Regl gecikmesi ama test negatif

Aynı şeyi yaşadım bugün 2 gün gecikmeyle kaset test yaptım sabah negatifti ama kasık ağrım var midemde bi hassaslık var ama galiba hamile değilim olsa çıkardı

Aynı şeyi yaşadım bugün 2 gün gecikmeyle kaset test yaptım sabah negatifti ama kasık ağrım var midemde bi hassaslık var ama galiba hamile değilim olsa çıkardı
Canim inşallah hamişsindir hic öyle dusunme bir arkadasimin regli hic sasmazdi 3 gun gevikmesinoldu test yaptı negatif arada 5 gün geçti tekrar yaptı pozitifti yani hic belli olmaz inşallah bu ay hepimiz gebe kalmis oluruz

Canim inşallah hamişsindir hic öyle dusunme bir arkadasimin regli hic sasmazdi 3 gun gevikmesinoldu test yaptı negatif arada 5 gün geçti tekrar yaptı pozitifti yani hic belli olmaz inşallah bu ay hepimiz gebe kalmis oluruz
İnşallah canım ya rabbim herkese nasip etsin insan üzülüyor tabi negatif görünce

İnşallah canım ya rabbim herkese nasip etsin insan üzülüyor tabi negatif görünce
Amin canim benim inşallah bende 4 senelik evliyim 5 kaybim var biri bos gebelik digerleri kimyasal bunlsri hep 3 4 ay arayla yaşadım son bir senedir de gebe kalamadim doğuya tayin olunca doğru düzgün doktor yok gitmedik ama artık bu sene doktor yolu gorundu bize ha düşüklerin sebebi bulunamadi cesitli testler yaptk ama hep kendiliginden olsun diye bekledik

Kuzum hiç üzülme vardır Allah'ın bir bildiği.. ben inanıyorum en kısa zamanda hayırlısıyla olacak sadece doğru zamanını bekliyor keratalar

İlk idrarla yapma ama sivi alimina dikakt et ama gebelik testin varsa sabah yap ilk idrarla bende yapacam ama benim daha ovalüsyon 9.gunu olacak umudum yok ama bugun yaptm negatifti hcg
Hııı bir tık daha beklemen gerekebilir senin kuzu ama yine de yap bakalım, ben anca yarın gün içinde testi alır ertesi gün yaparım iyice anlaşılsım diye

Bende 1 yıldır hamile kalamadım bizde doğu görevindeyiz doktora da gidemiyorum merkeze çok uzağız rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah kavuşuruz bir gün bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…