Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende işyerinde masamda su var evde unutabiliyorum içmeyi, Ben Ankarada bir kamu kurumunda avukatımya çok güzel! eğer çalışıyorsan sende masanda bi şişe bulundur derim canım en azından gözünün önünde durunca içmek durumunda kalırsın :) ben muğlalıyım muğlada yaşıyorum. sen ne yaparsın neredensin peki?
Ama Egeliyim ve ebegümeci vs. ahh ahh ne özledim bu anadolunun bozkırında hiçbişe yok:)Öğlen :
Fırında karnabahar
Yoğurtlu biber kurusu
Yoğurtlu karışık ot haşlama ( ebegümeci, sıra otu, şevketibostan)
*Gün içerisinde kesinlikle ekmek yemiyorum.
Acayip yedim ve şiştim şu an yeşil çayımı içiyorum. İşin tek mutlu edici yanı yediğim her şeyin sebze ve tuzunun yağının az olması.
Eki Görüntüle 1384468
Bugün 30 day squat challenge programının 2. günü! Henüz başlamadım, işten çıkana kadar yapmam gerek. Çünkü akşam diğer egzersiz programlarıma zaman kalmalı. Hala popo ve basen için vurucu güçte hareketler bulabilmiş değilim. Araştırmalarım sürüyor.
Ama Egeliyim ve ebegümeci vs. ahh ahh ne özledim bu anadolunun bozkırında hiçbişe yok:)
gelmez miyim börülce enginar kereviz ebe gümeci hepsinin yeri ayrı ve çokk sağlıklı siz aslen nerelisinizÖzlenmez mi ya! Her yörenin bambaşka güzellikte lezzetleri var ama bizim buraların ki başka. Bi kere sağlıklı :)) Yazları umarım geliyorsunuzdur memleketinize :)
Size bir şey daha soracağım squat ın bacakları kalınlaştırdığını duymuştum o yüzden bıraktım böyle bir şey olur mu gereçekten
Selamlar
günlüğün hayirli olsun
takipteyim
Iradeli birine benziyorsunUmarım hayırlı ve sonuçlu olur çok teşekkürler!
Iradeli birine benziyorsun
sporla birlikte tas olursun bir aya
sıkıntın en çok basen gibi o yüzden squat dikkat et bir hocaya sormakda fayda var ama fiziğin gayet iyi basenden azcık gitse cillop olursun:)Umarım before-after çerçevesine eklenecek bir before olur bu foto. Bugün 4. Günüm bu işe gönül vermede ancak nedendir ki bi olumsuzluk kapladı içimi oysa ki ilk defa rejim yapmıyorum. Her rejimde aynı karamsarlık ama unutma Missi bu karamsarlığı bozmanın tek yolu yine senden geçiyor. SABRET ve DEVAM ET! Ne diyordu jillian en çok çalışanlar sonunda mutlu olacak ( tam böyle değildi lafı uyduruyorum )
Eki Görüntüle 1384897
sıkıntın en çok basen gibi o yüzden squat dikkat et bir hocaya sormakda fayda var ama fiziğin gayet iyi basenden azcık gitse cillop olursun:)