- 8 Temmuz 2016
- 93
- 74
- 3
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.041
Cok heyecanlanma ama olabilir en garanti yrn sabah ilk idrarla yap net cikar insallah allah gonlune gore verirKızlar 10 dk az önce yaptım nedir bu böyle anlam veremedim çok dağınık değil mi
Âmin Can'ım inşallah ❣Cok heyecanlanma ama olabilir en garanti yrn sabah ilk idrarla yap net cikar insallah allah gonlune gore verir
Bebeğim o gören gözlerine kurban ama benim hep görüyoz ona ne diyecez :)SelanikMuhaciri cizgi görünüyor canim cok net degil silik ama belli oluyor
Can'ım bence var yani hcg var Bebek diyemiyorum artık sana :/Kızlar 10 dk az önce yaptım nedir bu böyle anlam veremedim çok dağınık değil mi
Kız aksine 2 damla damlattım artık test mest yok bana direk hcg :)Can'ım bence var yani hcg var Bebek diyemiyorum artık sana :/
Bakalım ne çıkar sonuç.. Ama test bozuk ondan dağılmış biraz yada fazla idrar damlatmışsın
Testler bozuktur diyo doktor bide gülüyor Can'ım :) bende bütün bozuk testler bana mı denk geliyor dedim kadın mal mal bakakaldı suratıma takılmadım hiç bu duruma artık alıştım beta hcg de 0. Küsürler :)
Can'ım başka bi dr yok mu ya.. Senin hormon değerlerinde de bişey olabilir mesela.. Nasıl hep pozitif çıkar anlamıyorum.. Adetliyken de pozitif mi çıkıyor?Testler bozuktur diyo doktor bide gülüyor Can'ım :) bende bütün bozuk testler bana mı denk geliyor dedim kadın mal mal bakakaldı suratıma takılmadım hiç bu duruma artık alıştım beta hcg de 0. Küsürler :)
Keşkee canım benim ah o bebişler ahh sabırsızlandryorlar bzii gelseler artıkkBu ay hiç takmadım varya nw bulsam yedim aburcubur boyalı dondurmalar nw ararsan.. HSG çekilcem diye kafama takmadım.. Bat yaklaşınca biraz stres oldum o kadar.. Bu ay takmamayı deme sende bence en büyük kür "kafaya takmamak"
Aynen Can'ım boşuna para veriyorsun.. Eczaneleri zengin ettik vallaKız aksine 2 damla damlattım artık test mest yok bana direk hcg :)
Seninkide ayri bir durummus yani canim insaAllah en kisa zamanda idrar testindede kandada pozitifi görürsünCanım özelde ki doktorum testte bişey varsa ve test yaptığınızda çıkıyor fakat aradan 2 gün geçince kimyasal gebelik yaşamış olabilir siniz diyor yani Can'ım mesela bizim değerler 10 küsür lerde olduğunda testlere yansıyor ve bizde iki gün üç gün bekliyoruz ve biz gidene kadar değer sıfırlanıyor ve arkasından adet oluyormuşuz bu açıklamada yapıldı o yüzden pek takılmıyorum ben testlere ama umut işte
Bi yerde okudum her kadın ömründe onlarca kere kimyasal gebelik geçirirmiş (anlamadan) .. Belki bize de oluyor anlamıyoruz..Canım özelde ki doktorum testte bişey varsa ve test yaptığınızda çıkıyor fakat aradan 2 gün geçince kimyasal gebelik yaşamış olabilir siniz diyor yani Can'ım mesela bizim değerler 10 küsür lerde olduğunda testlere yansıyor ve bizde iki gün üç gün bekliyoruz ve biz gidene kadar değer sıfırlanıyor ve arkasından adet oluyormuşuz bu açıklamada yapıldı o yüzden pek takılmıyorum ben testlere ama umut işte
Kuzum telim desgiştı gremıom. Sa zamanda burda olcm inş bu arada bnm bat 8 agsts
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi _________ HAMİŞ @YASMINAAA _________ HAMİŞ @lale_cik ____________ HAMİŞ @Kriziantemcicegi ______ HAMİŞ @duyguserhat _________ HAMİŞ @Ask sana benzer ______ HAMİŞ @Laydrosa ___________ HAMİŞ @Petunyasemen _______ HAMİŞ @suzansu ____________ HAMİŞ @_Dusler_Akedemisi_ ___ HAMİŞ @Kilim ve tohum ________ HAMİŞ @melekbaby _________ 2 ağustos SelanikMuhaciri _______ 2 ağustos @Emineeemm _______ 4 ağustos @Pinkhouselife61 ____ 5 ağustos @Jassgiller ________ 11 ağustos @ada_aras _________ 17 ağustos @Mavisareg ________ 17 ağustos masal2994 _______ 19 Ağustos @baldudakk ________ 21 ağustos S Sunflower88 ______ 23 ağustos @nisandeniz _______ 25 ağustos @ahucansu28 _______ 28 ağustos S selifor ___________ 30 ağustos @aaynaa ____________ 3 eylül @Zilan92 _________ Beklemede @sidree ___________ Beklemede moonlight2135 _____ Beklemede @Duam23 _________ Beklemede @adyas ___________ Beklemede @htc_tfk __________ Beklemede @Bihter34 _________ Beklemede @Enise54 _________ Beklemede @dl3434 __________ Beklemede @Mlgm55 _________ Beklemede @Knptr ___________ Beklemede @zeplin88 _________ Beklemede @bahar1989 ________ Beklemede @askininaskisi ______ Beklemede @-Lidya- __________ Beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?