- 25 Eylül 2024
- 1.026
- 516
- 38
- 28
Evet ben de öyle sandımBenim akıntı bi gün öyle oldu regl oldum tmm dedin gittim olmamıştm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de öyle sandımBenim akıntı bi gün öyle oldu regl oldum tmm dedin gittim olmamıştm
Regl oldun mu canım son durumun ne, benim bi kere regl den bir gün once aynı dediğin akıntı gelmişti ertesi gün olmuştumYalnız iç çamaşrımda hafif bi çizgi krem çok açık kahve karamel gibi leke gördüm![]()
8ine randevu aldım 5gundur regli olmadım test yaptım çıkmadı acaba acile gtsem beta yaparlarmiDurumun nedir cnm
Geçikme bekliyorum canım test yapmadım öyle belirtili bir şikayetimde yok sizde durum nasılŞuan ne durumdasın cnm bnm çatlama 17marttı
Merhaba adet oldunuz mu acaba ya da kan verdiniz miYok kan veremedim aciller almiyo diye biliyorum haftayı beklicem ve yarın adet tarihim olması lazım adet olmazsam pazartesi kan vericem evet kocaelideyim
Evet bu haftalarda mahfoldum şişlik göğüs ağrısı halsizlik mahfetti şimdi 10 haftalık olduk azaldı çok şükürNormalde ilk haftalarda çok belirti olmazmış ama sivilceyi bile belirtiden sayanları gördüm sasirdim 6.7.haftada daha çok belirti oluyomuş
Oldum maalesef testler yalancı pozitif göstermişMerhaba adet oldunuz mu acaba ya da kan verdiniz mi
Dua edin bana da hamile kalayım bu ay kalamadımEvet bu haftalarda mahfoldum şişlik göğüs ağrısı halsizlik mahfetti şimdi 10 haftalık olduk azaldı çok şükür
İnşallah kuzum çok amin Allahım isteyen kadınlarımızın kucağını boş bırakmasınDua edin bana da hamile kalayım bu ay kalamadım
Aminnnİnşallah kuzum çok amin Allahım isteyen kadınlarımızın kucağını boş bırakmasın
Rabbim tez vakit hemen bu ay sağlıkla kolaylıkla keyifle hamile olmanı nasip etsin cnmDua edin bana da hamile kalayım bu ay kalamadım
Regl olmadım ama test de yapamadım kan da veremedim bayram tatili diye ovulasyon testi vardı elimde o pik gösteriyorduRegl oldun mu canım son durumun ne, benim bi kere regl den bir gün once aynı dediğin akıntı gelmişti ertesi gün olmuştum
Nedir son durumunuz, bende KocaeliYok kan veremedim aciller almiyo diye biliyorum haftayı beklicem ve yarın adet tarihim olması lazım adet olmazsam pazartesi kan vericem evet kocaelideyim
Zeyzey görünce aklıma arkadaşım geldiYok kan veremedim aciller almiyo diye biliyorum haftayı beklicem ve yarın adet tarihim olması lazım adet olmazsam pazartesi kan vericem evet kocaelideyim
Siz kocaeli nerdesiniz bn derinceNedir son durumunuz, bende Kocaeli![]()
İzmit bende , Klomen kullandım bu ay şuan yumurtlama günüm bitiyor duphastonda verdi başladım bakalım bu ay bizi neler bekliyorSiz kocaeli nerdesiniz bn derince
Doktor'un kim inş hayırlı haberlerini hemen alırızİzmit bende , Klomen kullandım bu ay şuan yumurtlama günüm bitiyor duphastonda verdi başladım bakalım bu ay bizi neler bekliyor
Konak hastanesi Gülçin doktorum , inşallah bakalım bat 23nisan daha varDoktor'un kim inş hayırlı haberlerini hemen alırız
Ben de orda bahar hanıma gitmeyi düşündüm hangisi iyi acabaKonak hastanesi Gülçin doktorum , inşallah bakalım bat 23nisan daha var
Ben Gülçin hanımı öneririm şahsen bahar hanıma hiç gitmedim bir şey diyemem ama konakta bütün doktorları biliyorum Gülçin hanıma güveniyorumBen de orda bahar hanıma gitmeyi düşündüm hangisi iyi acaba