Gebelik belirtileri

Mucizemibekliyoruum

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
505
136
18
24
Kızlar öncelikle sormak istediklerim var. Biraz da muhabbet amaçlı açtım bu konuyu fikirlerimizi paylaşalım diye. Hamile olanlar hangi belirtiyle test yaptı. Benim reglim 2 gün gecikti göğüs hassasiyeti dışında hiç bi belirtim yok sadece akıntım biraz fazla o kadar. Yani illa ki kasık ağrıları olmak zorunda mı? Bulantı baş dönmesi kusma olmalı mı yani? Yada ne biliyim bel ağrısı sırt ağrısı. Bu ay yumurtlama takip etmedim ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum. Fikirleri olanlar yazsın okumaya ihtiyacım var 🤣♥️

Merhaba. Ben reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım. Bu ay olacağını çok hissediyordum. Regl belirtilerim olmayınca da test yapmak istedim. Pozitif çıktı çok şükür. Şu an değerim güzel bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Umarım bir aksilik çıkmaz. Bir kimyasal gebelik geçmişim var çünkü. Biraz korkulu durumdayım. Hâlâ tam sevinemiyorum. Benim belirtilerim arasında şu an sol kasık ağrısı, akıntı ve aşırı uyku hali var ama bu herkeste aynı olacak diye bir şey yok bence. Herkesin süreci farklı çünkü. Ama genel olarak belirtiler böyle seyrediyormuş. İnşallah siz de sevindirici haberi alırsınız da çifte bayram yaşarsınız 🤲🏻🌸

Merhaba. Ben reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım. Bu ay olacağını çok hissediyordum. Regl belirtilerim olmayınca da test yapmak istedim. Pozitif çıktı çok şükür. Şu an değerim güzel bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Umarım bir aksilik çıkmaz. Bir kimyasal gebelik geçmişim var çünkü. Biraz korkulu durumdayım. Hâlâ tam sevinemiyorum. Benim belirtilerim arasında şu an sol kasık ağrısı, akıntı ve aşırı uyku hali var ama bu herkeste aynı olacak diye bir şey yok bence. Herkesin süreci farklı çünkü. Ama genel olarak belirtiler böyle seyrediyormuş. İnşallah siz de sevindirici haberi alırsınız da çifte bayram yaşarsınız 🤲🏻🌸
Ayyy çok teşekkür ederim sizin de sağlıkla gelsin inşallah. Benimde adet belirtim yok adet olacaksam da keşke gecikmeden olsam daha fazla düzenim şaşmaz en azından diyorum hep

Belirtilerim sizle aynı hatta şu an alt karın ağrım var adetim ıkı gündür gecıkıyor test yaptım dün negatıftı bır daha test yapmaya korkuyorum doktorlarda bır hafta gecıkınce kan verın dıyor kan verıp vermemede de kararsızım benim enden teste yansımıyor ümitlenmesem mi normalde adetim hiç gecikmez

kızlar merhabalar yardımcı olurmusunuz benm adetıme ıkıgun var bas donmem gogus uclarım baya koyulastı agırıyor alt karnım sırtık agırıyor gebelık testı 5 tane yaptım 2 dakıka ıcınde hemen cıkıyor ama az bıraz sılık sızce varmıdır gebelık genelde hcg yukseldıkce koyulasır dıye okudum yardımcı olurmusunuz

bende dıs gebelık gecırdım ineyle dusurdum ve korundun bıraktım bu ay hıslerım var gozlerım karalarınıyor alt karnım agırıyor sırtım gogus uclarım baya koyulastı test yaptım 5 adet 2 dakıkada hemen cıktı ama az sılikti sizce varmı sızın test nasıl cıktı soylermısınıx

bende dıs gebelık gecırdım ineyle dusurdum ve korundun bıraktım bu ay hıslerım var gozlerım karalarınıyor alt karnım agırıyor sırtım gogus uclarım baya koyulastı test yaptım 5 adet 2 dakıkada hemen cıktı ama az sılikti sizce varmı sızın test nasıl cıktı soylermısınıx
Benim testlerim bu şekildeydi

Eklentiler

• IMG_0078.webp
    IMG_0078.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_0068.webp
    IMG_0068.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba ne kadar süre korundunuz bende dış gebelik gecirdim bu ayla birlikte 7. Adetimi geciricem insallah. Korkuyorum bazi testler vs yaptirdik 1 yil dolsun bebegi oyle dusunelim dedik ama bir cok kisiye hep soruyorum ne kadar korundunuz merak ettim

Merhaba ne kadar süre korundunuz bende dış gebelik gecirdim bu ayla birlikte 7. Adetimi geciricem insallah. Korkuyorum bazi testler vs yaptirdik 1 yil dolsun bebegi oyle dusunelim dedik ama bir cok kisiye hep soruyorum ne kadar korundunuz merak ettim
benm doktorum 3 ay korunmam yeterlı oldugunu soyledı 3 adeeten sonra korunmayı bıraktım

inanın korkuyorm adett gunum cuma gunu bakalım ozamanda olmazsam gıdıp verıcem dıs gebelık gecırdıgım ıcın korkuyorm yıne olur dıye
Allah büyük icini ferah tu
benm doktorum 3 ay korunmam yeterlı oldugunu soyledı 3 adeeten sonra korunmayı bıraktım
Rabbim saglikli bebisler nasip etsin insallah hepimize 😊 cevap icin tesekkur ederim 🌸

Back
X