- 12 Haziran 2023
- 449
- 199
- 23
- 29
- Konu Sahibi rachelgreengeller
ayy aynıyız yaa ne olacak halimiz? ovülasyon testi yaptın mı ondan nasıl durum veya gebelik testiBende olmadım bugün 3. Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy aynıyız yaa ne olacak halimiz? ovülasyon testi yaptın mı ondan nasıl durum veya gebelik testiBende olmadım bugün 3. Gün
anladım kuzum benim umarım aynı anda alırız haberlerimizi ya... Valla 2. gün bugün olmadım sağ kasık ağrım oluyor adet ağrısı gibi, ama 1 saat sonra hop kayboluyor ve yine gwlmiyor. hayatımdaAdetlerim duzensiz canim ilişki uzarindende gecen süre bugun 9.gun
Dün gebelik testi negatifti bugün yapmadım bekliyorum bakalım gerçekten aynıyız senin ilk yazını okurken sanki beni anlatıyor dedimayy aynıyız yaa ne olacak halimiz? ovülasyon testi yaptın mı ondan nasıl durum veya gebelik testi
hahahahahaha ya ben dün sabah yapmıştım daha da ellemedim ovulasyon yaptım sadece bari onda çıksınn, istersen bir de onu dene, o testten öğrenenler de çok .. Adet olmazsak ne zaman kana gidelim onu söyle banaDün gebelik testi negatifti bugün yapmadım bekliyorum bakalım gerçekten aynıyız senin ilk yazını okurken sanki beni anlatıyor dedim
Ovulasyon testi kullanmadım canım ya bence 1 haftayı fln gelince öyle yaptıralım benim pek umudum yok ama Allah büyükhahahahahaha ya ben dün sabah yapmıştım daha da ellemedim ovulasyon yaptım sadece bari onda çıksınn, istersen bir de onu dene, o testten öğrenenler de çok .. Adet olmazsak ne zaman kana gidelim onu söyle bana
İkimizinde aynı şeyi yaşamasına şaşırdımhahahahahaha ya ben dün sabah yapmıştım daha da ellemedim ovulasyon yaptım sadece bari onda çıksınn, istersen bir de onu dene, o testten öğrenenler de çok .. Adet olmazsak ne zaman kana gidelim onu söyle bana
Bundan haric varmi bi belirtin akinti falananladım kuzum benim umarım aynı anda alırız haberlerimizi ya... Valla 2. gün bugün olmadım sağ kasık ağrım oluyor adet ağrısı gibi, ama 1 saat sonra hop kayboluyor ve yine gwlmiyor. hayatımda
ilk kez yaşıyorum bunları
sonucunuz ne olduHemen yapıyorum gülüm 1 dk
akıntım çok fazla var, dün beyaz gibiydi şimdi sarı oldu hiç bitmiyor akıntım normal adet günümden beri var. göğüslerim çok şiş ve kasık ağrım yokluyor arada ama ne gelen var ne giden geç döllenmede de aynı belirtiler mi var acaba biliyor musunBundan haric varmi bi belirtin akinti falan
canım üstteki mesajda görsel attım ovülasyon testinde 2.çizgi çıktı ama bugün gebelik testi yapmadım yarın yaparım olmazsamsonucunuz ne oldu
neden umudun yok belki geç döllenmedir bilemezsin kuzu adet olmadıkça umut vardır her zamanOvulasyon testi kullanmadım canım ya bence 1 haftayı fln gelince öyle yaptıralım benim pek umudum yok ama Allah büyük
Bilmiyorum ya hissetmiyorum ama 2 gündür midem bulanıyor vücudum bana oyun oynuyor sanki kasık ağrımda varneden umudun yok belki geç döllenmedir bilemezsin kuzu adet olmadıkça umut vardır her zaman
Evet canim muhakkak vardir belirtiler regl belirtisi ile aynı zaten ama işte kişiden kişiye değişiyor kimi sıfır belirtiyle gebe oluyor kimi bütün belirtileri yaşıyorakıntım çok fazla var, dün beyaz gibiydi şimdi sarı oldu hiç bitmiyor akıntım normal adet günümden beri var. göğüslerim çok şiş ve kasık ağrım yokluyor arada ama ne gelen var ne giden geç döllenmede de aynı belirtiler mi var acaba biliyor musun
gördüm şimdi :) ay ben de pazarı bekliyorum başkasının mutluluğu da benim mutluluğum oluyorcanım üstteki mesajda görsel attım ovülasyon testinde 2.çizgi çıktı ama bugün gebelik testi yapmadım yarın yaparım olmazsam
aynı şekilde canım beniim inşallah ikimiz de sağlıkla hamişizdiirgördüm şimdi :) ay ben de pazarı bekliyorum başkasının mutluluğu da benim mutluluğum oluyor
ben de anlamadım ki ( herkes birbirinden farklı, tek isteğim öğrenmek varsa da yoksa daEvet canim muhakkak vardir belirtiler regl belirtisi ile aynı zaten ama işte kişiden kişiye değişiyor kimi sıfır belirtiyle gebe oluyor kimi bütün belirtileri yaşıyor
aynı durumdayız yazmaktan sıkıldım ama öyle anlıyorum seni çok iyi hem de ama düzenliyse vardır kesin bir şey diye umut ediyorum sen de o umuda tutun eğer varsa hisseder umutsuzluüunuBilmiyorum ya hissetmiyorum ama 2 gündür midem bulanıyor vücudum bana oyun oynuyor sanki kasık ağrımda var
Ahh keşkeaynı durumdayız yazmaktan sıkıldım ama öyle anlıyorum seni çok iyi hem de ama düzenliyse vardır kesin bir şey diye umut ediyorum sen de o umuda tutun eğer varsa hisseder umutsuzluüunu
Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah kulaklarını boş bırakmasınHele sende bir şey yok mu sorusu.......