- 20 Kasım 2010
- 276
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
body shoptan aldıklarım:
şu meşhur c vitaminli göz kreminden aldım, umarım memnun kalırım ben de:)
Eki Görüntüle 144279
çay ağacı leke giderici jel, sivilce izleri için aldım.
Eki Görüntüle 144283
3 al bir öde kampanyası için bir de e vitaminli dudak balsamı aldım.
Eki Görüntüle 144284
tırnak güçlendirici, beyazlatıcı ve kütikül giderici jel aldım.
Eki Görüntüle 144285
siyah noktalar için şu aplikatörden aldım, bilmem işe yarar mı?
Eki Görüntüle 144286
bir de bone aldım bu kadar. umarım güzel çıkar ürünleri.
Çok büyük evet önceden bir fikir edineyim diom aklım karışıcak gidincebalım hem yüz hem vücut dio sadece yüz için olanını alsan daha iyi olmazmı bide 120 ml bitirebilcekmisin sen en iyisi macte hepsine bak öyle karar ver
güle güle kullanın lancesisim ve kontesim
çok merci lattemm
geldi mi sna çilek mailiiin
selamlar bayanlar,
2 sorum var. yardımcı olur musunuz?
1. cilt tipimi anlayabilmiş değilim. banyodan sonra çok kuru oluyo. normal hayatta yağlı. pütür pütür dökülüyo. cilt tipim ne ? saçma bi soru oldu ama anlayamadım kendimi. temizleyici olarak ne önerirsiniz?
2. eyeliner önerisi istiyorum. çok pahalı olmasın. ben çekemiyorum. eşime çektircem artık sabahları
arkadaş seninle aynı durumda yüzünü çok yormuşsun yağlı diye çok fazla kurutucu kullanmışsın cildin nemini kaybetmiş şuan her ay bakıma gidiyor düzelmesi için :))))
sana tavsiyem kullandığın temizleyiciyi değiştir çok ağır geliyor sana daha hafif bir ürün kullan
yağsız bir nemlendirici al ve iyi bir peeling yapıp ölü deriden kurtul bol bol nemlendir ama yağsız bir ürünle tabiki :))))
eyeliner için flormarın eyeliner pen'ini al hem ucuz hemde çekerek alışırsın sabah sabah eşinide kendinide sıkma deneyerek öğreniliyor çok zor değil bende ilk onu aldım şimdi jel eyeliner kullanıyorum hala kuyruk çekmekte zorlanıyorum ama bunada şükür :))))
teşekkür ederim cilt için önerebileceğin bir marka var mı ?
ben loccitaneye geçtim memnunum şuan için the body shopta 3 al 2 öde var ordan bakabilrsin hemde çok güzel yönlendiriyorlar
burda yok body shop internetten bakıcam artık
saol:81:
kızlar bugün body shopa uğruycam da, şu meşhur c vitaminli kremi denemeye karar verdim.
bir de madem kampanya varmış şu ürünlere de bakıcam denediğiniz bildiğiniz var mı aralarında?
çay ağacı leke giderici jel
e vitaminli dudak kremi
aloa vera peeling
badem yağı tırnak ve kütikül bakımı
bir de işte c vitaminli göz kremi
yorumlarınızı bekliyorum:)
body shoptan aldıklarım:
şu meşhur c vitaminli göz kreminden aldım, umarım memnun kalırım ben de:)
Eki Görüntüle 144279
çay ağacı leke giderici jel, sivilce izleri için aldım.
Eki Görüntüle 144283
3 al bir öde kampanyası için bir de e vitaminli dudak balsamı aldım.
Eki Görüntüle 144284
tırnak güçlendirici, beyazlatıcı ve kütikül giderici jel aldım.
Eki Görüntüle 144285
siyah noktalar için şu aplikatörden aldım, bilmem işe yarar mı?
Eki Görüntüle 144286
bir de bone aldım bu kadar. umarım güzel çıkar ürünleri.
selamlar bayanlar,
2 sorum var. yardımcı olur musunuz?
1. cilt tipimi anlayabilmiş değilim. banyodan sonra çok kuru oluyo. normal hayatta yağlı. pütür pütür dökülüyo. cilt tipim ne ? saçma bi soru oldu ama anlayamadım kendimi. temizleyici olarak ne önerirsiniz?
2. eyeliner önerisi istiyorum. çok pahalı olmasın. ben çekemiyorum. eşime çektircem artık sabahları
Ben Body Shop ın konusu geçen her yerde dile getirdiğim gibi şimdide getireyim Ben bi ara e vitaminli yz kremini kullanmıştım harika bi şeydi. Vücudun diğer yerleri için olan e vitaminli kremle de öyledir die düşünüyorum.
Canım o aplikatör de ne öyle Nasıl kullanılıyormuş denediysen söyleyebilir misin bari işe yarıyor mu?
Eyeliner da ben Maybeline kullanıyordum. Çok pahalı değildir ama kullanışlıdır. Temizlemesi çok çok kolaydır o açıdan harika bi ürün. Bi de bu eyeliner markaya da bakmıyo güzel çekebilmek gerek. Arkadaşın dediği gibi Flormar da alsan olur güzel sürdükten sonra ama o Maybeline kadar kolay temizlenmiyo, panda gibi oluyosun genelde temizlerken
Ben Body Shop ın konusu geçen her yerde dile getirdiğim gibi şimdide getireyim Ben bi ara e vitaminli yz kremini kullanmıştım harika bi şeydi. Vücudun diğer yerleri için olan e vitaminli kremle de öyledir die düşünüyorum.
Canım o aplikatör de ne öyle Nasıl kullanılıyormuş denediysen söyleyebilir misin bari işe yarıyor mu?
sağolun hepiniz kızlar. bu aplikatör yüzünü buharda tutup siyah noktaları temizlemek için, tırnakla sıkmak gibi siyah noktayı çerçeveye alıp çıkartıyor ama iz kalmaması için baya baya buhar lazım, duştan çıkınca yaptım ben bir kısmını temizledi komedonların, çok süper bişey değil ama kullanılabilir de.
Burun için de rahat mı acaba kullanımı? Benim burnumda çok siyah nokta var da Bi de fiyatı ne kadar acaba?