- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
enteresan ama bu görünen renk süpermiş yahuu hehehee gizemli hatun seniiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fondoten olarak ben maybelline almayı düşünüyorum,hergün kullanmıycam bana yeter heralde..pudra olarak da bende flormar var canım sürdüğüm belli bile olmuyor yüzümde ama artık sıkıldım ondan hiç bitmiyoranladım canım o zaman uygun fiyatlı benim bildiğim max faktör crem puff arkadaşım kullanıyor cildi yağlı bayada memnun 40-50 tl arası sanırım fiyatı kozmetikcim.com adlı siteden alıyor hep
birde biraz tuzlu shiseido purness gidip dene tonu varsa çilekten al oda 50-60 tl arasına geliyor sanırım
başka pudra kullanan arkadaş varsa önersin ben kullanmıommm
benim fondoten almam lazım kızlar özel zamanlarda canım isteyince sürmek için doğal canlı bir renk versin mactan alayım diorum ne dersinizzzz? bi dene buldum resmini bulup eklicem
günaydın canım, sağol canım ya özel olarak istediklerin varsa sadece onların swatchını yapayım eve gidince,her parmağa birini sürerimgüle güle kullan canım ama bizim gibi oje delilerine yapılırmı bu yaww hepsinin swatchını istiom şişede bayıldıklarım varrdaaaa :)9
günaydın kızlar iyi sabahlar hayırlı cumalar
sağol canım..güle güle kullan canım
şampuanı Fatih ten aldım 22 TL miş galiba indirim vardı 16 küsüre aldım
sağol canım onu bimden aldım sabun, bir de mangolusunu aldım da onu çekmemişim..güle güle kullan canım
o yoğurt şeysi ne:26:
bu swatcha öldüm bittimmm ama niye gerçeği böle değil
evet dün gördüm ben de ama kadınlar gününde indirim yapıyor muydu o ?kızlar body shopta Tüm cilt bakımı serisinde "3 al 2 öde" fırsatı başladı! :))))))) ne almak lazım yaw ben göz kremi alayım diom ama başka 3e nasıl tamamlıcam :) yarın gideim bare
simlisi de var canım yine golden rose dafondoten olarak ben maybelline almayı düşünüyorum,hergün kullanmıycam bana yeter heralde..pudra olarak da bende flormar var canım sürdüğüm belli bile olmuyor yüzümde ama artık sıkıldım ondan hiç bitmiyor
günaydın canım, sağol canım ya özel olarak istediklerin varsa sadece onların swatchını yapayım eve gidince,her parmağa birini sürerim
sağol canım..
sağol canım onu bimden aldım sabun, bir de mangolusunu aldım da onu çekmemişim..
Hatırlamıyorum ki canım yapmıyor sanırım ara ara indirimleri oluyor zaten tbsnin :)evet dün gördüm ben de ama kadınlar gününde indirim yapıyor muydu o ?
başka ne alıcan bakim 3ü neyle tamamlıycan ?
bir ara renkli nemlendiricilerden bahsediyordunuz ,onlar nasıl fondoten yerine kullanılabilir mi ?
fondoten olarak ben maybelline almayı düşünüyorum,hergün kullanmıycam bana yeter heralde..pudra olarak da bende flormar var canım sürdüğüm belli bile olmuyor yüzümde ama artık sıkıldım ondan hiç bitmiyor
günaydın canım, sağol canım ya özel olarak istediklerin varsa sadece onların swatchını yapayım eve gidince,her parmağa birini sürerim
sağol canım..
sağol canım onu bimden aldım sabun, bir de mangolusunu aldım da onu çekmemişim..
Kontes'cim resmini eklediğin rujun markası nedir??
Sizler cicilerinizi ekleyince bende ekleyeyim diye heves ediyorum ama yerlerinden çıkarıp resimlerini çekmek zor geliyor.
Neyse yeni alacağım ürünler var onlarıda alayım çekip eklemeye çalışırım.
kızlar şu meybilinin pembe tombul mascarasını aldımda bu nasıl sürülüyo ya fırçası çok değişik bir yardım edin
kızlar şu meybilinin pembe tombul mascarasını aldımda bu nasıl sürülüyo ya fırçası çok değişik bir yardım edin
öncelikle güle güle kullan canım normal rimel gibi sürceksin şu an bende onu kullanıyorum da çok sevmedim yaa hem çok zor çıkıyo hemde kirpiklerimi çok yapıştırdı.fırça yarım ay gibi zaten basık olan kısmı içe doğru getir öyle sür
kızlar sizinki de waterproof mu, ben almıştım çok beğenmiştim ama waterproof olduğundan kullanamıyorum..
öncelikle güle güle kullan canım normal rimel gibi sürceksin şu an bende onu kullanıyorum da çok sevmedim yaa hem çok zor çıkıyo hemde kirpiklerimi çok yapıştırdı.fırça yarım ay gibi zaten basık olan kısmı içe doğru getir öyle sür
slmm kıslarrr iyisinis inşallah
magrentam fondoten mac yane daha nesini istiyon hiç düşüme alırken :):)
nbu arada size birşey sorucam şu seren serengil i tv de gördüm geçen
show da lenslerine bittim öldüm bayıldım çağla yeşili gibiydi acayip doğal duruyodu
nette araştırdım bi bulamadım markaısnı yahu bnir el atın şu işeee
tam hatırlamadım ama bahsettiğim renk buydu sanırım : Solotica Hidrocharme Melslmm kıslarrr iyisinis inşallah
magrentam fondoten mac yane daha nesini istiyon hiç düşüme alırken :):)
nbu arada size birşey sorucam şu seren serengil i tv de gördüm geçen
show da lenslerine bittim öldüm bayıldım çağla yeşili gibiydi acayip doğal duruyodu
nette araştırdım bi bulamadım markaısnı yahu bnir el atın şu işeee