Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayıırr olmadılar :2: ama hala gidiyorum yeni görüşmelere :2:canım şuan indirimde mi bilmiyorum
karadenizde yaşıyorum ben burda tbs yok
alesten 71 aldım canım
iş görüşmeleri oldu mu bari :26:
sağol kuşum ya hiç üşenmemişsin teşekkür ederim mersiii
denemekte fayda var o halde :)
canım bende olayin total 7 effect göz kremi var ama kullanmaya korkuyorum onu
body shopun c vitaminlisi mi iyidir yoksa diğer göz kremi mi ?diğeri de e vitaminli olandı sanırım..
canımcım yaşına uygunmudur olay acaba fazla yağlı koyu kıvamlı krem kullanmayım ben yaptım o hatayı yağ bezesi oluştu şimdi 6-7 ay oldu sanırım c vitaminli kullanıyorum çok ta memnunum e vitaminli cden biraz daha yoğunmuş saolsunlar baya ilgilendiler ben almaya gittiğimde :)))) c vitaminli daha uygun olur e biaz yoğun senin için dediler :)
canım avon yerine body shop kullanmayı tercih ederim bu bir :))
2 senin cildin zaten sorunlu almışken iyi krem al onu kullan mümkünse dermokozmetik :))) avon falan aman deyim :) bu arada 20den sonra göz kremi kullanmak lazım :)
lattem nerdesin sen özledim amaaa yaaaa ((( seni anıom ben yazmasamda böle uğramamazlık etme canım :) benim gözler 1,5 ikiside senin kiiiiii gelen otobüsü göremeyince doktora gitmek farz oldu :)
canım ben ağustosta fln almştmaaaa c vitaminli bööle stick şeklindemi? bu yeni serimi kuşum
loccitane eczanelerde mi satılıyor ben duydum gibim sanki ?:26:
loccitane ne kadar ki ? kaç yaş grubu için o ben azıcık yaşlıyım
Kızlar ben body shop ürünlerini pek beğenmiyorum avon gibi geliyor bana. loccitane'i de bilmiyordum sizin sayenizde öğrendim ve onun göz jelinden memnun kaldım. yalnız bilk zamanlar gözüme elma suyu sürüyormuşum gibi hafif bir yapışkanlık olduğu için sinir olmuştum ama alıştım daha iyisine denk gelmezsem bitince yine bundan alcam galiba.
loccitane eczanelerde mi satılıyor ben duydum gibim sanki ?:26:
loccitane ne kadar ki ? kaç yaş grubu için o ben azıcık yaşlıyım
canım 1 açık tenlinsin mutlaka güneş gözlüğü kullanmalısın daha çabuk kırışır göz çevren bende açık tenli renkli gözlüyüm çünkü :) 2.side normal gözlüğü kullanmaya çalış göremediğimiz zaman çok kısıyoruz gözleri bende gözlük kullanıyorum numaram 4 yıldır sabit ilk bir yıl kullanmadım 0,75ten 1,5'a çıktı :)da şimdi gözlüğe çok alıştım :))))
ve sende benim gibi hafif bir kremden başlayabilirsin bende senle aynı yaştayım cildim kuruya yakın çok yağlı bir göz çevresi kremi iyi gelebilirde gelmeyebilirde yaşına göre hafif bir kremden başla derim sende dışarı çıkınca bir araştır bizde bir bakalım ben şimdilik c vitaminli göz kreminden memnunum sende bir dene istersen :) göz altımda bariz bir aydınlanma yarattı :) yada loccitane deneyebilirsin bende onu almayı planlıyorum bir dahakine :)
soğuk kompres o kızaran yerdeki damarları büzrek kızarıklığı geçiriyormuş diye daha geçenlerde okudum bunun için salatalık dilimide kullanabilirsin salatalık soğuğu uzun süre içinde hapsettiği için kullanılıyormuş yoksa başka bir özelliği yok yada sallama çaylarıda kullanabilirsin illa jel kompresten olmasına gerek yok bence :)))) amma uzattım yaw :)
tourmalincim öncelikle göz kremi kullanmıyorsan göz kremiyle başla kompres işini yukardaki çözümleri deneyerek başlayabilirsin :)
bendeki de gözlük gibi bişiydi yada şu uyku gözlüğü gibi bişi var ya onun gibi lastikli ama nereye attıysam bulamaıyom :))))
günaydın bayanlar iyi sabahlarrrr
Maşşallah güzel gözlerine
şişlik nerde göremedim canım hatta öyle aman aman bi kırışıklık göremedim
göz kremi al balım tüm cildin neme ihtiyacı var kırışıklık nemsiz kuru ciltte olur
ve hergün düzenli olarak mercimek tanesi kadar kullan
biri benimi andı
o pedlerden bende var gözlük gibi olanından ama bana çok soğuk geldi gözüme zarar verir diye korktum kullanmıyorum:82:
benimde göslüğüm var:26:
numaramızda aynımıki
magrentam gözüm yanlış hatırlamıyosam biri 1.25 diğeri 1.50
kızlar ben kavanozdaki kremleri kullanırken parmağımla almayı sevmiyorum sanki elimde bakteri varsa kreme geçermiş gibi gelio
kavanozdaki kremi pompalı şişeye koymak istedim ama zor oluyo öle siz nası kullanıyosunuz?
canım elma badem göz jelinde pırıltı varmı?
yaşıtmışız canım =) aslında en fazla 20 gösteriyorsun derler ama işte kendimi yaşlı hissediyorum..kendi mağazaları var canım, sitesinden bakabilirsin heryelere. kaç yaşındasın ki, benim bildiğim her yaşa uygun. yani ben 27yim bana uydu 30 üstüne de uygun. yaş sınırlamasıyla ilgili bişey söylemedi
ama her yaşa uygun ayrı kremler var.
sağol canım o zaman ya ilk gün ya son gün uğramak gerek..canım elma badem göz jelinde pırıltı varmı?
Lachesısımınde dediği gibi yaş ve cilt tiplerine göre farklı grupları var canım genç ciltler için elma badem olgun ciltler için immortal serisi. yağlı ciltler için pirinç özlü hassaslar için shea yağı gibi
mağazasına gidersen onlar yönlendiriyorlar ama ayın ya son günü yada ilk günü git %40 indirim var biçok üründe.. Yada yaşına uygun ürünleri öğrenip çilektende alabilirsin
yaşıtmışız canım =) aslında en fazla 20 gösteriyorsun derler ama işte kendimi yaşlı hissediyorum..
sağol canım o zaman ya ilk gün ya son gün uğramak gerek..
normal fiyatı ne ki bu arada ?