- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.001
Bende hala tık yok bat +1 oldu testte bişey çıkmadı kısmet bakalım Can'ım
Valla oldum olcam sanıyorum bende ama bu kanamaya anlam veremiyorum..Kızlar belki bazılarınızın kafası karışacak ama ben yine de söylemek istiyorum. Benim aşılama olduğu için yani aslında fsh içeren yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandığım için de yaşamış olabilirim bu belirtileri. Temkinli yaklaşın ama aklınızda bir yerde de dursun. Ben aşılama sonrası üçüncü ve dördüncü gün adet olacakmışım gibi kasıkta ağrı hissettim. Göğüslerim hassaslaştı. Bu kasık sancılarım devam etti. Aşılmadan sonra 10. Gün tamam adet oldum dedim çünkü çok ağrıyorudu. 10. Gün sivilcem çıktı iyice ümidimi yitirdim. Sonra bir sivilce daha bir tane daha bir baktım sivilcelerde vücudum. Yüzümde üç tane sırtımda bir iki tane. Akıntım da hep oldu beyaz bir akıntı. Endişelerle üç gün geçirdim hep adet olacağım sandım. Yalnız 13. Gün ciddi halsizlik hissettim. 13. Gün idrarda silik hayalet var mı yok mu belli olmayan bir çizginin ardından betahcg 21,7 çıktı.o gece çık sancım oldu. 15. Gün sonuç 35,6 çıktı karalar bağladım. 16. Gün yine yumurta çatlayınca şeffaf akıntı olur ya hani onlardan oldu acaba dedim bitiyor mu? 17.gün 78,6 çıktı oh dedim. 20. Gün 256,6 çıktı. Adet olacakmışım gibi küçük sancılar seyrelmekle ve Ağrı'ların şiddeti azalmakla birlikte devam ediyor. Dört gündür çok çok çok uykum var, koku hassasiyetin başladı iki gündür! Allah hepinizin umudunu gerçekle buluştursun İNŞALLAH.
Amin kuzucum belki de bir başlangıç kanamasıdır.Valla oldum olcam sanıyorum bende ama bu kanamaya anlam veremiyorum..
Rabbim yüzümüzü güldürsün..
Bilmiyorum balım ya..Amin kuzucum belki de bir başlangıç kanamasıdır.
9 aydır evliyim.. Hormon testi istedi sonuçlar çok yüksek dedi az önce aldım canımHSG hormon testleri Spermiogram falan..
Ne kadarlık evlisin?
İnşaallah tatlımslm kızlar nasılsınız hamileleri tebrik ederim umarım bu ay hepiniz bu duyguyu tadarsınız
KIZLAR hadi batlarımızı beraber savalım başımızdan
Benim gibi heyecandan yerinde duramayanlar gelin bakalım beraber gün sayalım
Bana katılmak isteyen yazsın
Hoşgeldin Can'ım bende PCO luyum.. Hala hamiş kalamadım 1 yıl oluyor..içinizde pko olupta hamile kalanınız var mı kızlarrr 3 yıllık evliyim yaş 28 hamile olanların duası kabul olur derler.
mrb cnm ben daha yeni katıldım aranıza bat derken anlayamadm :)Hoşgeldin Can'ım bende PCO luyum.. Hala hamiş kalamadım 1 yıl oluyor..
Bat kaç senin? Listeye ekleyebilirim istersen
Hoşgeldin tatlımmrb cnm ben daha yeni katıldım aranıza bat derken anlayamadm :)
Hoşgeldin tatlım
Bat: beklenen adet tarihi demekyani önümüzdeki adetin ayın kaçında?
Bide sat var oda son adet tarihi demek
İnşaallah Can'ım.. HSG çekildin mi?tşkr ederim canımm hiç aklıma gelmemişti :) bat 23.08.2016 sat 28.07.2016 bu hafta 3 klomen ve çat iğnesi denemem olucak inş olur
hayır canm korkulu rüyam bnm inş gerek kalmaz doktorum çok umutlu bakalım daha söz etmedi hiç klomen 6 ay fln kullanılıomuş sanırımİnşaallah Can'ım.. HSG çekildin mi?
bu arada hsg rahim filmi değil mi?hayır canm korkulu rüyam bnm inş gerek kalmaz doktorum çok umutlu bakalım daha söz etmedi hiç klomen 6 ay fln kullanılıomuş sanırım
İnşaallah ilk ayda hamiş kalırsın hayırlahayır canm korkulu rüyam bnm inş gerek kalmaz doktorum çok umutlu bakalım daha söz etmedi hiç klomen 6 ay fln kullanılıomuş sanırım
Evet Can'ım rahim filmibu arada hsg rahim filmi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?