- 8 Temmuz 2016
- 93
- 74
- 3
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.021
darısı hepimizin başına inşallah :)
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi _________ HAMİŞ @YASMINAAA _________ HAMİŞ lale_cik ____________ HAMİŞ @Kriziantemcicegi ______ HAMİŞ @duyguserhat _________ HAMİŞ @Ask sana benzer ______ HAMİŞ @Laydrosa ___________ HAMİŞ @Petunyasemen _______ HAMİŞ @suzansu ____________ HAMİŞ @_Dusler_Akedemisi_ ___ HAMİŞ @Kilim ve tohum ________ HAMİŞ @melekbaby _________ 2 ağustos SelanikMuhaciri _______ 2 ağustos @Emineeemm _______ 4 ağustos @Pinkhouselife61 ____ 5 ağustos @Jassgiller ________ 11 ağustos @ada_aras _________ 17 ağustos @Mavisareg ________ 17 ağustos @masal2994 _______ 19 Ağustos @baldudakk ________ 21 ağustos S Sunflower88 ______ 23 ağustos @nisandeniz _______ 25 ağustos @ahucansu28 _______ 28 ağustos S selifor ___________ 30 ağustos @aaynaa ____________ 3 eylül Zilan92 _________ Beklemede @sidree ___________ Beklemede @moonlight2135 _____ Beklemede @Duam23 _________ Beklemede @adyas ___________ Beklemede @htc_tfk __________ Beklemede @Bihter34 _________ Beklemede @Enise54 _________ Beklemede @dl3434 __________ Beklemede @Mlgm55 _________ Beklemede @Knptr ___________ Beklemede @zeplin88 _________ Beklemede @bahar1989 ________ Beklemede @askininaskisi ______ Beklemede @-Lidya- __________ Beklemede
inşallah cnm inşallah hepimiz o duyguyu tadarız. tşkr ederim hoşbuldummİnşaallah ilk ayda hamiş kalırsın hayırla
Bu arada aramıza hoşgeldin
bu filmi nerde çektirios cnm ya hastahanelerin radyoloji bölümlerinde mi ? birde bölüm doktorumu çekiyor kendi doktorumuz mu nasıl bişi bana biraz anlatabilir misin? ben çok korkuyorum da :)Evet Can'ım rahim filmi
İstedi mi dr ?bu filmi nerde çektirios cnm ya hastahanelerin radyoloji bölümlerinde mi ? birde bölüm doktorumu çekiyor kendi doktorumuz mu nasıl bişi bana biraz anlatabilir misin? ben çok korkuyorum da :)
istemedi cnm inşallah gerek kalmazBazı devlet hastanelerinde çekiliyor ama hanımların çoğu ayılıp bakıldığından özele kayıyorlar yeni nesil teknolojik HSG makinelerinde çekiliyorlar.. Fiyatı 450-650 civarı
İnşaallahistemedi cnm inşallah gerek kalmaz
canım ya korkmayın ama ilk üç ay gerçekten zor tabi herkeste aynı değil umarım sizler böyle olmazsınız bulantılar çok fena hayattan bıktırıyor benimkiler daha bitmedi ama yinede çok güzel bir duygu isteyen herkes yaşasın inşallahİnşaallah tatlımDuanı hiç eksik etme olur mu? Minnoştan ne haber annesi Nasıl gidiyor hamişlik
tşkr ederim cevapladığın için inşallah burdan güzel haberler duyarızİnşaallah
İnşaallah Can'ım.. Rabbim kolaylıklarla tatlılıkla nasip etsin biz bekleyenlere de inşaallah..canım ya korkmayın ama ilk üç ay gerçekten zor tabi herkeste aynı değil umarım sizler böyle olmazsınız bulantılar çok fena hayattan bıktırıyor benimkiler daha bitmedi ama yinede çok güzel bir duygu isteyen herkes yaşasın inşallah
İnşaallah hamişsindir de yerleşmedir Can'ım ya...Nasılsınız canlar ne var ne yok bati yaklasanlar hamisler nasil gidiyor
Ben 3.gunde kesildim nasil oldu anlamadim bu 4.gunum ve yoktu yani akintida hafif kirmizlik dışında birsey gelmedi ped dolmadi bile neden böyle oldu hic anlamadim birde dün corekotubaltarcina basladim sifa olsun insaAllah faydasini görürüm esimede findik ceviz ve keciboynuzu yediricem dualarla beraber nasip olur insaAllah kismette vardır cumada kdoguma gidicem bekarken gittigime bakalım ultrasonda ne gorunucek ya da neler soylicek heyecanliyim
Stresten Dicem oda olmcak..@Pinkhouselife61 Sanmam canim yerlesme falan değildir arastirmalara göre yerlesme kanamasi degil benimki
Bende de var canım pko hamile kalamıyorumiçinizde pko olupta hamile kalanınız var mı kızlarrr 3 yıllık evliyim yaş 28 hamile olanların duası kabul olur derler bizlere dua edin ne olur
Bende de var canım pko hamile kalamıyorumadetlerin düzenli midir?[/QUdüştüEvet canim adetlerim duzenli 26 gunde bir olur tas catlasin iki gun gecikir onceden 28 gunde olurdum iki yildir 26 gune dustu
Anladım canım.. İnşallah biran önce kavuşuruz bebeğimize.. Bu hastalıkla hamile kalan çok oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?