merhabalar. Ben yeni üyeyim. Hollandada yaşamıyorum. Fakat çok sevdiğim bir yakınım Hollandada yaşayan bir beyle evlenip Hollandaya gelme niyetinde. Eğer olursa görücü usulü aileler biraraya gelecek ve evlenip Hollandaya gelecek.
Çocuk Hollandaya işçi alınması vs işler yapıyormuş. Kızlar bu nasıl bir iştir bileniniz varmı? Yakının çocuğa abayı yakmış durumda gurbete gitmenin ne olduğu hiç bilmiyor ama üzerine atlıyor. Yorumlarınızı bekliyorum. İstanbuldan selamlar...
merhabalar ben askin ben 7 aydir rotterdamda yasiyorum kimse benim kadar yanliz olamaz ne arkadasim var ne ailem burda ne de komsum var herkese sevgiler askin
Merhaba Askin,ben Meltem.Bende Turkiyeden geldim Hollandaya 2 sene olacak neredeyse.esimin ailesi var fakat insan yinede arkadas ariyor kendine.Rotterdam neresindensin?ben Zuid de oturuyorum.kac yasindasin ,ben 26 ya girdim.yeni mi evlendin? eger cevaplarsan yazisiriz bundan sonra...ne dersin ? :)
merhabalar bende 2006 eylül ayinda geldim buraya ,2 sene bitti yani..
zuid de isen yakiniz ..gorusmek uzere..
Merhaba Askin,ben Meltem.Bende Turkiyeden geldim Hollandaya 2 sene olacak neredeyse.esimin ailesi var fakat insan yinede arkadas ariyor kendine.Rotterdam neresindensin?ben Zuid de oturuyorum.kac yasindasin ,ben 26 ya girdim.yeni mi evlendin? eger cevaplarsan yazisiriz bundan sonra...ne dersin ? :)
Burda kar yagiyor ona gore giyin