Resmi Nikah

bana görede sız epey ilerlemişsiniz maşallah......herkesın kendı düşüncesi....benım nezdımde gelınlık saflıktır temızlıktır kurdelalında anlamı ozeldır

Arkadaş bu nedir, ne yani bu kız şimdi "kocasıyla" beraber olunca namusu mu kirlenecek? Eyvahlar olsun nasıl bakar babasının yüzüne aah ah.... Hem de kocasıyla, hem de beraber! Ay kimseler duymasın konu sahibi çelik külot alsın kendine en iyisi ha ne dersiniz?

Sevgili konu sahibi; resmi nikah zaten "evlenmek" e sen eşini seviyosan güveniyosan bunları yaşamanda ne gibi bi yanlışlık olabilir ki? Ne aşağılık insanlar görüyoruz cinsellik ne kadar ayak altına düştü diyoruz ama o çoook başka bi kulvar. Yorma kendini böyle düşüncelerle :) Sen hazırsan koyver gitsin :)

Özür dilerim birşey soracağım. Siz tam yürüyemezken nasıl birlikte olacaksınız?
Yani hareketleriniz kısıtlı olmayacak mı? E hareket kısıtlı olunca nasıl olacak ?
Beni yanlış anlamayın lütfen merak ettim.
iki diz birden ameliyat oldum ayakta duramiyorum tam olarak destek almam suan icin sart ameliyattan 1 ay sonra iliskiye girilebilir doktorlarin dedigi. 2 ay oldu ameliyat olali

Aynen oyle 25 yasindayim:) nikah aileler arasinda oldu dugunden once de fazla duyulmasin istedi aileler. Kimseye soyleyemedigim icin sanirim gizli sakli is yapiyormusuz gibi geliyor :)
Tesekkurler
gizli saklı bişey yapıyormuş gibi hissediyorsanız yapmayın derim.. çünkü yaşayacağınız cinsellik sizde korku ve pişmanlığa yol açar ki bu da cinsellikten soğumanıza yol açar.. ayrıca eşiniz istiyorsa değil kendiniz de istiyorsanz birlikte olun..
esas sorun bu bence siz istiyor musunuz birlikte olmayı.. bence ona karar verin öncelikle

O kırmızı kuşak gayret kuşağıdır. Gelin evinde yuvasında gayretli olsun bereketli olsun diye bağlanır.

gerçek anlamı bumuymuş ilk defa duydum.. biz hep bekaret simgesi olarak bildiğimiz için kesinlikle takmayı düşünmemiştim..takmadım da zaten kime ne benim bacak aramdan diye...

kesin bekaret anlamınıda kuşağa erkek anneleri yüklemiştir ha...

iki diz birden ameliyat oldum ayakta duramiyorum tam olarak destek almam suan icin sart ameliyattan 1 ay sonra iliskiye girilebilir doktorlarin dedigi. 2 ay oldu ameliyat olali

Ya ben size ilişkiye giremezsiniz demedim dikakt ederseniz.
Her türlü girilir ama zevk başkadır yani sadece eşinizin takılabilkdiği sizin asker gibi duracağınız birşey de değildir.
O yüzden sordum hani ayaklar falan rahat harket etmiyorsa nasıl olacak diye
Yoksa tabiki sevişin ona ben karışamam

:KK57:
sadece zar ve ılk evlılık meselesı olsaydı gelınlık
tecavuze ugrayanlarda gelınlık gıyemez ozaman töbe töbe kurdeleyle bakın ben nasıl bakıreyım ne kadar bakıreyım dıye kendını ıspatlamak zorunda olanları anlamıyorum
gıder bekaret raporumu davetıyeye bastırırım daha mantıklı
ısteyen takar ısteyen takmaz
ısteyen gelınlık yerıne elbıse gıyer
ısteyen sıyah gelınlık gıyer yahu
valla ben evlılıgımın 10. yılında esımle nıkah tazeleyıp bembeyaz bı elbıseyle yıne eglence yapcam mesela coluk cocugumla ?
arkadaşım konuya bir bak senden başka kuşaktan bahseden yok..kimse kuşak takmıyor artık... bir kudeleye bu kadar çok anlam yüklemeyin yahu..
düğünün anlamı ne olaki milleti eğlendirmekten başka?
Yapmayın Allah aşkına bu kadar cehalet iyi değil. Bir kuşak, bir gelinliğe bu kadar anlam yüklemeyin.

herkesın kendı dusuncesı....benım ıcın anlamlı çok anlamlı....bır kadının hayatında yasayacagı en ozel gun...cehalete gelınce komık olmayın... avrupaya ozene ozene ne orfumuz kaldı nede adetımız....sırf ozentı bır takım dolaşıyor toplumda

:KK57:
sadece zar ve ılk evlılık meselesı olsaydı gelınlık
tecavuze ugrayanlarda gelınlık gıyemez ozaman töbe töbe kurdeleyle bakın ben nasıl bakıreyım ne kadar bakıreyım dıye kendını ıspatlamak zorunda olanları anlamıyorum
gıder bekaret raporumu davetıyeye bastırırım daha mantıklı
ısteyen takar ısteyen takmaz
ısteyen gelınlık yerıne elbıse gıyer
ısteyen sıyah gelınlık gıyer yahu
valla ben evlılıgımın 10. yılında esımle nıkah tazeleyıp bembeyaz bı elbıseyle yıne eglence yapcam mesela coluk cocugumla ?
evet haklısın ve senin giyeceğin o beyaz elbise de, senin sadece eşine ve çocuklarına ait olduğunu gösterir, bakire olduğunu değil yani

herkesın kendı dusuncesı....benım ıcın anlamlı çok anlamlı....bır kadının hayatında yasayacagı en ozel gun...cehalete gelınce komık olmayın... avrupaya ozene ozene ne orfumuz kaldı nede adetımız....sırf ozentı bır takım dolaşıyor toplumda
retinalarım ve beynim yandı şu yorumdan sonra

Arkadaş bu nedir, ne yani bu kız şimdi "kocasıyla" beraber olunca namusu mu kirlenecek? Eyvahlar olsun nasıl bakar babasının yüzüne aah ah.... Hem de kocasıyla, hem de beraber! Ay kimseler duymasın konu sahibi çelik külot alsın kendine en iyisi ha ne dersiniz?

Sevgili konu sahibi; resmi nikah zaten "evlenmek" e sen eşini seviyosan güveniyosan bunları yaşamanda ne gibi bi yanlışlık olabilir ki? Ne aşağılık insanlar görüyoruz cinsellik ne kadar ayak altına düştü diyoruz ama o çoook başka bi kulvar. Yorma kendini böyle düşüncelerle :) Sen hazırsan koyver gitsin :)

saçmalamayın ben konu sahıbınıne demedım rsmı nıkahlı esı...ne demek namusu kırlenecek....nıkah var ortada

arkadaşım okudunmu kırmızı kuşağın ne anlama geldiğini? bende bilmiyordum valla yeni öğrendim.. sizin yüklediğiniz anlamı içermiyormuş kuşak..

Insanlarin bilinc altindaki şey şu sanırım. Iki kisinin evlenmesinive aile olmasını düğün, gelinlik vs yapmıyor resmi nikah onları kari koca yapıyor.

Gayette birbirinizin resmi olarak esisiniz. Insanlarin gobek atmasini mi bekleyeceksiniz sevismek icin :)

Düğün işin şovudur partisidir, adam nikahlı kocanız. Elalem düğünde yüzünüze bakıp anlamaz nasılsa. Haklı yani.. Ha aynı evd eyaşamışsın ha birlikte olmuşsun kocanla. Merak etme millet biliyorsa bunu dedikodusunu etmiştir zaten. :)
Hayır bir şekilde anlasalar bile ne olur, di mi?
Yok gelinlik berakareti simgeliyecekse illa, o zamanda düğünde millet, bunlar bu gece o işi yapacaklar mı diye düşünüyor? O daha beter değil mi?:KK48:

avrupa özentilerine kızıp, avrupa adeti beyaz gelinliği savunmakta ayrı bir ironi olsa gerek

Avrupa'a o kadar özenmiyorsan bindallıyla evleneceksin arkadaşım :p

Ben duygusal boyutunda danismak istedim tesekkur ederim hepinize icim rahatladi ayni evde yasiyoruz diye bile kendimi kotu hissediyordum. Bunlar gercekten cocuklugumuzdan beri olan baskilar bilinc altimiza islemis. Sonucta evliyiz resmi olarak. Sagolun canlar

X