ben yüzümü sir ağdayla aldırıyorum 7-8 yıldır
bi süredir burnumdaki siyah noktaları almak için burnumuda aldırmaya başladım böle bembeyaz oluyo burnum süper bişi
yüzünü alıyosan tavsiye ederim çok pratik bi yöntem ehehhe
Eki Görüntüle 145093
bu parfümü ucuz diye aldım ama hayatta sıkmam nefret ettim hatta
Eki Görüntüle 145096
bu pudrayı aydınlatıcı olarak kullanırım diye aldım ama beni aydınlatacak bi ürün yok sanırım en iyisi
bunu sürüp diğer yerleri koyulaştırmak
ama sürüm güzel fiyat performans açısından harika
Eki Görüntüle 145097
bunuda öylesine aldım ama iyiki almışım tek kelimeyle mükemmel bi nemlendirici
pamık gibi yapıyo diyebilirim
Eki Görüntüle 145095
bunları aldığım için gelen hediyem beğendim renkte süper
beklediğim performansı alamadım ama biçok fardan çok çok güzel
Eki Görüntüle 145094
buda mineral farım.
açıkçası ilk defa mineral far aldım daha önce ihtiyaç duymamışım demekki
ama çok sevdim keşke biraz daha koyusunu alsaymışım dedim bi dahakinede biraz daha koyu alırım ne yapalım
işte böyle fotolarıda var ama kart okuyucu pislik yapıyor(
Burun için de rahat mı acaba kullanımı? Benim burnumda çok siyah nokta var daBi de fiyatı ne kadar acaba?
güle güle kullan sinehas
parfümden bende de var
beğendim ben
Ya ben yüzümü almıyorum, korkuyorum sonra yüzümdeki tüylerle baş edemem diye :26: Ama burnu bembeyaz yapıyosa burnuma ağda yapsam sadece olmaz mı? Nasılsa burunda kıl yok ya sadece burnumun üstünü alabilirim diye düşünüyorum. Yüzümdeki diğer yerlerle arasında fark olmaz herhalde. Aaayyyyy çok sevindim bu ağda işine, inş benimkileri de alır götürür yaaa
güle güle kullan hayatım çok güzel gözüküyorlar.
burnuma denemedim canım, çenemde falan vardı onlarda etkiliydi ama burun için şu bantlar falan daha iyi, ya da sinehasın dediği yöntem. bununla burundaki minikler çıkmaz herhalde, belirginlerde etkili daha çok sanırım.
Geçmiş olsun canım neyseki fotolar kurtulmuş bir harici disk alıp bu sorundan kurtul derim ben öyle yaptım hreşeyi ona atıyorum gerçi eski resimlerin çoğunu kaybettim hep cdye koyuyordumselam kızlar
bi süredir teknik aksaklıklar yaşıyorum.
bilgisayarıma virüs girdi sistem çöktü
kızımın 1 senelik fotolarını kurtarmak adına epey zahmet çeksemde resimleri kurtardığım için mutluyum
ancak şimdide kart okuyucu sorunu yaşıyorum.
çilekten bişiler almıştım ama resimleri bilg görmüyo.
win 7 yüklediğim için olabilir araştırmaktayım sebebini
güle güle kullan canım :)ben yapcam diodum ama ben hariç herkes almış bişiler yahuuuuuuEki Görüntüle 145093
bu parfümü ucuz diye aldım ama hayatta sıkmam nefret ettim hatta
Eki Görüntüle 145096
bu pudrayı aydınlatıcı olarak kullanırım diye aldım ama beni aydınlatacak bi ürün yok sanırım en iyisi
bunu sürüp diğer yerleri koyulaştırmak
ama sürüm güzel fiyat performans açısından harika
Eki Görüntüle 145097
bunuda öylesine aldım ama iyiki almışım tek kelimeyle mükemmel bi nemlendirici
pamık gibi yapıyo diyebilirim
Eki Görüntüle 145095
bunları aldığım için gelen hediyem beğendim renkte süper
beklediğim performansı alamadım ama biçok fardan çok çok güzel
Eki Görüntüle 145094
buda mineral farım.
açıkçası ilk defa mineral far aldım daha önce ihtiyaç duymamışım demekki
ama çok sevdim keşke biraz daha koyusunu alsaymışım dedim bi dahakinede biraz daha koyu alırım ne yapalım
işte böyle fotolarıda var ama kart okuyucu pislik yapıyor(
ya ben korkarım ya ince tüyler siyahlaşırsa :)))))ben yüzümü sir ağdayla aldırıyorum 7-8 yıldır
bi süredir burnumdaki siyah noktaları almak için burnumuda aldırmaya başladım böle bembeyaz oluyo burnum süper bişi
yüzünü alıyosan tavsiye ederim çok pratik bi yöntem ehehhe
body shopta indirim mi var?
şu meşhur göz kremleri ne kadar olmuş acaba?
şuan tüm cilt bakım ürünlerinde 3 al 2 öde var birde vanilyalı seride 2 al 1 öde var :)) bitmeden gidersem bende hem parfüm hemde krem neyim almayı planlıyorum :)))
Geçmiş olsun canım neyseki fotolar kurtulmuş bir harici disk alıp bu sorundan kurtul derim ben öyle yaptım hreşeyi ona atıyorum gerçi eski resimlerin çoğunu kaybettim hep cdye koyuyordum((
güle güle kullan canım :)ben yapcam diodum ama ben hariç herkes almış bişiler yahuuuuuu
ya ben korkarım ya ince tüyler siyahlaşırsa :)))))
bende her kokuyu beğenirim sinehascım :90:
Tabi canım gidewrsem bakarım :)) anca haftasonu olur heralde :) ama daha önce indirimde gördüm sanıyorum onu :)canım white musk parfüm de indirimli mi acep gidersen benim için de bir göz atar mısın şekerim..
sağol canım harici hard diske atıyorum bende ama fırsat bulup düzenleyemedim resimleri düzenleyip atayım diyordum az kalsın gidiyordu
yok akıllandım hemen bastıracağım
ben çok pahalı bastırıyodum biraz da ondan savsakladım ama geçenlerde abim cevahir teknosada 10 kuruşa basıyolar dedi
140 tane resim götürdüm denemek için 14 lira kalitede güzel
çok sevindim artık hepsini bastırıcam
aklınızda olsun orası
ince tüyler siyahlaşmadı ben çook uzun zamandan beri alıyorum yüzümü hiç bi kılım siyahlaşmadı
ama düzgün bi yerde aldırmazsam hemen sertleşiyo vede çoğalıyo
kullandığı ağda ve yapış biçimi çok önemli
mesela bizim burada bi kuaför 5 liraya alıyo biri 15 liraya
ama 5 lira olan o kadar berbatki anlatamam kullandığı ağda o kadar çirkinki bi yaptırdım 3 gün sonra diken gibi oldu hepsi..
sorun bende o zaman
ay birilerini getirmek lazımmış, kim uğraşcak onla, mailimi de kaptırdım, bıktım şu alışveriş sitelerinden
ay birilerini getirmek lazımmış, kim uğraşcak onla, mailimi de kaptırdım, bıktım şu alışveriş sitelerinden
aynen ben de mailimi kaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?