- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
Bizde düğünsüzlerdenizee son karar ne? düğün olmadan evlenilmiş sayılmıyorsa ben 10 yıldır sevgili olarak mı yaşıyorum kafamda deli sorular
Tey tey tey yapmasalar da olur didik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde düğünsüzlerdenizee son karar ne? düğün olmadan evlenilmiş sayılmıyorsa ben 10 yıldır sevgili olarak mı yaşıyorum kafamda deli sorular
yakasına yapıstıgımızı, ona sardıgımızı dusunenlerın bazı uyelerın yuksek egolarına hayran kaldım
sanırım her ortamda aynı seyı hıssettıklerı ıcın bu denlı agresıfler...
börek yapmayı biliyor mu bence en önemli soru bu
börek yapmayı biliyor mu bence en önemli soru bu
ya bizde istemiştik ama tılsımı bozulmasın die yapmamıştık o heycan ayrı oluo gelinlik duvak falan ihihihihiHerkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz
Çoğunu hayatın boyunca görmeyeceğin insanların pasta yerken dedikodunu yapması, davullu zurnalı hır gür içinde evden alınma, gelinliğin damatlığın içinde terden Doritos peynirli gibi kokarken kıro şarkılara dans etme vs... Ve tüm bu saçmalıklara o kadar para giderken gülümsemeye çalışmak... Mantıklı değil.işte olayın en güzel noktasına değinmiş arkadaş. milleti eğlendirmek için ve bu dayatmalar yüzünden yıllarca düğün borcu öde. altınlarını sat.
Evet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)
Herkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz