• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Çok yaptım hep negatif gördüm yıkıldım Can'ım.. O yüzden yapmıyorum.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin ❤️ Bekliyorum işte.. Belirtilere falan inanmıyorum..
aynen canım bekle bakalım bende artık belirti falan aramıcam kendimde aradığım zaman buluym çünkü kendimi hamile sanıym snra :)

Sanirm hamile falan değilim bu da kanitim
Kuzum 33.gündesin değil mi?ben hala daha vücutlarımızın tam düzene girmediğini düşünüyorum.düzensiz adetler buna işaret ediyo bence.bak bende 12.günden beri ovu yapıyorum.yine negatif yine negatif.ama nedense bir his erken yumurtladığımı düşündürüyo.çünkü 10 gün yumurta akı kıvamı gelmişti.saf işte test yapsana o zaman.elimde de 10 tane test vardi aslında.16.günden önce yumurtlamadığım içinok öndmsemedim ya da gaflet diyelim artık.
Zaten öyle olursa 10 ağustos gibi adet olurum.yaaa ben ne zaman yumurtlama haftasını değerlendirip beklemeye geçicem merak ediyorum.
İnşallah geçenki konundaki gibi eylül sana uğur getirir kuzum..

Ewet ttlim 33. Gün deyim bu ay bnm için değişikti üzgün bi aydi belki onun stresinden değişmiş olabilir bi de takip falan etmedim denize girmiştim enfeksiyon yada üşütme de olabilir ttlim en uçuk ihtimal bebis bile olabilir:dua::dua::dua: vardır kuzum bizim için de hayırlı bi vakti
Kuzum 33.gündesin değil mi?ben hala daha vücutlarımızın tam düzene girmediğini düşünüyorum.düzensiz adetler buna işaret ediyo bence.bak bende 12.günden beri ovu yapıyorum.yine negatif yine negatif.ama nedense bir his erken yumurtladığımı düşündürüyo.çünkü 10 gün yumurta akı kıvamı gelmişti.saf işte test yapsana o zaman.elimde de 10 tane test vardi aslında.16.günden önce yumurtlamadığım içinok öndmsemedim ya da gaflet diyelim artık.
Zaten öyle olursa 10 ağustos gibi adet olurum.yaaa ben ne zaman yumurtlama haftasını değerlendirip beklemeye geçicem merak ediyorum.

Tatlım adet olup hamiş olan da olabiliyor.. Ama bahsettiğin şekilde yerleşme kanaması hiç duymadım.. Bilen varsa cevap verir sana inşaallah ..

Regl değilim zaten regl im bitti. Yumurtlama gunlerindeyim suan . Daha önce yumurtlama gününde böyle akıntı görmedim :KK200::anneadayı:

Ewet ttlim 33. Gün deyim bu ay bnm için değişikti üzgün bi aydi belki onun stresinden değişmiş olabilir bi de takip falan etmedim denize girmiştim enfeksiyon yada üşütme de olabilir ttlim en uçuk ihtimal bebis bile olabilir:dua::dua::dua: vardır kuzum bizim için de hayırlı bi vakti
Kuzucum sen genelde 28 30 da olurum diyince ben umutlar gelecek aya dedim.
Yoksa adet gelmediği sürece bebiş her zaman olabilir.belki de 20 li günlerde yumurtladın test onun için negatif.
Ama ben bu ay dr a gidicem adetin 3 günü.kürtaj sonrası tüplerde tıkanıklık olabilir mi diye düşünüyorum.en azından boşa kürek çekmemiş olurum.

aynen canım bekle bakalım bende artık belirti falan aramıcam kendimde aradığım zaman buluym çünkü kendimi hamile sanıym snra :)
Bu ay hiç takmadım varya nw bulsam yedim aburcubur boyalı dondurmalar nw ararsan.. HSG çekilcem diye kafama takmadım.. Bat yaklaşınca biraz stres oldum o kadar.. Bu ay takmamayı deme sende bence en büyük kür "kafaya takmamak" :-)

Kuzucum sen genelde 28 30 da olurum diyince ben umutlar gelecek aya dedim.
Yoksa adet gelmediği sürece bebiş her zaman olabilir.belki de 20 li günlerde yumurtladın test onun için negatif.
Ama ben bu ay dr a gidicem adetin 3 günü.kürtaj sonrası tüplerde tıkanıklık olabilir mi diye düşünüyorum.en azından boşa kürek çekmemiş olurum.
Kesinlikle git Can'ım.. Çok erteliyoruz ama çok önemli görünmek.. Eskisi gibi değil ki hiçbirşey.. İnşallah bişey yoktur ama kafan rahat eder

Can'ım bence ovu testi falan kullanma.. Eşini çok iyi besle fındık fıstık ceviz bas yesin :-) afrodizyak besinler yedir kokular sür günaşırı ilişki oldun bu ay..
Bak bakalım n'oluyo :-)

:KK200:
NİCKNAME - BAT

:KK200::KK46::KK200:

1. ✔️ @Aslanparcasi _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ duyguserhat duyguserhat _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ A Ask sana benzer ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ L Laydrosa ___________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ suzansu suzansu ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  10. ✔️ @_Dusler_Akedemisi_ ___:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  11. ✔️ Kilim ve tohum Kilim ve tohum ________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  12. ✔️ Princess91 Princess91 _________❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  13. ✔️ SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri _______ ❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  14. ✔️ Emineeemm Emineeemm _______❤️❤️❤️4 ağustos:KK49:
  15. ✔️ @Pinkhouselife61 ____❤️❤️❤️ 5 ağustos:KK49:
  16. ✔️ Jassgiller Jassgiller ________❤️❤️❤️11 ağustos:KK49:
  17. ✔️ ada_aras ada_aras _________❤️❤️❤️17 ağustos:KK49:
  18. ✔️ M Mavisareg ________❤️❤️❤️17 ağustos:KK49:
  19. ✔️ masal2994 masal2994 _______❤️❤️❤️19 Ağustos:KK49:
  20. ✔️ baldudakk baldudakk ________❤️❤️❤️21 ağustos:KK49:
  21. ✔️ @nisandeniz _______❤️❤️❤️25 ağustos:KK49:
  22. ✔️ @ahucansu28 _______❤️❤️❤️28 ağustos:KK49:
  23. ✔️ @Love5 ___________❤️❤️❤️30 ağustos:KK49:
  24. ✔️ aaynaa aaynaa ____________❤️❤️❤️3 eylül :KK49:
  25. ✔️ Zilan92 Zilan92 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  26. ✔️ @sidree ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  27. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ Duammmm Duammmm _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  29. ✔️ adyas adyas ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ htc_tfk htc_tfk __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  31. ✔️ Bihter34 Bihter34 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  32. ✔️ Enise54 Enise54 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  33. ✔️ D dl3434 __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  34. ✔️ M Mlgm55 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  35. ✔️ K Knptr ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  36. ✔️ Z zeplin88 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  37. ✔️ bahar1989 bahar1989 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  38. ✔️ askininaskisi askininaskisi ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  39. ✔️ -Lidya- -Lidya- __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:

Bende hala tık yok bat +1 oldu testte bişey çıkmadı kısmet bakalım Can'ım
Ya benim de yok bişey normalde 27-32 günde bi olurum şuan 30. Gün..
Yine nokta kadar pembe geldi pazar günü de gelmişti dün de geldi buda demin geldi ama karınca büyüklüğünde falan..
Acaba adet mi oldum ben., ama böyle adet olur mu akıntım şeffaf içinde bi nokta bişey :(
Karnımda zonklamalar var.. Acaba geliyor mu
Aaaaaafffff Allah'ım af

Back