Resmi Nikah

Benim de nikahla düğün arasında 10 ay vardı ve ben kendimi nişanlı gibi görüyordum. Daha doğrusu çevre aynı evde yaşamaya baslamadığın sürece öyle görüyor.
Sorduğunuz sorunun cevabı sizde. Evlenmeden de normal, evlendikten 3 ay sonra da normal

Çok garipsiniz bence yani bir kere resmi kayıtlara göre siz artık evlisiniz, oldu da bi terslik oldu ve boşanmanız gerekti, böyle bir durumda birlikte olmamış olmanın da bir anlamı olmaz ki neticede bir terslik bile olsa "boşanmış" olacaksınız. Kırmızı kurdele olayı falan bunlar hep sembolik şeyler. Evlilik evliliktir, nikah nikahtır yani hayatımda ilk kez böyle bişey duyuyorum. Düğün demek evlilik demek değil ki.

Çok garip bir düşünce tarzı. Hayatınızı başkalarına göre yaşamaktan vazgeçin.

Herkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz
ya bizde istemiştik ama tılsımı bozulmasın die yapmamıştık o heycan ayrı oluo gelinlik duvak falan ihihihihi :KK70:

işte olayın en güzel noktasına değinmiş arkadaş. milleti eğlendirmek için ve bu dayatmalar yüzünden yıllarca düğün borcu öde. altınlarını sat.
Çoğunu hayatın boyunca görmeyeceğin insanların pasta yerken dedikodunu yapması, davullu zurnalı hır gür içinde evden alınma, gelinliğin damatlığın içinde terden Doritos peynirli gibi kokarken kıro şarkılara dans etme vs... Ve tüm bu saçmalıklara o kadar para giderken gülümsemeye çalışmak... Mantıklı değil.

Yani benim annemle babam da düğün yapmamışlar çünkü belli ki düğün masrafı edecek bütçeleri yokmuş. Nikah fotoğrafları var ama böyle, annem beyaz gelinlik, babam beyaz damatlık falan. Beyaz damatlığı bugün giyene kıro diyorlar ama o zamanlar öyle değilmiş, çok da şık durmuş bence. Neyse yok düğün müğün ama çatır çatır önce beni sonra da kardeşimi yaptılar. :KK70: Açıkçası milletin halay çekip göbek atmaları ya da pistte gelin damat dansı onların hiçbir zaman umrunda değildi.

Evet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)

İstiyorsan yapmakta özgürsün kararı sen verirsin ama gelinlik giyip ilkini yaşamak istemen daha güzel bence.

Bizim de düğünden 4 ay önce olmuştu nikahımız ev alacağımız için. Kendimi hiç evli gibi hissetmiyordum çünkü aynı evde yaşamadık. Düğüne kadar nişanlı gibiydik. O eve gelinlikle girip karı koca olmak daha güzel bence.

Herkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz

artık senin helalin olmuş düğünle ne alakası var aaa gelinliğim olsun romantizim yaşansın vs diyorsan o ayrı :)

Düğün yapmadik, neden yapacagim hem bosa masraf. O kadar para versem ben gibi pinti biri uzuntuden catlardim buyuk ihtimalle.
Isin sakasi bir yana gerek gormedik dugune ve boyle evlenen bir cok insan var artik. Nikah olduktan sonra kari kocasin artik bitmistir.

X