- 12 Haziran 2023
- 446
- 198
- 29
-
- Konu Sahibi rachelgreengeller
Canimsin inşallah hamilesindir bende dün feci kasik ağrısı oldu adet oluyorum heralde dedim olmadi ama ve bende normalde adet oncesi ağrı ceken biri deilim 10 gündür göğüslerim acıyordu o dün itibariyle geçti bilmiyorum regl desem böyle şeyler yasamam normaldeMerhaba kızçeler yine benHayatımda ilk defa adetim gecikti. Normalde hep zamanında saat gibi olurdum. Adet tarihimden önceki 2 gün her an adet olacakmış gibi hiç geçmeyen kasık ve karın ağrılarım oldu. Tamam şimdi oldum dedim hep ama olmadım. Bu ağrılara sol kasığımda her adım attığımda yumru gibi orada duran bir ağrı eşlik etti. Bugün hala hafiften var. Ağrılarım durdu devam etmiyor, akıntım da beyaza döndü. Sabah test yaptım çıkmadı. Gecikmenin kaçıncı günü test yapmalıyım? Kaset testte kaç gün sonra çıkar? Umutsuzluğa kapılmalı mıyım daha pozitife dönmez mi yoksa Tecrübesi olan veya aynı durumu yaşayan?
Kuzum inşallah hamişsindir sen de, regl günün ne zaman? Geçti mi senin de?Canimsin inşallah hamilesindir bende dün feci kasik ağrısı oldu adet oluyorum heralde dedim olmadi ama ve bende normalde adet oncesi ağrı ceken biri deilim 10 gündür göğüslerim acıyordu o dün itibariyle geçti bilmiyorum regl desem böyle şeyler yasamam normalde
17 gün boyunca adet görmedim ve testler hep negatif ti 20 günde tekrar yaptım test 2 çizgi gördüm hastaneye gittim kese yok dediler 2 gün sonra gel dediler gittim keseyi öyle gördük oysaki geç döllenme olmuşMerhaba kızçeler yine benHayatımda ilk defa adetim gecikti. Normalde hep zamanında saat gibi olurdum. Adet tarihimden önceki 2 gün her an adet olacakmış gibi hiç geçmeyen kasık ve karın ağrılarım oldu. Tamam şimdi oldum dedim hep ama olmadım. Bu ağrılara sol kasığımda her adım attığımda yumru gibi orada duran bir ağrı eşlik etti. Bugün hala hafiften var. Ağrılarım durdu devam etmiyor, akıntım da beyaza döndü. Sabah test yaptım çıkmadı. Gecikmenin kaçıncı günü test yapmalıyım? Kaset testte kaç gün sonra çıkar? Umutsuzluğa kapılmalı mıyım daha pozitife dönmez mi yoksa Tecrübesi olan veya aynı durumu yaşayan?
Ayyyy inşallah öyledir benim de yaa Allah bağışlasın kuzum <317 gün boyunca adet görmedim ve testler hep negatif ti 20 günde tekrar yaptım test 2 çizgi gördüm hastaneye gittim kese yok dediler 2 gün sonra gel dediler gittim keseyi öyle gördük oysaki geç döllenme olmuş
İşte benim o bellisiz duzensizligim var zamani genelde değişiyorKuzum inşallah hamişsindir sen de, regl günün ne zaman? Geçti mi senin de?
en kötüsü de beklemek o zaman.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..İşte benim o bellisiz duzensizligim var zamani genelde değişiyor
Allahım sanada müjdeli haberler almayı nasip etsin inşlh allahtan ümidini kesme hamilelik benim aklıma gelen en son olasılık tı ne mide bulantısı ne başka bir belirti duyduğumda da şok olduk bence en garantisi kan tahlili orada net çıkarAyyyy inşallah öyledir benim de yaa Allah bağışlasın kuzum <3
Amin canim inşallahen kötüsü de beklemek o zaman.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Doğru söylüyorsun 2-3 gün daha olmazsam kan testine gideceğim direktAllahım sanada müjdeli haberler almayı nasip etsin inşlh allahtan ümidini kesme hamilelik benim aklıma gelen en son olasılık tı ne mide bulantısı ne başka bir belirti duyduğumda da şok olduk bence en garantisi kan tahlili orada net çıkar
Peki o 17 gün boyunca belirtiniz var mıydı17 gün boyunca adet görmedim ve testler hep negatif ti 20 günde tekrar yaptım test 2 çizgi gördüm hastaneye gittim kese yok dediler 2 gün sonra gel dediler gittim keseyi öyle gördük oysaki geç döllenme olmuş
Belirtiler devam ediyorsa tekrar yapınMerhaba kızçeler yine benHayatımda ilk defa adetim gecikti. Normalde hep zamanında saat gibi olurdum. Adet tarihimden önceki 2 gün her an adet olacakmış gibi hiç geçmeyen kasık ve karın ağrılarım oldu. Tamam şimdi oldum dedim hep ama olmadım. Bu ağrılara sol kasığımda her adım attığımda yumru gibi orada duran bir ağrı eşlik etti. Bugün hala hafiften var. Ağrılarım durdu devam etmiyor, akıntım da beyaza döndü. Sabah test yaptım çıkmadı. Gecikmenin kaçıncı günü test yapmalıyım? Kaset testte kaç gün sonra çıkar? Umutsuzluğa kapılmalı mıyım daha pozitife dönmez mi yoksa Tecrübesi olan veya aynı durumu yaşayan?
Hâlâ olmadım ve felaket şiş hissediyorum kendimi, kasık ağrılarım da devam ediyorBelirtiler devam ediyorsa tekrar yapın
Ayrıca akıntım da başladı, hamile olanların anlattıkları şekilde beyaz vs. Bilemiyorum devam ederse kan vereceğim sanırım. İnşallah geç döllenmedirBelirtiler devam ediyorsa tekrar yapın
Belirtiler devam ediyorsa tekrar yapın
Canımm ovalüsyon denesene biHâlâ olmadım ve felaket şiş hissediyorum kendimi, kasık ağrılarım da devam ediyorevde sadece ovülasyon testi var onu mu denesem? Bazıları onunla öğreniyorlr gebeliği
Şimdi mi deneyeyim yoksa yarın ilk idrarla mıCanımm ovalüsyon denesene bi
Şimdi dene canim ilk idrarla yapmayin derler ama bi dene bence at bakalim kopkoyu olmasada koyuya yakın bile ciksa olabilir benim denemisligim varŞimdi mi deneyeyim yoksa yarın ilk idrarla mı
Hemen yapıyorum gülüm 1 dkŞimdi dene canim ilk idrarla yapmayin derler ama bi dene bence at bakalim kopkoyu olmasada koyuya yakın bile ciksa olabilir benim denemisligim var