- 22 Ekim 2022
- 772
- 280
- 27
-
- Konu Sahibi rachelgreengeller
Yerleşme olabilirKızlar 2 saat önce kahverengi akıntım geldi kesin adet oldum sökülür dedim hiçbir şey gelmiyor acaba yerleşme mi
Anlamadım ki regl gibi ağrım vs yok ama o hissiyat var ne gelen var ne giden belki peçeteye silince görünür o kadar diyeyimYerleşme olabilir
Yerleşmedir inşallah canımAnlamadım ki regl gibi ağrım vs yok ama o hissiyat var ne gelen var ne giden belki peçeteye silince görünür o kadar diyeyimsivilcem de çıktı gerçi hâlâ umutlanıyprum hâlâ yaa
İnşallah kuzu eğer sökülmezsem sabaha test yapacağım direktYerleşmedir inşallah canım
Hadi bakalım inşallah canımİnşallah kuzu eğer sökülmezsem sabaha test yapacağım direkt
Kendini strese sokma sabah yap bakalım test ne olacakAnlamadım ki regl gibi ağrım vs yok ama o hissiyat var ne gelen var ne giden belki peçeteye silince görünür o kadar diyeyimsivilcem de çıktı gerçi hâlâ umutlanıyprum hâlâ yaa
Günaydın kuzu ne gelen var ne gidenKendini strese sokma sabah yap bakalım test ne olacak
Yaptın mı canım ben de en az senin kadar heyecanlıyım senin içinGünaydın kuzu ne gelen var ne gidenbir iki damladan sonra durmuş harbiden de, çok korkuyorum test yapmaya ama sanırım yapacağım şimdi
Kahvaltı hazırlarken ağrım başladı, sökülüyorum maalesef adet oldumYaptın mı canım ben de en az senin kadar heyecanlıyım senin için
Yaa uzulme canim nasip olacak bizede insallahKahvaltı hazırlarken ağrım başladı, sökülüyorum maalesef adet oldumher ay aynı şey artık yoruldum vallahi ya
Allah büyük canım bizimde kaderimiz böyleymiş inşallah nasip ederKahvaltı hazırlarken ağrım başladı, sökülüyorum maalesef adet oldumher ay aynı şey artık yoruldum vallahi ya
Amin kuzum bu ay da birlikte takip yapalım buradan bilgilendirelim birbirimizi belki moral oluruz destek oluruz birbirimizeAllah büyük canım bizimde kaderimiz böyleymiş inşallah nasip eder
İnşallah kuzum benimYaa uzulme canim nasip olacak bizede insallah
Tamam canım ben de adet olmayı bekliyorum bugün olmam gerek ya da yarın test yaptım bişey çıkmadıAmin kuzum bu ay da birlikte takip yapalım buradan bilgilendirelim birbirimizi belki moral oluruz destek oluruz birbirimize
Hepsi ayrı dert kadın olmak gerçekten çok zorKızlar üzülmeyin adet olmadan da olmuyor benim de günüm geçti evlendiğimden beri ilk defa bu kadar. Gebe de değilim çok kötü bir durum hâlâ sökülmedi
EvetHepsi ayrı dert kadın olmak gerçekten çok zor
Amin canımEvetAllah yardımcımız olsun
ay inşallah senden olumlu haber alalım bariiTamam canım ben de adet olmayı bekliyorum bugün olmam gerek ya da yarın test yaptım bişey çıkmadı
doğru söylüyorsun canım olmadan olmuyor buna şükür, belki seninki geç döllenmedir kaç gün geciktiiKızlar üzülmeyin adet olmadan da olmuyor benim de günüm geçti evlendiğimden beri ilk defa bu kadar. Gebe de değilim çok kötü bir durum hâlâ sökülmedi