- 13 Ağustos 2009
- 78
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki kızlar yardımlarınız için sağolun biraz daha bakınayım, bakır rengi saçla çok güzel durur bu renk,benimki karamel gerçi
bu arada ben yine duramadım elften allıklar sipariş ettim,bir de kaş şeysi ortası kaş şeklinde delik hani onlardan..
bu topikte beni kimse takmıo hay allam ya
ben bilmiyorum demekki bilmeyenler var olsa cevap verirdi deme?
takas ürünlerle uğraşma daha iyi bence sonuçta kullanılmıştır
sadece bu konuda değil başka zaman da bişe yazdığımda yine aynı durumla karşılaştım ve bu tutum hoş değil.burası bir kadın platformu gruplaşma yeri değil bence.ille tanıdğınıza veya samimi olduğunuza cewap vereceksiniz die bir kaide yok.iyi günler:80:
walla benim daha macten hiç siftahım olmadığı için ve de kozmetik ürünleri o şekilde almadığım için cevap vermedim ilgilenenler cevaplar seni sanırım tatlıcım..Kızla makyaj eşyası takas bölümünde bir arkadaş takasa koyduğu ürünlerin ısrarla orjinal olduğunu savunuyor.aranızda mac kullanan varsa baksın bi
hayırlısı olsun bakalım gene dayanamadın elfe :) bek baktım o gösterdiğin ruja çakma lancome yazmış glosmuş sende gördünmü
walla benim daha macten hiç siftahım olmadığı için ve de kozmetik ürünleri o şekilde almadığım için cevap vermedim ilgilenenler cevaplar seni sanırım tatlıcım..
evet canım gördüm pazardan aldım yazmış da neyse artık şansıma kozmetikçilere bakıcam gittiğimde sorarım ama rengi tarif etmek zor onlara..sağol canım ilgilendiğin için..
kırıkları onarıcıymış magrentam
ününü çok duydum
denemek istedim bakalım
uçlarım çok cansızlaştı:84:
kestirmemek için direniyorum:84:
200 ml
26 tl
pek bi indirimi yoktu ama saçları kurtarmak adına sarıldım
canın sıkkın galiba cevap vermemizde işe yaramadı bak arkadaşım burda herkes istediği mesaja cevap verir kimseyi yargılayamazsın bana cevapvermiosun die bu sadece burda değil heryerde oluo diğer topiklerde de aynı şey oluyor ama ben kimseye senin gibi yazmıyorum.Her mesaja cevap verilmiyor malesef.
bir de size bir soru daha D:
bu renkte bir ruj istiyorum fotoyu netten buldum..bildiğiniz bu tonda bir ruj var mı ?
topiği açma nedenimiz farklıydı canım ben müsaittim ben açtım bu demek değil herkese laf söyleme hakkım varcanım sıkkın değil bu başıma sadece senin topiğinde geldiğinden söleme ihtiyacı duydum,madem bir topik açılmış buraya yorum yazanları topik sahibesi olarak takman gerek di mi
güle güle kullanın kızlar hepsine bayıldım
alışveriş yapacak vaktim bile yokk
lattem hediye hakkını verdiğin için öncelikle teşekkür ediyorum sana
bayadır kendime saç bakım ürünü almak istiyordum,arkadaşım da bir allık istedi.
şunları aldık
ruj kadınlar günü şeysi
bir de lattemin hesabı olduğundan palet hediyesi var