Regl gecikmesi ama test negatif

17 gün boyunca adet görmedim ve testler hep negatif ti 20 günde tekrar yaptım test 2 çizgi gördüm hastaneye gittim kese yok dediler 2 gün sonra gel dediler gittim keseyi öyle gördük oysaki geç döllenme olmuş
Merhaba birşey sormak istiyorum ama benimde 5 gün gecikti henüz olmadım adet ama adetim olmama yakın lekelenme olmuştu az geçti şimdi bende beklemeyi düşündüm ama kan verdim 1,20 çoktı çok düşük yani yok bu sonradan değişir mi acaba

Kızlar merhaba. Benim adetim 20 gün gecikti. 5 gün önce test yaptım negatif çıktı. Geç döllenmemi nedir bilemedim. Hiç böyle gecikmem olmamıştı

Üstüne mi gördün acaba biraz daha bekle eğer olmaz isen birdaha kan testi ver yeni oluştu ise belki kanda çıkmaya bilir benim ilk hamileliğimde de adetime 3 4 gün kala hafif kahverengi akıntı oldu ağrısız normalde benim adetim aşırı sancılı olurdu normal bir vajinal akıntı gibi bir kaç damla oldu geçti şüphe etmedim hamilelikten beni en büyük ablam uyandırdı üstüne görmüş olabilir sin diye garanti olsun diye 1 hafta bekledim erken gebelik testi yaptım 1 2 gün sonrada beta hcg verdim pozitif çıktı

Evet bende beklemek istiyorum ama 5 gün gecikmesine rağmen kanda ve idrarda negatif çıktı onu geçtim kanda 1<20 ml çakınca dedim daha olmaz böyleyken bile ilerki günlerde olmazsam gene kan verim mi ki yükselir mi ondan emin olamadım 1.20 hiç gebelik yok diye bildiğim için vazgeçim dedim bende sizce ondan bile yükselir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…