Resmi Nikah

ıyyy ne kurdelesi yaa.. kadını kurbanlık koyun gibi gösteren bu aptalca adetlerden resmen tiksiniyorum..

biz de eşimle haziranda nikah kıydık tayin sebebiyle düğünü ekimde yaptık.. benim annem resmi nikahtan sonra imam nikahımızı da kıydırdı.. sonra da ne yaparsanız yapın dedi.. biz 2 gün otelde kaldık gayet de beraber olduk.. kocam o benim ayol her katta hem de.. niye bekleyecekmişim ki?? yine olsa yine yaparım.. 3 yıldır da evliyim bir de musmutlu bebişimiz var..
kavanoz camından bal yalanır mı arkadaş adama da sana da yazık...

düğünümda da kırmızı kurdele felan bağlatmadım.. beraber olmasaydım da bağlatmazdım.. kadının bekareti ile ilgilenin her tür toplumsal adete karşıyım çünkü..
komik valla komik.. Kırmızı kurdelayı bağlayan herkese bekaret kontrolü mü yapılıyor ulu orta da bağlatma bağlatmama kıstası olmuş.

düğün eğlencedir,dügün yemektir vs. ama asla evlilik düğünle olur demek değildir.
benim sadece nikah yapan ağabeyim arkadaşlarım onların çocukları ,yeğenim nikahsızmı şimdi. yada nihaksız evlilkten olan çocuklarmı. mantık biraz

Herkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz
Psychopaths Psychopaths
hanımın hatda katda resmı nıkahlı kocası
halıyle aynı evde yasıyorlar

o adam düğünden sonrada terkeder,terketmek istiyorsa. zaten her ikisindede karısını terketmiş oluyor. nikahlanmış kadın evli kadındır beraber olsa yada olmasa bile kocası terkederse yine boşanmış olacaktır. fark yok
Evet terk edebilir.
Ailesi duyunca dugune kadar bekleyemedin mi dese terk edildiginde, babasinin yuzune bakabilecek mi? Ben olsam bakamam.

Size katılıyorum...
En özel gün olmayacak..
Hatta panikle, birsürü muhasebeyle tüm güzelliğini de yitirecek.
Ben 2.evliliğimi yapmadan önce de düşünmemiştim birlikte olmayı.
Zorunlu nikah bu evlilik gibi gelmedi bana atılan imzalar..

Millet göbek atmadan anlamadınız yani evli olduğunuzu:KK70:

Sen beraber olsanda olmasanda herkez sizin beraber olduğunu düşünecek bunu biliyorsun değilmi ,kimi inandırabilirsin 1 sene aynı evde kalıpda hiçbirşey olmadığına, O yüzden boşver başkalarını

Evet terk edebilir.
Ailesi duyunca dugune kadar bekleyemedin mi dese terk edildiginde, babasinin yuzune bakabilecek mi? Ben olsam bakamam.

Ben bakardım. Nikah kıydırmasaydı madem? Annemi dikseydi başıma? Duramamışlar mı başımda? Bilmiyorlar mıymış ne olacağını kendileri çoluk çocuk sahibi değil miymiş?

:KK70:
kızlar 11 bucuk aylık evlıyım
evlılıgımın ılk 6 ayı korktugum ıcın ılıskıye gıremedım bakire gezdım
benım zar fazla namuslu çıktı :KK70:
hem benim herifcan benı terk etseydı namuslu tertemız bakire dul olmus olcaktım
kahretsın keske vajınısmusu yenıp hamıle kalmasaydım bak gordunmu :KK70:

Evet terk edebilir.
neden bakmasın. nikahın amacı ne o zaman. nikah yapılmasın madem olay düğünse sadece eğlenelim gelinlik giyelim yemek yiyelim. bumudur. kocası o adam onun. neden bakamayacak.

Y Yapraknz bak konuyu açtın ne hallere düştün ameliyat olmak için evlenmişsin diyenler çıkarsa şaşırma:KK53:
Sana tavsiyem hayatını yaşa gördüğün gibi değişik fikirler var sen sana doğru geleni yap.

Yawwwfff he he cok istiyorsan, yapsin bana ne? Allahim ya. Yorum atmaya da gelmiyor.

evet yorum ( atmaya ) yazmaya gelmiyor
size ne dıyen olmadı
yorum ATMAYIN dıyen de olmadı hanfendi...
konuyla alakalı onemlı bı konuyu atlamıstınız eksık bı sekılde savunuyordunuz tezinizi güçlendirin dıye bılgı verdım
benımle hayır aynı evde yasamıyorlar dıye ınatlastıgınız ıcın bılgıyı tazelemek ıstedım
paniğe gerek yok sakin olun...:KK68:

X