Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de en çok tigi saç ürünlerim için üzüldüm
ağlıcaktım nerdeyse sinirden
bittiklerinde napıcam yaaaa
ne güzel hiç kırılmıyor saçlarım onlar sayesinde:84:
Bende ayı fikirdeyim lattem doğumgünü ve indirimli günlerde stok yapıcaz artık napalım bende kremimi alayım diodum çilekten nasip değilmiş alışveriş içinse sevilmiş tekin acarmış herkesi uyarıcam kimse gitmesin ben zaten oralara gitmiodum önünden geçmem artıksinirden çatlıyorum bende magrentam özledim sizi topic çok boş kalmış
tekin acar ve sevili boykot edelim gitmeyelim ozaman
kremleride loccatinenin indirimli günlerini bekleriz bide d. gününde stok yaparız
geçmiş olsun kontesim son aldıklarını güzel güzel kullan bitince ........leri hatırla onları an PPPPben de en çok tigi saç ürünlerim için üzüldüm
ağlıcaktım nerdeyse sinirden
bittiklerinde napıcam yaaaa
ne güzel hiç kırılmıyor saçlarım onlar sayesinde:84:
ahhh..sorma kontesim..kullandığım pudramın TR.de nosu yok..ebaydan alıyordum..
bilsem böyle olacak, 6-7 stok yapardım..
birkaç sip.vardı yolda, onlardan bile ümidimi kestim
Bende ayı fikirdeyim lattem doğumgünü ve indirimli günlerde stok yapıcaz artık napalım bende kremimi alayım diodum çilekten nasip değilmiş alışveriş içinse sevilmiş tekin acarmış herkesi uyarıcam kimse gitmesin ben zaten oralara gitmiodum önünden geçmem artık
geçmiş olsun kontesim son aldıklarını güzel güzel kullan bitince ........leri hatırla onları an PPPP
enemmm tatlıgacım geçmiş olsun inşallah alabilirsin onları yaaaaaa şansa bak
geçici olarak demişler ama açılmaz mı ki hiç
tüketicilerin imzaları filan toplansa destek olsak
Sağol tatlım..inşallah diyip bekliycem artık..okuduğum kadarıyla karardan sonra paketleri yolda olanlardan bazıları almış..
ne kadar ilkel bir karar,ne kadar ilkel bir uygulama..
vergileri yüksek o kadar tutumasınlar bizde buradan alalım..4 katına satılınca, ne yapsın millet netten alışveriş yapıyor..:97:
zaten imza kampanyası başlamış bloglardan gördüm katıldım bile :)
kızlar çilekteki geçici süre uyarısı kalkmış ancak
fiyatı ne olursa olsun kozmetik ürünleri gümrükte vergilendirilecekmiş
zaten çilektede gümrük sorunları müşteriyi bağlar cinsinden bi yazı var
yasak kalktı zannedip alışveriş yapmayın !!!!!!!!
evet ben yine mesaj attım
gümrük sorumluluğu sizde dediler
tatlı gacı gözün aydın canım
teşekkür ederim şekerciim..
aslında çilek'e ucuz bişey sip.edip bir şans denebiliriz,neyle karşılaşıcaz diye..:97:
çilek kapandı, piyasadaki markalara da para bayasım hiç yok walla magrentam
kızlar anneler günü indirimi var mı kozmetikçilerde, careffourlarda, migroslarda falan ?
bugün beşiktaşta cosmocitye baktım ben orda nivea ürünleri %50 indirimliydi..
valla canım hiç haberim yok
küskünüm ben bu ara kozmetiğe