- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.961
Olma olmayacaksin da . Kız Allah dan umut kesilirmi.İnşaallaj hayır olur sonu.. Çok umutsuz oldum inan
Amenna tabiki Rabbim büyük.. İnsan buruk oluyor işteOlma olmayacaksin da . Kız Allah dan umut kesilirmi.
Asla bir daha duymucam evet uzulursun normal hatta isyan etmeden ağla ama umut kesip mutsuz olma. O kadar Rahmeti olan Allah saniyormusun Rahmetinden seni mahrum bırakır.Allah en güzel plan yapan dir .Bekle kuzum biraz sabır
Allah yardımcın olsun kuzum .. Bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum.. İnşaallah kötü bişey yoktur .. Üzülme.. Bebek olunca geçer diyolar belki öyle olurSiddetli agrilar başladı bu ayda 3.gunde yine dogum agrisi ceker gibi sanki provami yaşıyorum nedir anlamadim ama dayanilmaz bir agri ya cuma bekarken gittiigim doktora gidicem artık neden bu kadar agrili geçiyor iki aydır anlamadım kivraniyorum yatamiyorum oturamiyorum agliyorum agridan benim gibi siddetli yasayan varmi başka ya da nedenini bilen insaAllah kötü birsey cikmz annemde böyle agri cekerdi hatırlıyorum küçüktm ama farkındaydim sonra 2008de ameliyat oldu miyomu vardı yumurtaliklari alındı bu genetikmidir migreni gecti bana buda gecermi acaba ya poff stres oldum iyice bir yandan su gibi ter dökuyorum tisortum Sırılsiklam oldu bunu zor yazıyorum nolcak böyle halim
Bekarken 1 ya da 2 kere böyle agrili olmuştur sagol canım benim bende diyorum bebis gelicek yakin zamanda dogum provasi oluyor galibaAllah yardımcın olsun kuzum .. Bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum.. İnşaallah kötü bişey yoktur .. Üzülme.. Bebek olunca geçer diyolar belki öyle olur
Günahlarına kefaret olsun tatlımBekarken 1 ya da 2 kere böyle agrili olmuştur sagol canım benim bende diyorum bebis gelicek yakin zamanda dogum provasi oluyor galiba
Aynen öyle canım hayırlısı.. Bugün doktora gittim pkos varmış bende meğerseÜzülme tatlım durmak yok! Çalışmalara devam
Benim gibiAynen öyle canım hayırlısı.. Bugün doktora gittim pkos varmış bende meğerse
Ne testi canımBenim gibi
Test istedi mi Can'ım?
HSG hormon testleri Spermiogram falan..Ne testi canım
insaAllah oyle olur canim aminGünahlarına kefaret olsun tatlım
Canım benim bat 25 ağustos
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi _________ HAMİŞ @YASMINAAA _________ HAMİŞ @lale_cik ____________ HAMİŞ @Kriziantemcicegi ______ HAMİŞ @duyguserhat _________ HAMİŞ @Ask sana benzer ______ HAMİŞ @Laydrosa ___________ HAMİŞ @Petunyasemen _______ HAMİŞ suzansu ____________ HAMİŞ @_Dusler_Akedemisi_ ___ HAMİŞ @Kilim ve tohum ________ HAMİŞ @-Lidya- __________ 24 temmuz Princess91 _________ 2 ağustos @ilkemmmmm _______ 2 ağustos @Emineeemm _______ 4 ağustos @Pinkhouselife61 ____ 5 ağustos @Jassgiller ________ 11 ağustos @ada_aras _________ 17 ağustos @Mavisareg ________ 17 ağustos masal2994 _______ 19 Ağustos @baldudakk ________ 21 ağustos @ahucansu28 _______ 28 ağustos S selifor ___________ 30 ağustos @aaynaa ____________ 3 eylül Zilan92 _________ Beklemede @nisandeniz _______ Beklemede @sidree ___________ Beklemede @moonlight2135 _____ Beklemede Duammmm _________ Beklemede @adyas ___________ Beklemede @htc_tfk __________ Beklemede @Bihter34 _________ Beklemede @Enise54 _________ Beklemede @dl3434 __________ Beklemede @Mlgm55 _________ Beklemede @Knptr ___________ Beklemede @zeplin88 _________ Beklemede @bahar1989 ________ Beklemede @askininaskisi ______ Beklemede
Kuzum bebişin yerleşiyo olabilir birkaç gün daha bekle bi test yap şimdi çıkmaz muhtemelen anca yerleşiyosa ama sen uzan dinlen biyere falan uzanma biley kaldırma hoplayıp zıplamaaKızlar ya pazar günü karınca büyüklüğünde pembe leke geldi nokta gibi böyle.. 1kere gördüm sonra hep tertemizdi.. Şimdiye kadar yine tertemizdi demin saç gibi incecik pembe gördüm yine akıntımın içinde (afedersiniz midenizi bulandırdım ama anlatmam gerekiyordu) sizce ne olabilir yaa.. Benim adetim böyle olmaz ki damla gelir kırmızı gelir direk bu kadar az anlamadım namaz da kılamadım şimdi ne olduğu belirsiz ...
@ilkemmmmmsuzansu masal2994 S selifor hepiniz bi bakın kızlar ya çok üzgünüm
Tamam ama hiç var gibi gelmiyor.. Hayırlısı rabbimden..Kuzum bebişin yerleşiyo olabilir birkaç gün daha bekle bi test yap şimdi çıkmaz muhtemelen anca yerleşiyosa ama sen uzan dinlen biyere falan uzanma biley kaldırma hoplayıp zıplamaa
Canım regl oldum sonra az az geldi ama regl di sürdü biraz.Noldu Can'ım sonuç?
Kırmızılar gelmedi inşaallah
olsada hissetmezsinki canım vardır belkide aslında test yapsan çıkar bata 2 gün var demeTamam ama hiç var gibi gelmiyor.. Hayırlısı rabbimden..
Çok yaptım hep negatif gördüm yıkıldım Can'ım.. O yüzden yapmıyorum.. Rabbim herşeyin hayırlısını versinolsada hissetmezsinki canım vardır belkide aslında test yapsan çıkar bata 2 gün var deme
Yapmasaydın Can'ım ya hani pzt bekliyodkSanirm hamile falan değilim bu da kanitim
Tatlım adet olup hamiş olan da olabiliyor.. Ama bahsettiğin şekilde yerleşme kanaması hiç duymadım.. Bilen varsa cevap verir sana inşaallah ..Canım regl oldum sonra az az geldi ama regl di sürdü biraz.
Şuan regl ten sonra ki yumurtlama gunlerindeyim takvime göre. . Ve birdaha ki regl e 16 gün varken iki günden beri kahverengi ve pembe akıntı görüyorum
Kızlar Afedersiniz ilişki sırasında vajinamda içte yanma da hissettim bu yüzden iltihap fln diye düşündüm ama bir ihtimal diyelim yerleşme kanama si olabilir mi
Çok kafam karıştı ve heyecanlıyım akıntı regl akıntısı benziyor ve yumurtlama gunlerindeyim. Yumurtlama akıntısı da olabilir mis okuduğum a göre ilk defa böyle birşey yaşıyorum.
Bariz kasık ağrım yok belirti hafif hafif var ama onlara aldanmamak için yazmiyorum
Kızlar yaşayan veya bilen varmıdır tekrar söylüyorum
Regl bittikten sonraki hafta da yani yumurtlama günlerinde kahverengi ve pembe akıntı geldi regl akıntısı gibi kokusu ve şekli fikriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?