Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin arkadasim ..ben daha izine gidemedim su gicik oturum kartlari gelmedi ,yaz donemi resmi isler yavas ilerliyormus..
bizim tatil agustos sonuna kalicak herhalde
:lepi:Slmmmm kizlarrr bende yeni uyeyim rotterdamdan ayse.
Buyuk dostlular icin burdayimm
grs byss:lepi::lepi:
arkadaşlar rotterdam nasıl bir yer?nasipse şubat gibi geleceğiz ve rotterdama gelme ihtimalimiz var.gezilecek,dolaşılacak?alışveriş yapılacak yerler varmı?şehir hareketlimi?her şeyi merak ediyorum..yazarmısınız?bana tavsiyeleriniz varmı?gelirken yanımda getirmem gereken şeyler varmı?yazın lütfen..
şu an 6 yada 8 aylığına ama uzun süre kalmak gerekirse kalacağız..kızlar roterdam mı?bergenmi? ikisi arasında bi seçim yapsanız nerede yaşamak isterdiniz?biz iki şehirden birinde kalacağız gibi.seçim elimizde olursa nereye gidelim..acil yardım...
Bende Rotterdamdan arkadaslar
Herkese iyi paylasimlar dilerim..
merhaba, bende hollanda rotterdam da yasiyorum burda tanisip bulusmak gercekten cok guzel.benim suanda yasadigim dil sorunum var,baya sitres yapmis durumdayim kendime.cok kisa bi donem okula gittim ve dilimi gelistire bilecek sosyal cevrem yok.dilimi ogrenip calsimak istiyorum,evde oturmak hic hos degil.:1no2:
merhaba, bende hollanda rotterdam da yasiyorum burda tanisip bulusmak gercekten cok guzel.benim suanda yasadigim dil sorunum var,baya sitres yapmis durumdayim kendime.cok kisa bi donem okula gittim ve dilimi gelistire bilecek sosyal cevrem yok.dilimi ogrenip calsimak istiyorum,evde oturmak hic hos degil.:1no2:
Benimde teyzemin oğlu Roterdamda yaşıyor...Mayıs gibi geleceğim inşallah ...kızlar mayıs gibi çok soğuk olmaz di mi oralar? bir de roterdam la amsterdam arası ne kadr sürer ? ben orayı da merak ediyorum...