uygula
ona göre alisveris yap
nacizane tavsiyem light ton baligi ye at salatanin icine al sana bir öğün...

Slm missi
kendine haftalik bir plan yap yaz kagida onu uygula
ona göre alisveris yap
nacizane tavsiyem light ton baligi ye at salatanin icine al sana bir öğün...

lahana salatasıyla seviyorum ton balığını haftada iki öğün yemeye gayret ediyorum. valla halim yoktu hiç çıkmadım dışarı :/ şimdi de ofiste "bitse de gitsek" modundayım.

Anna Renderer ve Missi işbirliğiyle 30 day arms challenge !!!!

ciddi ciddi iki güzel video, kol çalışmak isteyenler için.
evde deneyeceğim öncelikle çünkü izlerken yorum yapmak kolay, gerçi videolar arasında orta zorlukta olanları seçtim. düzenli bi çalışma ile kolların sıkılaşması gerek. sanırım bu şu şekilde olacak:
her gün farklı kas gruplarını çalıştırarak.

biri dinlenirken öbürü çalışacak vs. bu daha mantıklı gibi geldi kulağa. popoyu düzeltelim derken löpüdük kollarla salınmak pek cici durmıcak gibi. bu ara hem yoğunum hem yorgun, ama şu haftalık egzersiz programını bu hafta artık bitirmem gerekiyor. Anna ablanın videoları şuracıkta dursun, bi kaç güne lazım olacak.

10 dakikalık çalışma:

http://www.popsugar.com/fitness/Arm-Workout-Video-10-Minutes-34797716

5 dakikalık çalışma:

http://www.popsugar.com/fitness/Bodyweight-Workout-Arms-Video-36366879

7f0db939aeeab626640ee7993f8e80dc.jpg

Selamlar missi :)

Keep running! Ama benim önerim 48e kadar düşmeye çalışma, senin boy ve kilona sahip birinin yağ oranı zaten kısıtlıdır, 3-4 verdikten sonra bedenin kas yakmaya başlar, istediğin sıkılaşmayı yine yakalayamazsın. Kas gidince löpcük gibi bırakıyor cilt kendini :KK43:

Ben yaklaşık 2 aydır neredeyse hiç kilo kaybetmeden basenlerden 1 beden inceldim, aynı sorun bende de vardı, gereksiz geniş basenler ve zayıf olmama rağmen sıkı olmayan bir beden.

Temiz beslenme ve sporla 1-2 kg vererek ulaşırsın bence :) Özellikle basenlerde hacim eksildikçe sıkılaşma zorlaşıyor, günde 40 gr civarı protein tüketmeyi ihmal etme :)

Selamlar missi :)

Keep running! Ama benim önerim 48e kadar düşmeye çalışma, senin boy ve kilona sahip birinin yağ oranı zaten kısıtlıdır, 3-4 verdikten sonra bedenin kas yakmaya başlar, istediğin sıkılaşmayı yine yakalayamazsın. Kas gidince löpcük gibi bırakıyor cilt kendini :KK43:

Ben yaklaşık 2 aydır neredeyse hiç kilo kaybetmeden basenlerden 1 beden inceldim, aynı sorun bende de vardı, gereksiz geniş basenler ve zayıf olmama rağmen sıkı olmayan bir beden.

Temiz beslenme ve sporla 1-2 kg vererek ulaşırsın bence :) Özellikle basenlerde hacim eksildikçe sıkılaşma zorlaşıyor, günde 40 gr civarı protein tüketmeyi ihmal etme :)

Aslında şu tabloya bakılırsa 48den bile daha az olmam gerekiyormuş :)

rr.jpg

Boyum 1.63 ve bilek kalınlığım 12 cm

dd.jpg

Bu bilgiler bi yana ilk önceliğim evet kas yapmak, ama bunun yanında da kilo versem fena olmaz yaaa:KK53:

Desteğin ve ilgin için teşekkür ederim Blue Sparkle! <3

Vaaav sayende 17 cm lik bilegimle iri kemikli olduğumu tescilledim. Biliyodum da bu da kitabı bilgi oldu. Takipteyim güzel gidiyosun

Dün akşam da spor falan yapamadım. Ama perde astım hem de merdivensiz şempanze gibi! Bence bu da bi egzersizdir dostum! Zira kollarım hala ağrıyor! Öyledir değil mi? Hem arkadaşımla iş çıkışı yollarda aval aval gezdik bi saate yakın. O da spordur di mi balım?

Akşam:

Pırasa Yemeği
Brokoli Haşlama
Yoğurt
Acı biber

Günlük su limiti tamamlandı! 3 Lt.

Aslında şu tabloya bakılırsa 48den bile daha az olmam gerekiyormuş :)

Eki Görüntüle 1389927

Boyum 1.63 ve bilek kalınlığım 12 cm

Eki Görüntüle 1389928

Bu bilgiler bi yana ilk önceliğim evet kas yapmak, ama bunun yanında da kilo versem fena olmaz yaaa:KK53:

Desteğin ve ilgin için teşekkür ederim Blue Sparkle! <3

sağolasın missi biliyodum zaten mutlu hissettiğim kilonun olması gereken olduğunu :-) ama ben yine de iki kilo aşağısını istiyorum :KK53: :KK70:

yalnız bel kalmamış yaaa :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Hastalık gibi ha bu spor işi de, bi çok dönüşüm fotosunda buna şahit oluyorum. Fantastik beller, Tim Burton filminden fırlamışçasına duran popoşlar . Pİuuuuu!

Ya ben aslında çok bi şey istemiyorum şu kadar bi şey olsam yeterli :KK59::KK53:

18a5ae6710de563f87fef71e6240b8c9.jpg

X