❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

İnşaallaj hayır olur sonu.. Çok umutsuz oldum inan
Olma olmayacaksin da . Kız Allah dan umut kesilirmi.
Asla bir daha duymucam evet uzulursun normal hatta isyan etmeden ağla ama umut kesip mutsuz olma. O kadar Rahmeti olan Allah saniyormusun Rahmetinden seni mahrum bırakır.Allah en güzel plan yapan dir .Bekle kuzum biraz sabır

Amenna tabiki Rabbim büyük.. İnsan buruk oluyor işte

Siddetli agrilar başladı bu ayda 3.gunde yine dogum agrisi ceker gibi sanki provami yaşıyorum nedir anlamadim ama dayanilmaz bir agri ya cuma bekarken gittiigim doktora gidicem artık neden bu kadar agrili geçiyor iki aydır anlamadım kivraniyorum yatamiyorum oturamiyorum agliyorum agridan benim gibi siddetli yasayan varmi başka ya da nedenini bilen insaAllah kötü birsey cikmz annemde böyle agri cekerdi hatırlıyorum küçüktm ama farkındaydim sonra 2008de ameliyat oldu miyomu vardı yumurtaliklari alındı bu genetikmidir migreni gecti bana buda gecermi acaba ya poff stres oldum iyice bir yandan su gibi ter dökuyorum tisortum Sırılsiklam oldu bunu zor yazıyorum nolcak böyle halim

Allah yardımcın olsun kuzum .. Bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum.. İnşaallah kötü bişey yoktur .. Üzülme.. Bebek olunca geçer diyolar belki öyle olur

Allah yardımcın olsun kuzum .. Bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum.. İnşaallah kötü bişey yoktur .. Üzülme.. Bebek olunca geçer diyolar belki öyle olur
Bekarken 1 ya da 2 kere böyle agrili olmuştur sagol canım benim bende diyorum bebis gelicek yakin zamanda dogum provasi oluyor galiba

Canım benim bat 25 ağustos

Kuzum bebişin yerleşiyo olabilir birkaç gün daha bekle bi test yap şimdi çıkmaz muhtemelen anca yerleşiyosa ama sen uzan dinlen biyere falan uzanma biley kaldırma hoplayıp zıplamaa

Noldu Can'ım sonuç?
Kırmızılar gelmedi inşaallah
Canım regl oldum sonra az az geldi ama regl di sürdü biraz.

Şuan regl ten sonra ki yumurtlama gunlerindeyim takvime göre. . Ve birdaha ki regl e 16 gün varken iki günden beri kahverengi ve pembe akıntı görüyorum

Kızlar Afedersiniz ilişki sırasında vajinamda içte yanma da hissettim bu yüzden iltihap fln diye düşündüm ama bir ihtimal diyelim yerleşme kanama si olabilir mi

Çok kafam karıştı ve heyecanlıyım akıntı regl akıntısı benziyor ve yumurtlama gunlerindeyim. Yumurtlama akıntısı da olabilir mis okuduğum a göre ilk defa böyle birşey yaşıyorum.
Bariz kasık ağrım yok belirti hafif hafif var ama onlara aldanmamak için yazmiyorum

Kızlar yaşayan veya bilen varmıdır tekrar söylüyorum
Regl bittikten sonraki hafta da yani yumurtlama günlerinde kahverengi ve pembe akıntı geldi regl akıntısı gibi kokusu ve şekli fikriniz nedir

Tatlım adet olup hamiş olan da olabiliyor.. Ama bahsettiğin şekilde yerleşme kanaması hiç duymadım.. Bilen varsa cevap verir sana inşaallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…