- 3 Mart 2016
- 352
- 445
- 23
- 30
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.981
aynen canım bekle bakalım bende artık belirti falan aramıcam kendimde aradığım zaman buluym çünkü kendimi hamile sanıym snra :)Çok yaptım hep negatif gördüm yıkıldım Can'ım.. O yüzden yapmıyorum.. Rabbim herşeyin hayırlısını versinBekliyorum işte.. Belirtilere falan inanmıyorum..
Yapmasaydın Can'ım ya hani pzt bekliyodk
Kuzum 33.gündesin değil mi?ben hala daha vücutlarımızın tam düzene girmediğini düşünüyorum.düzensiz adetler buna işaret ediyo bence.bak bende 12.günden beri ovu yapıyorum.yine negatif yine negatif.ama nedense bir his erken yumurtladığımı düşündürüyo.çünkü 10 gün yumurta akı kıvamı gelmişti.saf işte test yapsana o zaman.elimde de 10 tane test vardi aslında.16.günden önce yumurtlamadığım içinok öndmsemedim ya da gaflet diyelim artık.Sanirm hamile falan değilim bu da kanitim
Kuzum 33.gündesin değil mi?ben hala daha vücutlarımızın tam düzene girmediğini düşünüyorum.düzensiz adetler buna işaret ediyo bence.bak bende 12.günden beri ovu yapıyorum.yine negatif yine negatif.ama nedense bir his erken yumurtladığımı düşündürüyo.çünkü 10 gün yumurta akı kıvamı gelmişti.saf işte test yapsana o zaman.elimde de 10 tane test vardi aslında.16.günden önce yumurtlamadığım içinok öndmsemedim ya da gaflet diyelim artık.
Zaten öyle olursa 10 ağustos gibi adet olurum.yaaa ben ne zaman yumurtlama haftasını değerlendirip beklemeye geçicem merak ediyorum.
İnşallah geçenki konundaki gibi eylül sana uğur getirir kuzum..
Tatlım adet olup hamiş olan da olabiliyor.. Ama bahsettiğin şekilde yerleşme kanaması hiç duymadım.. Bilen varsa cevap verir sana inşaallah ..
Kuzucum sen genelde 28 30 da olurum diyince ben umutlar gelecek aya dedim.Ewet ttlim 33. Gün deyim bu ay bnm için değişikti üzgün bi aydi belki onun stresinden değişmiş olabilir bi de takip falan etmedim denize girmiştim enfeksiyon yada üşütme de olabilir ttlim en uçuk ihtimal bebis bile olabilirvardır kuzum bizim için de hayırlı bi vakti
Bu ay hiç takmadım varya nw bulsam yedim aburcubur boyalı dondurmalar nw ararsan.. HSG çekilcem diye kafama takmadım.. Bat yaklaşınca biraz stres oldum o kadar.. Bu ay takmamayı deme sende bence en büyük kür "kafaya takmamak"aynen canım bekle bakalım bende artık belirti falan aramıcam kendimde aradığım zaman buluym çünkü kendimi hamile sanıym snra :)
Kesinlikle git Can'ım.. Çok erteliyoruz ama çok önemli görünmek.. Eskisi gibi değil ki hiçbirşey.. İnşallah bişey yoktur ama kafan rahat ederKuzucum sen genelde 28 30 da olurum diyince ben umutlar gelecek aya dedim.
Yoksa adet gelmediği sürece bebiş her zaman olabilir.belki de 20 li günlerde yumurtladın test onun için negatif.
Ama ben bu ay dr a gidicem adetin 3 günü.kürtaj sonrası tüplerde tıkanıklık olabilir mi diye düşünüyorum.en azından boşa kürek çekmemiş olurum.
Can'ım bence ovu testi falan kullanma.. Eşini çok iyi besle fındık fıstık ceviz bas yesinKuzum 33.gündesin değil mi?ben hala daha vücutlarımızın tam düzene girmediğini düşünüyorum.düzensiz adetler buna işaret ediyo bence.bak bende 12.günden beri ovu yapıyorum.yine negatif yine negatif.ama nedense bir his erken yumurtladığımı düşündürüyo.çünkü 10 gün yumurta akı kıvamı gelmişti.saf işte test yapsana o zaman.elimde de 10 tane test vardi aslında.16.günden önce yumurtlamadığım içinok öndmsemedim ya da gaflet diyelim artık.
Zaten öyle olursa 10 ağustos gibi adet olurum.yaaa ben ne zaman yumurtlama haftasını değerlendirip beklemeye geçicem merak ediyorum.
İnşallah geçenki konundaki gibi eylül sana uğur getirir kuzum..
İnşaallah Can'ım ya... Oldum olcam ben heraldeBazılarınızın batlara çok az kalmış kızlar çok heyecanlı bu bekleyiş. Allah kısmet eder inşallah isteyen herkese
İdrar testinde mi çıkmadı canımBende hala tık yok bat +1 oldu testte bişey çıkmadı kısmet bakalım Can'ım
Hayırlısı olsun diyelim bekleyelim canım.İnşaallah Can'ım ya... Oldum olcam ben heralde
İdrar testinde mi çıkmadı canım
Ya benim de yok bişey normalde 27-32 günde bi olurum şuan 30. Gün..Bende hala tık yok bat +1 oldu testte bişey çıkmadı kısmet bakalım Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?