Regli günüm erken gebelik ve ovulasyon testim böyle adet olmadım belirtilerim kasık ağrısı. Hadi bayram hediyemizi alalım

Canım ne durumdasın bn kan veremedim adet olmadım bu arada sen kocaeli'de misin 41?
Yumurtlamaya göre dun adet olmam lazımdı ama olmadım uygulamaya göre yarjn sabah yada bu da gece adet olmam lazım karnımda agri oluyo ama gidip geliyo adet olacağım zamn kesintisiz agri olurdu ve çok uyusam da uykuya doyamiyorum bakalım nolucak ya hiç testte yapmadim ne haldeyim bilmiyorum

Yumurtlamaya göre dun adet olmam lazımdı ama olmadım uygulamaya göre yarjn sabah yada bu da gece adet olmam lazım karnımda agri oluyo ama gidip geliyo adet olacağım zamn kesintisiz agri olurdu ve çok uyusam da uykuya doyamiyorum bakalım nolucak ya hiç testte yapmadim ne haldeyim bilmiyorum
Merhaba ben de bugün regl olmam gerekiyordu olmadım yarın belki olurum ama hiç olcak gibi değilim karın ağrım vardı geçti. Akıntım var sarımsı beyaz kremsi. Gün içi test yaptım o da ikinci çizgi yok gibi beyaz gibi anlamış değilim. Kaç gün beklemeliyim sizce

Kızlar merhaba
Bende aynı durumdayım. Son adet tarihim 5 Mart 2 gündür gidip gelen ağrılarım var ama olamadım. Ben test yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor.
41 yaşındayım ve 4 defa tüp bebek denemem olumsuz oldu. 2 ay önce Bülent Tıraş prp ve eksozom yaptı bu ay da 6 doz majör ozon yaptırdım.
Sizce kaset test 3 günlük gecikmede çıkar mı?
Hepimizin hayırlı haberler aldığı bir ay olsun inşallah 🙏

Kızlar merhaba
Bende aynı durumdayım. Son adet tarihim 5 Mart 2 gündür gidip gelen ağrılarım var ama olamadım. Ben test yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor.
41 yaşındayım ve 4 defa tüp bebek denemem olumsuz oldu. 2 ay önce Bülent Tıraş prp ve eksozom yaptı bu ay da 6 doz majör ozon yaptırdım.
Sizce kaset test 3 günlük gecikmede çıkar mı?
Hepimizin hayırlı haberler aldığı bir ay olsun inşallah 🙏
Amin cnm erken gebelik testi çıkar bnce bn yarın alıp yapma niyetindeyim

Merhaba ben de bugün regl olmam gerekiyordu olmadım yarın belki olurum ama hiç olcak gibi değilim karın ağrım vardı geçti. Akıntım var sarımsı beyaz kremsi. Gün içi test yaptım o da ikinci çizgi yok gibi beyaz gibi anlamış değilim. Kaç gün beklemeliyim sizce
Benim kasık ağrım oluyor ara ara psikolojik mi bilmiyorum bu kadar ağrı vs normal miki

Benim akintilarim dun bitti bugün hiç yok gibi çoğu doktor beklenen adet bitsin öyle test verin diyolar benimde zorunlu olarak oyle olucak nöbetçi eczanede çok uzak yarin da test yapamicam

Gec döllenme olabiliyo ya beklenen adette yapılan kan testinde bazen düşük değer olabiliyor o değeri test bile goremeyebilr

Gec döllenme olabiliyo ya beklenen adette yapılan kan testinde bazen düşük değer olabiliyor o değeri test bile goremeyebilr
Ben normalde 3 gün kala yapmıştım tek çizgi cıkınca ümidi kesmiştim bugün olmayınca bi acabaya düştüm yarın da olmazsam tekrar edicem

Ya kendimizi çok dinliyoruz ondan sanırım benimde aklim hep karnımda
Aslında büyün mevzu çatlamadan sonra yükselen progesteron hormonu. Bu hormon yüzünden vücut ısısı yükseliyor göğüs hassasiyeti oluyor vs eğer tutunursa o zaman gebelik oluyor ama biz bunları da belirti sanıyoruz halbuki hepsi progesteron yüzünden

Benim akintilarim dun bitti bugün hiç yok gibi çoğu doktor beklenen adet bitsin öyle test verin diyolar benimde zorunlu olarak oyle olucak nöbetçi eczanede çok uzak yarin da test yapamicam
Benim akıntı yumurtlamadan beri var hatta geçen gün o kadar net geldi ki regl oldum sandım su an ara ara geliyor

Yalnız iç çamaşrımda hafif bi çizgi krem çok açık kahve karamel gibi leke gördüm 🥺

Back
X