- 3 Ocak 2021
- 3.677
- 1.153
- 83
- 35
- Konu Sahibi rachelgreengeller
-
Öyle yap canim benim test bolca aldigimdan duramiyorum bagimlilik yaptıHııı bir tık daha beklemen gerekebilir senin kuzu ama yine de yap bakalım, ben anca yarın gün içinde testi alır ertesi gün yaparım iyice anlaşılsım diye
İnşallah canim inşallahKuzum hiç üzülme vardır Allah'ın bir bildiği.. ben inanıyorum en kısa zamanda hayırlısıyla olacaksadece doğru zamanını bekliyor keratalar
Öyle cabim bizde 1.5 senedir dogudayiz calisiyorum vakitte olmadı bide ilk 3 senedeki dusukleri 3 4 ay arayla yapinca hep kendiliginden olur diye bekledim son bir senedir hoc gebe kalamadimBende 1 yıldır hamile kalamadım bizde doğu görevindeyiz doktora da gidemiyorum merkeze çok uzağız rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah kavuşuruz bir gün bebişlere
Demekki yinede gebe kalabiliyorsun bende hiç olmadı test yapmaktan kaçıyorum resmen ya böyle belirti varken acaba var mı bebek diye insan mutlu oluyor ama test yapınca her defasında çok kötü oluyorum rabbim her isteyene tez vakitte nasip etsin inşallahÖyle cabim bizde 1.5 senedir dogudayiz calisiyorum vakitte olmadı bide ilk 3 senedeki dusukleri 3 4 ay arayla yapinca hep kendiliginden olur diye bekledim son bir senedir hoc gebe kalamadim
Amin canim inşallah bir senedir deniyosan hic takma inan olur yakın arkadaşımın bi sorunu yoktu1.5 yıl sonunda oldu yani kiminin 2 sene yani degisiyor hatta bugun tanidigim birinin hamile oldugunu ogredim ve tadavisiz 5 senedir evli daha once cesitli tedaviler oldu olmadı ama kendiliginden gebe kalmis şuna inaniyorum Allah nasip etmisse oluyor gerisi bosDemekki yinede gebe kalabiliyorsun bende hiç olmadı test yapmaktan kaçıyorum resmen ya böyle belirti varken acaba var mı bebek diye insan mutlu oluyor ama test yapınca her defasında çok kötü oluyorum rabbim her isteyene tez vakitte nasip etsin inşallah
İnşallah canım moral oldunuz teşekkür ederim bazen insanın en yakını bile anlamıyor yaşayan anlar sizin gibi benim gibiAmin canim inşallah bir senedir deniyosan hic takma inan olur yakın arkadaşımın bi sorunu yoktu1.5 yıl sonunda oldu yani kiminin 2 sene yani degisiyor hatta bugun tanidigim birinin hamile oldugunu ogredim ve tadavisiz 5 senedir evli daha once cesitli tedaviler oldu olmadı ama kendiliginden gebe kalmis şuna inaniyorum Allah nasip etmisse oluyor gerisi bos
Aynen öyle canim yasamayan kolay elde eden asla anlayamaz..iyi geldiysem ne mutlu Allah'ım 2024 de kucaklarimizda bebegimizle gecirsin insallahİnşallah canım moral oldunuz teşekkür ederim bazen insanın en yakını bile anlamıyor yaşayan anlar sizin gibi benim gibi
İnşallah canımAynen öyle canim yasamayan kolay elde eden asla anlayamaz..iyi geldiysem ne mutlu Allah'ım 2024 de kucaklarimizda bebegimizle gecirsin insallah
Kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım.. en yakınların bile sürekli takma olur vs diyorlar geçiştiriyorşar sankiİnşallah canım moral oldunuz teşekkür ederim bazen insanın en yakını bile anlamıyor yaşayan anlar sizin gibi benim gibi
AMİİİN İNŞALLAHAynen öyle canim yasamayan kolay elde eden asla anlayamaz..iyi geldiysem ne mutlu Allah'ım 2024 de kucaklarimizda bebegimizle gecirsin insallah
Aynen öyle daha erken fln diyorlar o hayal kırıklığı çok kötü bişey her ay bunu yaşamakKesinlikle katılıyorum sana arkadaşım.. en yakınların bile sürekli takma olur vs diyorlar geçiştiriyorşar sanki
Bir de etrafındaki herkes hamileyken takmamak hiç kolay olmuyorKesinlikle katılıyorum sana arkadaşım.. en yakınların bile sürekli takma olur vs diyorlar geçiştiriyorşar
Hele sende bir şey yok mu sorusu.......Bir de etrafındaki herkes hamileyken takmamak hiç kolay olmuyor
Benimde dunden beri akinti rengim değişti once su gibiydi sadece ıslaklık vardi dün akşamdan beri beyaz ama az şekilde var krem kivaminda az önce test yaptm erken gebelik ve sonuc negatifKızlar ne durumdasınız? benim akıntım arttı ama hala olmadım. Sizde durumlar nasıl
kuzum adet günün ne zaman tam olarak, şüpheli ilişki üzerinden en az 10-12 gün geçmesi gerekiyormuş testte çıkması içinVe hic bir agrimda yok iyiyim yani göğüs ağrısı arada gelen kasik ağrısı iki gündür yoklar
Adetlerim duzensiz canim ilişki uzarindende gecen süre bugun 9.gunkuzum adet günün ne zaman tam olarak, şüpheli ilişki üzerinden en az 10-12 gün geçmesi gerekiyormuş testte çıkması için
Sen ne durumdasin kuzumkuzum adet günün ne zaman tam olarak, şüpheli ilişki üzerinden en az 10-12 gün geçmesi gerekiyormuş testte çıkması için
Bende olmadım bugün 3. GünKızlar ne durumdasınız? benim akıntım arttı ama hala olmadım. Sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?