- 12 Haziran 2023
- 446
- 198
- 29
-
- Konu Sahibi rachelgreengeller
tatlım 20. gününde geç döllenme adı altında öğrenenler var bir sürü kişi yazmış sayfalara, adet olmadıysan umut var, belki yükselir.. bu ay hayatımda gecikmeyen ben stresten 2 gün gecikmişim meğer, en kötü durumda önümüzdeki aya bakarsın, stres yapma er geç ortaya çıkacak durumEvet bende beklemek istiyorum ama 5 gün gecikmesine rağmen kanda ve idrarda negatif çıktı onu geçtim kanda 1<20 ml çakınca dedim daha olmaz böyleyken bile ilerki günlerde olmazsam gene kan verim mi ki yükselir mi ondan emin olamadım 1.20 hiç gebelik yok diye bildiğim için vazgeçim dedim bendesizce ondan bile yükselir mi ki
kan verdiniz miKızlar merhaba. Benim adetim 20 gün gecikti. 5 gün önce test yaptım negatif çıktı. Geç döllenmemi nedir bilemedim. Hiç böyle gecikmem olmamıştı
tatlım ne yaptın gelen giden var mıBen de sizin gibiyim 3 gün gecikti testler negatif beklemedeyim umarım yükselir düzenli olarak sizin gebeliğiniz de
kuzum benim ya üzülme stres yaptığınla kalıyorsun, eğer hamile değilsen adet tarihin ileri atıyor, hamişsen de bebiş etkileniyorHâlâ adet olmadım ağlamaktan içim soldu
4 gün geciktim bugün kan verdim sonuç bekliyorum öğleden sonra 4 gibi çıkar dedilertatlım ne yaptın gelen giden var mı
haber ver bize de ayy hadi inşallah bari sen umut ol bize4 gün geciktim bugün kan verdim sonuç bekliyorum öğleden sonra 4 gibi çıkar dediler
Evde testler hep negatif benim hiç umudum yok ki kendimdenhaber ver bize de ayy hadi inşallah bari sen umut ol bize
olsun bir umut en azından belki geç döllenmedir bilemezsin kuzuu.. olmasa bile söktürücü verir doktor olur, bu aya bakarsınEvde testler hep negatif benim hiç umudum yok ki kendimden
Çarşambaya randevu aldım negatif çıkarsa kontrole gideceğim inşallah gerek kalmazolsun bir umut en azından belki geç döllenmedir bilemezsin kuzuu.. olmasa bile söktürücü verir doktor olur, bu aya bakarsın
inşallahhÇarşambaya randevu aldım negatif çıkarsa kontrole gideceğim inşallah gerek kalmaz
inşallahh(
Dualarımız seninle kuzum, enn hayırlısı neyse o olur hakkında inşallah sıkma canını moral bozmak yok kötü durumda bile. iyi durumdaysa zaten hep beraber sevineceğiiizDua edin bana lütfen çok ihtiyacım var
kaç gibi çıkar dediler sana sonuç içinDua edin bana lütfen çok ihtiyacım var
Sağol canım Allah razı olsunDualarımız seninle kuzum, enn hayırlısı neyse o olur hakkında inşallah sıkma canını moral bozmak yok kötü durumda bile. iyi durumdaysa zaten hep beraber sevineceğiiiz
16.00 gibi çıkar dediler hormon testi olunca geç çıkıyormuşkaç gibi çıkar dediler sana sonuç için
hadi bakalım inşallahhhh hayırlı haberler verirsin bize <316.00 gibi çıkar dediler hormon testi olunca geç çıkıyormuş
İnşallah canımhadi bakalım inşallahhhh hayırlı haberler verirsin bize <3
Maalesef sonuç negatif canımhadi bakalım inşallahhhh hayırlı haberler verirsin bize <3
Hadi yaa... Sağlık olsun kuzum kısmetse bu aya olur takip et bakalım gelecek mi adet.. Doktor söktürücü verir belkiMaalesef sonuç negatif canım