- 24 Eylül 2009
- 21.108
- 4
kokoş kontesim benim beeee zaten saçlar uzun biz alcağımıza sen alıon hala böle şeyleri :)))))))
güle güle kullan işe yarar inşallah
inş canım
uzun evet ama işte kırık olunca kötü görünmeye başladı uçlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kokoş kontesim benim beeee zaten saçlar uzun biz alcağımıza sen alıon hala böle şeyleri :)))))))
güle güle kullan işe yarar inşallah
canım burada arkadaşın dudağında pazardan aldığı bir ruj war ama kolay bulunacak bir şey değil sanırsam.ayrıca far sürerek de bu rengi elde edebiliyordu dudaklarına
babyface ben gördüm o günkü mesajını
topiğe de gittim baktım ama
hem mac bilmem hem de o kişinin ürünlerinin sahte olmasının orjinal olmasının bana bi getirisi yok.
ilgimi çekmeyen bi konu olduğundan,baktım geçtim.
bi şey yazma gereği görmedim :26:
lattem benim bilg a virüs girdi o dönem coastal la sorunun oldu sanırım
ama halen çözemediysen ben ing biliyorum yardımcı olurum
kontessim hayırlı olsun bebeem
bende mac kullanmadım henüz anlamamm orjinalmi değilmi ondan cevap yazmadım
zaten ben takas ta yapmam o ürün orj olsada almam kendi bütçeme uygun sıfır bi ürün alırım.
tercih meselesi tabiki benimki bu yönde.
zaten gözlerim hemen seni aradı balım ama yoktun
kendimce anlattım sadece palet ve kargo ücretini gönderin dedim çünkü farlar gelmişti sorunda yoktu onlarda gene mail atmış ilk alışverişimdeki fiyatı yolluycaklarmış ben 10 usd yollayın dedim ama onlar hepsini yollamış bile napalım günah benden gitti
vay beeeeeeee diyorum şaşıyorum işe marka abi :))))))
markaya güvenim sonsuz vallaha artık ordan bende bişiler alayıom bareee :)
nasılsın lattem bu aralar çok yoğ7unsun görüşemiozzzz :)
topiğe giriyom her gün yoklama almak için
iim balım sen napıyosun..
kesinlikle CS den çok memnunum elf tende bikere gelmedi siparişim hemen iade yaptılar
şimdi badem elma krem ve toniğim bitmek üzere loccitane da henüz indirim göremedim
çilektende gene indirim+makyaj seti hediyem var ama 28 i son sence naaapim balım
sanki geçen ay loc. %40 indirim yapmadı yada benmi görmedimki
latte burda
kızlar rimelim bitmek üzere rimel önerisi olan var mı?
ben max faktör 2000 calori deniycem..
çok vasat bir rimel, ne uzatıyor ne dolgunlaştırıyor, biraz boyuyor sadece, bir de yapıştırıyor:S
bir de pazar malı gibi çok kötü kokuyor.
tek avantajı kolay temizlenmesi, başka bir olayı yok.