- 28 Mayıs 2008
- 1.606
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çileğe dün mail atmıştım
Tr siparişleri ve gümrük konusunun ne alemde olduğunu sormuştum
şimdi cevap geldi
Değerli Müşterimiz,
Sorunuz için teşekkür ederiz.
Türkiye'ye gönderilerimiz devam etmektedir.
Müşterilerimizden şu ana kadar tarafımıza gümrükle ilgili herhangi bir problem iletilmemiştir. Ancak Türkiye'de posta gönderileri ile ilgili son yayınlanan düzenleme doğrultusunda, siparişiniz ile ilgili her türlü gümrük işlemlerinden sizin sorumlu olduğunuzu ödeme sayfamızda belirtiyoruz. Bu konuda şu ana kadar herhangi bir problem yaşanmamış olmasına rağmen, siparişinizin gümrükte tutulması veya kalması halinde bizim bunun takibini yapma imkanımız olmayacaktır.
Eğer gümrük vergisi ödemek zorundan kalırsanız, ödeme yapmadan önce lütfen önce ödemeniz istenen vergi tutarını bize e-mail ile bildirip müşteri hizmetleri bölümümüzün onayını alınız. Lütfen sipariş numaranızı mesajınızda belirtmeyi unutmayınız.
Bu bilginin size faydalı olmasını umuyor, başka sorunuz olduğunda çekinmeden yazmanızı bekliyoruz.
Kind Regards,
Customer Services
hayırdır canım niye küskünsün bakayım, cildine zarar mı verdiler yoksa ?
yok canım ondan değil...
çilekten uygun fiyata ürünler alıyordum ne güzel,şimdi flormar maybelline vs ye para veresim gelmiyor
loreal infallible mı yoksa maxfactor lasting mi yaz sıcağında daha kalıcı:44::44:
ıkısını de kullandım cnm bence max factor lastıng daha kalıcı
hmmım.. bence kapatıcılık acısından fazla fark yok ama hassassa cıldın eczaneden dermatolojik ürünlere bak ama kullanman gerekmıyorsa da hiç kullanma bence:)sonucta alerjı yaparsa o urunden deıl senın cıldınden kaynaklanan bişe olacak..:93:onun içinde kapatıcılığı az diyorlar karar veremedim bir türlü cildim hassas biraz hangisi daha iyi olurki..zarar vermez yani...
Arkadaşlar aranızda far bazı kullanan var mı?
Varsa hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz??
Ben İnglot, Sephora, Too Faced ve Artdeco'yu çok duydum çok fazla parada vermek istemiyorum bi de alıp memnun kalmamak var sizler hangi markayı önerirsiniz??
mayblineden 3 al 2 öde kampayası ile 3 tane ruj aldım bi tanesini denedm ve çok beğendm Eki Görüntüle 194862
evet benim bugnkü makyajım böyleydi wooden brown çok tatlı bi renk
maşallah sana
Arkadaşlar aranızda far bazı kullanan var mı?
Varsa hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz??
Ben İnglot, Sephora, Too Faced ve Artdeco'yu çok duydum çok fazla parada vermek istemiyorum bi de alıp memnun kalmamak var sizler hangi markayı önerirsiniz??