❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Kızlar belki bazılarınızın kafası karışacak ama ben yine de söylemek istiyorum. Benim aşılama olduğu için yani aslında fsh içeren yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandığım için de yaşamış olabilirim bu belirtileri. Temkinli yaklaşın ama aklınızda bir yerde de dursun. Ben aşılama sonrası üçüncü ve dördüncü gün adet olacakmışım gibi kasıkta ağrı hissettim. Göğüslerim hassaslaştı. Bu kasık sancılarım devam etti. Aşılmadan sonra 10. Gün tamam adet oldum dedim çünkü çok ağrıyorudu. 10. Gün sivilcem çıktı iyice ümidimi yitirdim. Sonra bir sivilce daha bir tane daha bir baktım sivilcelerde vücudum. Yüzümde üç tane sırtımda bir iki tane. Akıntım da hep oldu beyaz bir akıntı. Endişelerle üç gün geçirdim hep adet olacağım sandım. Yalnız 13. Gün ciddi halsizlik hissettim. 13. Gün idrarda silik hayalet var mı yok mu belli olmayan bir çizginin ardından betahcg 21,7 çıktı.o gece çık sancım oldu. 15. Gün sonuç 35,6 çıktı karalar bağladım. 16. Gün yine yumurta çatlayınca şeffaf akıntı olur ya hani onlardan oldu acaba dedim bitiyor mu? 17.gün 78,6 çıktı oh dedim. 20. Gün 256,6 çıktı. Adet olacakmışım gibi küçük sancılar seyrelmekle ve Ağrı'ların şiddeti azalmakla birlikte devam ediyor. Dört gündür çok çok çok uykum var, koku hassasiyetin başladı iki gündür! Allah hepinizin umudunu gerçekle buluştursun İNŞALLAH.

Valla oldum olcam sanıyorum bende ama bu kanamaya anlam veremiyorum..
Rabbim yüzümüzü güldürsün..

Amin kuzucum belki de bir başlangıç kanamasıdır.
Bilmiyorum balım ya..
Geçen ay da pembe pembe geldi ama o yoğundu hani fazlaydı bu çokk az.. Bide o 24 saat içinde kırmızıya döndü söküldü.. Bu taa pazar gününden beri sökülmedi.. Nokta nokta.. Bide her zaman değil üç kere falan gördüm pazardan beri

KIZLAR hadi batlarımızı beraber savalım başımızdan
Benim gibi heyecandan yerinde duramayanlar gelin bakalım beraber gün sayalım

Bana katılmak isteyen yazsın

içinizde pko olupta hamile kalanınız var mı kızlarrr 3 yıllık evliyim yaş 28 hamile olanların duası kabul olur derler bizlere dua edin ne olur

NİCKNAME - BAT

1. @Aslanparcasi _________HAMİŞ
  2. YASMINAAA _________HAMİŞ
  3. lale_cik ____________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ______HAMİŞ
  5. duyguserhat _________HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ______HAMİŞ
  7. L Laydrosa ___________HAMİŞ
  8. Petunyasemen _______HAMİŞ
  9. suzansu ____________HAMİŞ
  10. @_Dusler_Akedemisi_ ___HAMİŞ
  11. Kilim ve tohum ________HAMİŞ
  12. Princess91 _________2 ağustos
  13. @ilkemmmmm _______ 2 ağustos
  14. Emineeemm _______4 ağustos
  15. @Pinkhouselife61 ____ 5 ağustos
  16. Jassgiller ________11 ağustos
  17. ada_aras _________17 ağustos
  18. M Mavisareg ________17 ağustos
  19. masal2994 _______19 Ağustos
  20. baldudakk ________21 ağustos
  21. S Sunflower88 ______23 ağustos
  22. @nisandeniz _______25 ağustos
  23. @ahucansu28 _______28 ağustos
  24. @Love5 ___________30 ağustos
  25. aaynaa ____________3 eylül
  26. Zilan92 _________Beklemede
  27. @sidree ___________Beklemede
  28. moonlight2135 _____Beklemede
  29. @Duam23 _________Beklemede
  30. adyas ___________Beklemede
  31. htc_tfk __________Beklemede
  32. Bihter34 _________Beklemede
  33. Enise54 _________Beklemede
  34. D dl3434 __________Beklemede
  35. M Mlgm55 _________Beklemede
  36. K Knptr ___________Beklemede
  37. Z zeplin88 _________Beklemede
  38. bahar1989 ________Beklemede
  39. askininaskisi ______Beklemede
  40. -Lidya- __________Beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…