Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol lattemmmm :))))) nerelerdesin sen bakayım uğramaz oldunnn :)magrentam kontesim güle güle kullanın
aaaaa neden ?güle güle kullanın. bu ara hiçbirşy almak gelmio içimden:18:
kızlar güle güle kullanın cicilerinizi
şu elfi bi ben deneyemedim
bir blogda okumuştum, elfin makyaj fırçası temizleyicisi de başarılıymış.kullanımı da kolaymış.
ben hala alışveriş falan yapmadım.daha doğrusu artık ufak tefek bebiş alışverişine yöneldim.
teşekkür ederim:)
cinsiyet işi kesinleşse başlıycam ama tahminler havada kalıyor:)
To celebrate 100,000 likes, we are offering FREE SHIPPING & A FREE STUDIO MAKE UP MIST AND SET worth £3.50* with orders of £10 or more (before shipping). UK code FREESETUK / European code FREESETEU.
Your free item is added at dispatch and will NOT appear on your order.
Offer ends 10am (UK time) 13 Jan 2011. *Free item whilst stocks last.
Italian customers, please see our Italian FB page for your code details :0)
yaw bendekide şans hem free shipping hem hediyesi var poffffffffff
STUDIO MAKE UP MIST AND SET bunların ne olduğunu biliyor musun canım ?
canım hiç bakmadım yeni aldım diye make up mist yüze sıkılan sprey set ne bilmiom :)daha da 2 dk önce bi siteden sipariş verdim ama olmaz ki (
ne diyo orda ben anlamadım
açıklayın ona göre alam bişiler
ne diyo orda ben anlamadım
açıklayın ona göre alam bişiler
canım hiç bakmadım yeni aldım diye make up mist yüze sıkılan sprey set ne bilmiom :)
kızz nickin gene değişmiş bende diom bu kim heheheh siteye bakmak lazım ne bedava :)
canım hem ücretsiz gönderiyorlar hem de hediye makyaj sabitleyici gönderiyorlar 10 poundun üstündeki siparişlere..
13 ocak son, siparişi verirken kodu FREESETEU giriyorsun..
aha tam abatu yazacaktım minik depresif gördüm
yardım ederiz tatlım nerde sorun yaşıyon ürünleri anlamakta mı sipariş vermekte mi
HEHEH yardım ederiz canım sen beğen resim ekle biz olur olmaz dielimmm ben bendeki ürünlere göre yorum yapayım :)yardım edinde bişiler alim o zaman
ingilisçe site deliriyorum bakarkene :2:
heheh ben ebende kanmam :) daha yeni aldım kendimi mac 'a saklıom far bazı alcam fix alcam 100 tl gitti bile :)birde güzel bi far alsam 150 poffffffffmakyaj sabitleyici yazacaktım tourmaline yazmış
free shipping te olsa makyaj sabitleyicide verse bu sefer kanmam
bu ara çok aldım yeter
nicki değiştim çünkü
benim rahmetlinin (p.tesi ayrıldık sevgilimle) adının soyadının kısaltılmış ve karıştırılmış haliydi.
hiç gerek yok artık onu taşımama.