• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi ama test negatif

Adetlerim duzensiz canim ilişki uzarindende gecen süre bugun 9.gun
anladım kuzum benim umarım aynı anda alırız haberlerimizi ya... Valla 2. gün bugün olmadım sağ kasık ağrım oluyor adet ağrısı gibi, ama 1 saat sonra hop kayboluyor ve yine gwlmiyor. hayatımda
ilk kez yaşıyorum bunları

Dün gebelik testi negatifti bugün yapmadım bekliyorum bakalım gerçekten aynıyız senin ilk yazını okurken sanki beni anlatıyor dedim🤣
hahahahahaha ya ben dün sabah yapmıştım daha da ellemedim ovulasyon yaptım sadece bari onda çıksınn, istersen bir de onu dene, o testten öğrenenler de çok .. Adet olmazsak ne zaman kana gidelim onu söyle bana :D

hahahahahaha ya ben dün sabah yapmıştım daha da ellemedim ovulasyon yaptım sadece bari onda çıksınn, istersen bir de onu dene, o testten öğrenenler de çok .. Adet olmazsak ne zaman kana gidelim onu söyle bana :KK70:
Ovulasyon testi kullanmadım canım ya bence 1 haftayı fln gelince öyle yaptıralım benim pek umudum yok ama Allah büyük

Bundan haric varmi bi belirtin akinti falan
akıntım çok fazla var, dün beyaz gibiydi şimdi sarı oldu hiç bitmiyor akıntım normal adet günümden beri var. göğüslerim çok şiş ve kasık ağrım yokluyor arada ama ne gelen var ne giden :( geç döllenmede de aynı belirtiler mi var acaba biliyor musun

akıntım çok fazla var, dün beyaz gibiydi şimdi sarı oldu hiç bitmiyor akıntım normal adet günümden beri var. göğüslerim çok şiş ve kasık ağrım yokluyor arada ama ne gelen var ne giden :KK43: geç döllenmede de aynı belirtiler mi var acaba biliyor musun
Evet canim muhakkak vardir belirtiler regl belirtisi ile aynı zaten ama işte kişiden kişiye değişiyor kimi sıfır belirtiyle gebe oluyor kimi bütün belirtileri yaşıyor

Back