- 1 Aralık 2008
- 2.468
- 14
- 40
hayır hayır kanmıcam
kendimi ocelere saklıcam
elimdekiler bayatlıcak çöpe atcam nerdeyse ben hala yeni alma derdinde
yok kıs ojelerin 3 sene ömrü var bişi olmaz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır hayır kanmıcam
kendimi ocelere saklıcam
elimdekiler bayatlıcak çöpe atcam nerdeyse ben hala yeni alma derdinde
canım tabükü yardım ederiz öncelikle siteye üye oluyorsun..sonra ürün seçip sepetine atıosun, sepetini açınca altta kargo seçenekleri çıkıo biri takipli ,biri takipsiz..birini seçiyorsun..bir de avrupa için verdikleri kodu da kod yazan yere yaz ki bu indirimden faydalanasın..ilerliyorsun.. ödeme şeklini seçiyorsun..adresini falan yazarken noktalama işaretleri ve türkçe karakterler kullanmıyorsun..başka soracağın şeyler olursa da yardımcı olurum canım..ingilizce ya heryerinde sorun yaşıyom
çözemiyom ki
matlaştırıcı alam oce alam.
sonra far almıyım. eyeliner ı ıh.
ne önerirsiniz
benimki mineral serisi diil
yalnız kuru ciltli olduğum için böle sıvı formda hoşuma gitti
sayenizde far bazı öğrendim başka markada denemedim belki ondandır
ay ben dolarla karıştırdım sterlin 2.5 lira
ojeler 3.75 e geliyor indirimdekiler 2.5
nicki değiştim çünkü
benim rahmetlinin (p.tesi ayrıldık sevgilimle) adının soyadının kısaltılmış ve karıştırılmış haliydi.
hiç gerek yok artık onu taşımama.
yok balım yok öle demiyomyok kıs ojelerin 3 sene ömrü var bişi olmaz :))
hayırlı olsun kuşum
yok balım yok öle demiyom
kendimi oje alışverişime saklıyom
tırnaklar uzadı ya hergün ayrı oje
sağol canım
tırnak filmi mi? o da ne? hemen araştırıyorum :))))kızlar aranızda tırnak filmi kullanan varmı??nasıl oluyor kullanışlı mı acaba?
bu arada bir hafta önce trendyol dan no7 fondöten aldım hala gelmedi.trendyolda ilk defa alış veriş yaptım.bu kadar geçmi yolluyorlar ya
tırnak filmi mi? o da ne? hemen araştırıyorum :))))
trendyol sipariş verdiğin tarihten bir hafta sonra göndermeye başlar temin edilme durumuna göre siparişin 2-3 hafta sonra gelebilir sorun yok siparişlerim bölümünden takip et
ben markofoniden 24 aralıkta sipariş verdim hala yok mesela ürünü temin edememişler yarınde gönderilmezse siparişi iptal edicem.
huhu bayanalr nerdesiniz bakayımmm
anladım canım teşekkürederim cevabın için.bende iptal ettiricem heralde böyle giderse çünkü bulunduğum yerden gidicem.bir daha elime geçmez uzun süre.
geç yolluyorlar canım evetbu arada bir hafta önce trendyol dan no7 fondöten aldım hala gelmedi.trendyolda ilk defa alış veriş yaptım.bu kadar geçmi yolluyorlar ya