Run missi Run!

AYNEN BEBİŞİM!

!
d05ce2542773d7b5ec15db040a174bb0.jpg

ya çok güzel! eğer çalışıyorsan sende masanda bi şişe bulundur derim canım en azından gözünün önünde durunca içmek durumunda kalırsın :) ben muğlalıyım muğlada yaşıyorum. sen ne yaparsın neredensin peki?
Bende işyerinde masamda su var evde unutabiliyorum içmeyi, Ben Ankarada bir kamu kurumunda avukatım

Öğlen :

Fırında karnabahar
Yoğurtlu biber kurusu
Yoğurtlu karışık ot haşlama ( ebegümeci, sıra otu, şevketibostan)

*Gün içerisinde kesinlikle ekmek yemiyorum.

Acayip yedim ve şiştim şu an yeşil çayımı içiyorum. İşin tek mutlu edici yanı yediğim her şeyin sebze ve tuzunun yağının az olması. :rolleyes:

Eki Görüntüle 1384468

Bugün 30 day squat challenge programının 2. günü! Henüz başlamadım, işten çıkana kadar yapmam gerek. Çünkü akşam diğer egzersiz programlarıma zaman kalmalı. Hala popo ve basen için vurucu güçte hareketler bulabilmiş değilim. Araştırmalarım sürüyor.
Ama Egeliyim ve ebegümeci vs. ahh ahh ne özledim bu anadolunun bozkırında hiçbişe yok:)

Az önce 55 squatımı tamamladım. NİHAYET. Bi türlü fırsat bulamamıştım. Bu arada ben squatlarımı gün içinde bölmüyorum, bana sanki o şekilde pek işe yaramıyormuş gibi geliyor. Düşünsenize 55 squatın sabah 5 tanesini öğlen 20 tanesini bi kaç saat sonra 3 tanesini ve akşam da kalan 27 tanesini yaptığınızı? hiç bir zorlama ve yanma olmayacaktır eminim. çünkü setler halinde bi kerede yaptığımda anca 20den sonra bacaklarım yanmaya ve bence işe yaramaya başlıyor. Tabi yine de herkes kendi bildiği gibi yapsın hiç yapmamaktan evladır :KK66:

3df5cb61bba180132eca7a025d413261.jpg

Özlenmez mi ya! Her yörenin bambaşka güzellikte lezzetleri var ama bizim buraların ki başka. Bi kere sağlıklı :)) Yazları umarım geliyorsunuzdur memleketinize :)
gelmez miyim börülce enginar kereviz ebe gümeci hepsinin yeri ayrı ve çokk sağlıklı siz aslen nerelisiniz

Size bir şey daha soracağım squat ın bacakları kalınlaştırdığını duymuştum o yüzden bıraktım böyle bir şey olur mu gereçekten

Size bir şey daha soracağım squat ın bacakları kalınlaştırdığını duymuştum o yüzden bıraktım böyle bir şey olur mu gereçekten

Aynı şeyi merdiven inip çıkma ve bisiklet sürme için de diyorlar. Ama ben pek aldırış etmiyorum açıkçası :) Eğer bacaklarının kalınlaşmasından korkuyorsan deneme derim canım ama ben azcık kaslanmak istiyorum :KK66:

Bu arada doğma büyüme muğlalıyım ben

Umarım before-after çerçevesine eklenecek bir before olur bu foto. Bugün 4. Günüm bu işe gönül vermede ancak nedendir ki bi olumsuzluk kapladı içimi oysa ki ilk defa rejim yapmıyorum. Her rejimde aynı karamsarlık ama unutma Missi bu karamsarlığı bozmanın tek yolu yine senden geçiyor. SABRET ve DEVAM ET! Ne diyordu jillian en çok çalışanlar sonunda mutlu olacak ( tam böyle değildi lafı uyduruyorum )

image.jpg

Az önce akşam yemeği olarak yine smoothie patlattım! Bu sefer işin içine kivi de dahil oldu. Ve benim de midem rezil oldu. Hiç yakışmadı kivi hiiiiiiç.

Hazır before-after lafı açılmışken şuracığa ölçülerimi de ekleyeyim ve her ay sonunda bakalım neler olmuş.

Göğüs (cm) : 90
Bel (cm) : 70
Basen (cm) : 99

image.jpg
Bugünün kapanışı bir app uygulaması olan Butt Trainer. Kalça basen programları içinde vurucu bi şeyler bulacağımı söylemiştim. İşte bu uygulama vurucu olmayanı hahaha ama eğlenceli! Motive ediyor, müzik çalıyor, hop bi sakinleş 19 saniye dinlen bakalım diyor daha ne olsun. akşamları bu hepimizin bildiği alt kısım hareketlerini bi düzen altında uygulama olarak yapacağım!

Sanırım günler uzayıncaya dek evin içinde uğraşlarım bi kafese hapsolmuş merdiven inip çıkan ardından soluk soluğa teker döndürmeye çalışan hemstır sevimliliğinde devam edecek. Ardından güneş geç batacak ve bu serseri kara köpek (haha evet ben) yollarda dili dışarda koşacak... Vuhuu hayali bile heyecanlandırıyor! Gelsin hemen bahar aylarııı gelsin!!!

Günaydın!

Gün nasıl başlar? Tabi ki sporla!
Öncesinde l carnitine takviyem ve bol limonlu ılık su ardından Jillian Michaels 30 Day Shred! Bugün 5. gün tamamlandı! Haftasonu hava yağmurlu görünüyor buralarda umarım şiddetli değildir çünkü planım açık havada 90 dakika yürüyüş.
Bugünle beraber sanırım vücudumdaki bütün ağrıları ve hamlığı atmış bulunuyorum.

Kahvaltı:

1 adet haşlanmış yumurta,
3 adet etimek ( birinin üzeri çemenle süslenmiş)
şekersiz çay

Dün eve 15 dakikalık mesafe kala yürümeyi tercih ettim ve arabadan indim. Markete de uğramış bulundum bu arada. Hoşuma giden atıştırmalıklardan aldım ofis çekmecesine zulalamak için:

1907552_752098131539019_4073832328719893521_n.jpg

Çikolata yemeye bayılıyorum ve diyet süresince bu mutluluğumu bozmamaya karar verdim!
Günlük 2 karecik %80 kakao oranına sahip bitter yeme izni koydum kendime.

Küçük bir araştırmayla bakın bitter hakkında neler buldum:

*Kakaoya acı tadını veren bileşenlerden biri olan epikateşin, kan basıncını düşürüyor. Ayrıca, haftada ortalama 60 gram bitter çikolata tüketmek, felç riskini yüzde 20’ye kadar azaltıyor.

*Aynı epikateşin, hücrelerin mitokondriyal işlevini de güçlendirebiliyor. Bu bilimsel detayın anlamı şu: Çikolata, vücudunun ekstra enerjiyle dolmasını sağlıyor.
Öte yandan, içerdiği bir miktar kafein, çikolatanın tek canlandırıcı unsuru değil. Rengi ne kadar koyuysa, çikolatanın içindeki teobromin adı verilen uyarıcı kimyasalın oranı da o kadar yüksek oluyor.

*Kakao yağı doğal endorfin hormonunu tetiklediği gibi, rahatlatıcı bir etkiye sahip olan anandamid adlı beyin kimyasalının da salgılanmasını sağlıyor. Bu kokteyl, seni mutluluktan uçurmaya yetiyor.

*Şimdi sıra en iyi haberde: Yapılan bir araştırma, düzenli çikolata tüketenlerin, çikolatadan tamamen uzak duranlara göre daha ince olduğunu ortaya çıkarmış.

*Polifenol adı verilen kakao antiok-sidanları, beynine giden kan akışını arttırıyor, zekânı ve hafızanı geliştiriyor. (Kişi başı çikolata tüketiminin yüksek olduğu ülkelerin daha çok Nobel Ödülü’ne sahip olduğunu biliyor muydun?)

Umarım before-after çerçevesine eklenecek bir before olur bu foto. Bugün 4. Günüm bu işe gönül vermede ancak nedendir ki bi olumsuzluk kapladı içimi oysa ki ilk defa rejim yapmıyorum. Her rejimde aynı karamsarlık ama unutma Missi bu karamsarlığı bozmanın tek yolu yine senden geçiyor. SABRET ve DEVAM ET! Ne diyordu jillian en çok çalışanlar sonunda mutlu olacak ( tam böyle değildi lafı uyduruyorum )

Eki Görüntüle 1384897
sıkıntın en çok basen gibi o yüzden squat dikkat et bir hocaya sormakda fayda var ama fiziğin gayet iyi basenden azcık gitse cillop olursun:)

sıkıntın en çok basen gibi o yüzden squat dikkat et bir hocaya sormakda fayda var ama fiziğin gayet iyi basenden azcık gitse cillop olursun:)

fark ettin di mi canım? :/ gitmeyen basenlerim, vücudumun KALESİ canlarım benim :))) sadece squatla olcak iş değil bu yürüyüş-koşu da yapmam gerek. Ama işte günlerin uzamasını bekliyorum.

X