❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Can'ım bence var yani hcg var Bebek diyemiyorum artık sana :/
Bakalım ne çıkar sonuç.. Ama test bozuk ondan dağılmış biraz yada fazla idrar damlatmışsın
Kız aksine 2 damla damlattım artık test mest yok bana direk hcg :)

SelanikMuhaciri Peki neden böyle oluyor doktora gittin mi hic canım nedenini arastirdinmi
Testler bozuktur diyo doktor bide gülüyor Can'ım :) bende bütün bozuk testler bana mı denk geliyor dedim kadın mal mal bakakaldı suratıma takılmadım hiç bu duruma artık alıştım beta hcg de 0. Küsürler :)

Can'ım başka bi dr yok mu ya.. Senin hormon değerlerinde de bişey olabilir mesela.. Nasıl hep pozitif çıkar anlamıyorum.. Adetliyken de pozitif mi çıkıyor?
Terbiyesiz kendini doktor sanan ukalalardanmı?

Keşkee canım benim ah o bebişler ahh sabırsızlandryorlar bzii gelseler artıkk

Canım özelde ki doktorum testte bişey varsa ve test yaptığınızda çıkıyor fakat aradan 2 gün geçince kimyasal gebelik yaşamış olabilir siniz diyor yani Can'ım mesela bizim değerler 10 küsür lerde olduğunda testlere yansıyor ve bizde iki gün üç gün bekliyoruz ve biz gidene kadar değer sıfırlanıyor ve arkasından adet oluyormuşuz bu açıklamada yapıldı o yüzden pek takılmıyorum ben testlere ama umut işte

Seninkide ayri bir durummus yani canim insaAllah en kisa zamanda idrar testindede kandada pozitifi görürsün

Bi yerde okudum her kadın ömründe onlarca kere kimyasal gebelik geçirirmiş (anlamadan) .. Belki bize de oluyor anlamıyoruz..

Kuzum telim desgiştı gremıom. Sa zamanda burda olcm inş bu arada bnm bat 8 agsts

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…