-
- Konu Sahibi rachelgreengeller
Henüz vermedim. Ve hala adet olmadım. Beyaz akıntım var. Arada sarı oluyor anlamadım. Cuma gününe randevu aldım. Bakalımkan verdiniz mi
0.100 çıkmış canım 2 3 bişey çıksa yine bi ümit diyeceğim ama hiç ümit yok önümüzdeki aylara inşallahHadi yaa... Sağlık olsun kuzum kısmetse bu aya olur takip et bakalım gelecek mi adet.. Doktor söktürücü verir belkideğerin kaç çıktı peki
aynen öyle gülüm bakalım kadın doğum ne diyecek neden olmadığın hakkında, söktürücü verir muhtemelen0.100 çıkmış canım 2 3 bişey çıksa yine bi ümit diyeceğim ama hiç ümit yok önümüzdeki aylara inşallah
hadi bakalım inşallah her şey gönlünce olur canım da hamilesindir <3 lütfen yaz sonucunu buraya olur muHenüz vermedim. Ve hala adet olmadım. Beyaz akıntım var. Arada sarı oluyor anlamadım. Cuma gününe randevu aldım. Bakalım
Düm gece lekenme oldu ben başlıyor sandım sabah kalktım hiç bişey yok az leke geldi sadeceaynen öyle gülüm bakalım kadın doğum ne diyecek neden olmadığın hakkında, söktürücü verir muhtemelen
peki ağrın vs var mı olacakmışsın gibi hisDüm gece lekenme oldu ben başlıyor sandım sabah kalktım hiç bişey yok az leke geldi sadece
normalde bu ilaç sonrası kaç günde olman öngörülüyorbende tarlusal kullandım bugun 10. günüm hala adet olmadım
ilaç kullanırken adet olanda var bittikten sonraki 7 gün içinde olanda var. ama doktorum bekle dedi 10 gün oldunormalde bu ilaç sonrası kaç günde olman öngörülüyor
ayyyy kuzuum benim üzülme vardır Allah'ın bir bildiği, bir iki gğne olmazsan tekrar görün doktoratestimde negatif ovülasyonda negatif herşey negatiffffffffff
ilaç kullanırken adet olanda var bittikten sonraki 7 gün içinde olanda var. ama doktorum bekle dedi 10
vardır gülüm Allah'tan umut kesilmez ne zamandır deniyorsunuz kaç ay oldudoktora gitmekten bunaldımbeklemekten başka çarem yok.. pcosum hem adet olamıyorum hem gebe kalamıyorum ah ah...neyse vardır Rabbimin bir bildiği
Yok gece hafif vardı sabah kalktığımda hiç ağrım yoktupeki ağrın vs var mı olacakmışsın gibi his
Normalde gecikir misin pcos faln var mıYok gece hafif vardı sabah kalktığımda hiç ağrım yoktu
Pcos yok hep günü gününe olur çok nadir 1 gün erken ya da geç olabilirNormalde gecikir misin pcos faln var mı
doktora gidince yaz bize ne dediğini merak ettim ben dePcos yok hep günü gününe olur çok nadir 1 gün erken ya da geç olabilir
Adet başladı sonunda doktor gecikme normal olabilir böyle dedi kist falan yokmuş hormon testi yaptıdoktora gidince yaz bize ne dediğini merak ettim ben de
Amin inşallah. Çok sağol canım seninde gönlünce olsun inşallah. Bakalım. Daha gelen giden yok. Hayatımda ilk defa bu kadae gecikmem oldu. 51 gündür adet olmuyorum. 24 gün geciktihadi bakalım inşallah her şey gönlünce olur canım da hamilesindir <3 lütfen yaz sonucunu buraya olur mu